Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Października 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 zp_nem_allow_respawn 0 // Allow respawning on nemesis rounds Chyba nie muszę tłumaczyć, więc nie rozumiem drugiej części twojego postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budus 53 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Myślę, że można by wprowadzić limit kupna lm na rundę. Niby w regulaminie pisze, że maksymalna ilość lm'ów wynosi 2, ale gracze stawiają te lmy jeden za drugim (jeden zniszczony to stawia kolejny, kolejny, i kolejny i tak w kółko) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZERMAN 17 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Budus ma racje potem nawet sie do kampy nie da wbić bo po 3 lm stawiają i to wtedy sensu niema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ofiarnik 0 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 "PRO VIP" Pisałem już o tym ostatnio HP jest zależne od liczby graczy Co do mgły znalazłem taki plugin ale wtedy ustawia mgłę zawsze http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=132032 na co Ci plugin? w silniku all ustawiasz lool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 na co Ci plugin? w silniku all ustawiasz lool ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekk12 0 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Dla mnie server jest dobry tylko mozna dodac map pare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Niedługo dodam parę mapek. W weekend?Podajcie najlepiej linki to dodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorry 2 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 ja myślę, że nemek powinien wrócić stary. ludzie nie mogą kampić i się odradzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rubick 5 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Nemek musi zostać taki jaki jest teraz, w końcu jest jakaś nadzieja że nemesis wygra rundę, a nie musi się kampić po kątach aby przetrwać i zremisować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Mogę go jeszcze trochę poprawić,. dodając HP ale nie wiem czy to coś zmieni. Może wy macie jakieś pomysły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Nemek niech zostanie taki jaki jest, tylko zmniejszyć mu hp bo ubić go jak ma 60k hp jest ciężko. Dodaj mod nemezisy na survivory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K3RocKo 6 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Co wy na to , żeby dodać do ludzi, granat który zamienia Zombie w ludzi? Np za 50-100ap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Nie, wtedy Pro VIP'y będą się bawić w "ożywianie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Co byście powiedzieli na broń (snajperka), która zadaje na raz 2,000 dmg? Kosztowała by bardzo drogo (100ap+), jest na jedną runde i nie da się jej podnieść. Gdy wypadnie to poprostu będzie zwykła snajperka. Następny item: Granat, który po rzuceniu tworzy bańke, w którą zombi nie może wejść. Ta bańka będzie go odpychać i będzie ona trwała przez około 15 sekund. Cena: 20 ap +/- Dla: Wszystkich Mogła by być też jakaś specjalna broń dla VIP'ów, która np. zadaje więcej, ma więcej ammo itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karmel 0 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Twoja snajperka źle by troszku pasowała, z tego powodu że zadawałaby za duże DMG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Wiem o tym, ale sporo by kosztowała. Wątpie żeby ktokolwiek chciałby ją kupić za 100 ap i na jedną runde, napewno będzie mało takich osób. Jak snajperka by była do czasu zgonu to napewno by miała spore branie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budus 53 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Szczerze to snajperka to głupi pomysł (vip po jednej rundzie juz ma 100+ ap. Co do granata to jest już pipe, która przyciąga i działa na tej samej zasadzie (zombie nie mogą się zbliżyć do Ciebie). Dla vipów jest już zwiększone dmg (tylko pro) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 To po co ją dodawać skoro będą z niej korzystali nieliczni? (pewnie same Pro Vip'y) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Na serwerze mało gra Pro Vipów, można powiedzieć że wcale ich nie ma, bo gdy ja zawsze gram to widziałem ostatnio jednego pro vipa. Większość kupuje zwykłego vipa bo tyle przecież wystarczy każdemu kto bardzo dobrze radzi sobie na zm. Pro Vip natomiast jest dla osób które nie mają na co wydawać kasy i nie radzą sobie na zm, no niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 A mnie to nie interesuje że nie ma PRO VIP'ow Sprzedałem 3 i więcej nie pójdzie aż te się nie skończą. Macie też VIP'y których jest "w chu*" dużo w bazie.Nie rozumiem w ogóle twojego komentarza w tym temacie, ja ustaliłem takie reguły i zamierzam się ich trzymać bo gdyby nie to, to serwer wyglądałby jak reszta tego typu (gdzie gra średnio 5 osób) *** PRZECZYTAJ DOKŁADNIE TO CO NAPISAŁEM ZANIM ODPOWIESZ *** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marakesz08 1 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Napisany Dzisiaj, 21:21 Witam chciałbym zaprezentowac moje pomysly na ulepszenie serwera. 1.Ulepszanie Broni za EXP : DEAGLE, Famas, Ak, M4A1, Strzelba 2.Zwiększenie wytrzymałosc Survivala - OBECNY WYTRZYMUJE MAX 40sec 3.Zmniejszenie rozrzutu zombie. 4. wprowadzić nowy item silver_m4 który daje 1.5x więcej obrażeń dostepny dla vipów 5.Na początek rundy zmniejszyc grawitacje 6.Dodanie sklepu dla vip. To Tyle Dzieki ________Freeec_______ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 1.Kiedy będzie reset lvli trudno grać z samymi auto lamami... 2.Dodać sklep dla vipa ;d 3.Awp które zabija na strzała 100 ap dobry pomysł 4.Coś w podobie do pipe tylko żeby było za to exp ;x 5.Specjalny granat który wali po 10k za 50 ap tylko dla ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 1.Kiedy będzie reset lvli trudno grać z samymi auto lamami... 2.Dodać sklep dla vipa ;d 3.Awp które zabija na strzała 100 ap dobry pomysł 4.Coś w podobie do pipe tylko żeby było za to exp ;x 5.Specjalny granat który wali po 10k za 50 ap tylko dla ludzi 1. Niedługo będzie reset banów (NIE WSZYSTKIE OSOBY DOSTANĄ UB) i razem z tym zrobię reset lvl'i na 45k, tutaj. 4. NIE , zobaczę co z tym pipe będzie. Może dodam do niego resp i AP ale to na pewno po resecie 5, Bardziej opłaca zrobić się coś dla zombie niż dla ludzi bo coraz bardziej utrudniacie grę Zombie (w sensie CHCECIE im utrudnić grę) Napisany Dzisiaj, 21:21 Witam chciałbym zaprezentowac moje pomysly na ulepszenie serwera. 1.Ulepszanie Broni za EXP : DEAGLE, Famas, Ak, M4A1, Strzelba 2.Zwiększenie wytrzymałosc Survivala - OBECNY WYTRZYMUJE MAX 40sec 3.Zmniejszenie rozrzutu zombie. 4. wprowadzić nowy item silver_m4 który daje 1.5x więcej obrażeń dostepny dla vipów 5.Na początek rundy zmniejszyc grawitacje 6.Dodanie sklepu dla vip. 2. Co mam mu jeszcze dodać ? Ma więcej HP, nie wiem co miałoby mu jeszcze pomóc. (może zmniejsze dla niego grawitke) 3. Czemu? (brak uzasadnienia) 4. NIE, PRO VIP i bodajze zwykły VIP zadaje 2x lub 1,5x większe obrażenia 5. Tak i potem będziecie wchodzić na TXT Nie odpowiadałem na pytanie które wałkowaliście już setki razy i na poprzednich stronach pisałem o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 1.To coś dla zm może przenikanie przez rzeczy i nieśmiertelność na 10sec za 30 ap 2.cośtypu turbo knife 20ap by kosztowało niszczyło by na strzała lm i zbijało armora ;d 3.Survek za 100ap dla vipów i graczy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi