Smoku13 50 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Czasem złość? 5 typa w rundzie Ci podbijają i czasem xd tao rzuciłem pomysł nie czepiaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Asysty odpadają Po co one tutaj nam I nie czepiaj się siwy . Zawsze pisałem graczowie, a nie gracze jakoś zapominam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Asysty nie są głupie ale to zaś fragi nie potrzebnie beda zabierać no i rozgrywka bedzie krócej trwać :/ także z jednej strony fajnie ale z drugiej lipa :/ a co z tymi mapami? jakie propozycje??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Dodałem mapy, do któych dostałem linki, czyli vertigo i hell 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Dodałem ten mapcycle, na razie standardowy. VIP działa poprawnie, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 tak, vip działa bez zarzutów, ogólnie to jest ok, nie crasuje no tylko te rs'y nie działają bo wyłączyłeś ale pasuje zrobić nowe propozycje i jak się uzbiera to wgrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Proszę sprawdzić czy działa komenda /modele w VIP. (ustawia standardowe modele lub odwrotnie) Edytowane 23 Stycznia 2015 przez -_- VIP ma te same umiejętności, ale jest troszkę inaczej napisany, więc proszę mówić gdybyście zauważyli jakieś błędy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 tak jest ok, po wpisaniu komendy /modele wyłączają się modele broni vip a są te zwykłe no i odwrotnie rs'y też są ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Proponowałbym zwiększyć ilość map na serwerze, jest ich za mało do wyboru w vote. Moje propozycje: de_dust2002historic_kitchende_rats1337cs_officede_dust (zwykły) de_cbble de_mirage (bo chyba został usunięty) cs_italy32 cs_alpin de_alexandra Pamiętam, że te mapy były chętnie grane, a w vote musi być wybór, bo po jakimś czasie się znudzą te mapy, które już są na serwerze. I do tego będzie się zdarzał problem, że będą wybierane małe mapy podczas głosowania. PS: Jak ktoś może niech doda linki do tych map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Proponuje wywalić plugin ,,Vip chat", pluginu i tak nikt nie używa, więc można go wywalić i zrobić miejsce na inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanctus~ 4 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 wg mnie asysty sa nie potrzebne. gralem an serwie z asystami i była kicha. na PLUS to że się wybiera mapy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Odznakę z broni snajperskiej zmienić Początkujący: Zwiększone dmg z awp o 10% // Wymagane: 3 zabicia w jednej rundzie snajperka Weteran: Zwiększone dmg z awp o 20% // Wymagane: 100 zabić z snajperki Expert: Zwiększone dmg z awp o 35% // Wymagane: 300 zabić z snajperki, 3 zabicia w jednej rundzie w tym 1 HS Profesjonalista: Zwiększone dmg z awp o 50% // Wymagane: 500 zabić z snajperki, 5 zabić w jednej rundzie w tym 3 HS Można to? Bo na razie to sie dostaje dgl z szansą. A to by było o wiele lepsze Dodać blokada HE + FB na 15sek http://amxx.pl/topic/61269-blokada-he-fb-15-sekund/ Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Jak mam ci to teraz dodać skoro ludzie powbijali odznaki? Musiałbym zrobić reset by nie obyło się bez problemów potem. BLokada ne HE jest przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Proponuje wywalić vote map, każdy wybiera tą mapę co jest pierwsza w vote, zazwyczaj jest to jakiś aim i później musi admin zmieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Ja uważam, że vote to dobry pomysł, tylko trzeba dodać te kilka map, które zaproponowałem i i ustawić to tak, by do wyboru były tylko duże mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 A no tak, nie pomyślałem. To na następny reset będe pamiętać Chodzi mi o blokade na FB, np. takie małe mapy, zawsze znajdzie się paru co będzie walić FB na małej mapie, fy_poolday , cs_wiocha, bądź aimach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: temat zostaje podzielony na poszczególne kategorie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi