Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 16 Października 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Karol poszukałem trochę w necie i wydaje mi się że jest coś takiego jak anty spect bug. Nie wiem czy to jest to bo się na tym nie znam Mogę ci podesłać linka na priv bo tutaj chyba nie można dawać linków które prowadzą poza forum to źle szukałeś Te pluginy typu antyspecbug to jest jedno wielkie gówno. Poczytaj sobie proszę posty na amxx od osób, które się na tym znają amxx.pl/topic/96810-anty-spec-bug-czy-za-dziala-taki-kod/?p=475413 Gwynbleid ładnie tutaj opisał ten plugin. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 A ja mam taki pomysł: Po każdym zabiciu rywala tracimy ammo w magazynku, więc może zrobić tak, żeby po każdym zabiciu rywala ammo się odnawiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 A ja mam taki pomysł: Po każdym zabiciu rywala tracimy ammo w magazynku, więc może zrobić tak, żeby po każdym zabiciu rywala ammo się odnawiało. Jestem na nie, w ogóle jestem za tym by wszystko było jak najtrudniej w rozgrywce. Brak spadochronów, uważać gdzie strzelać by nie zabić swoich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Jestem na nie, w ogóle jestem za tym by wszystko było jak najtrudniej w rozgrywce. Brak spadochronów, uważać gdzie strzelać by nie zabić swoich. Marcinie to nie jest TP zeby grało sie FF a spadochron jest dobrą rzecza ,ej zrocie przenikanie moze? bo kruwa jak jest 12 gosci na respie to w ogole sie nie da wyjsc a ile razy blokuja tez.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 O przenikaniu była już mowa i nie zostanie wprowadzone (sam proponowalem). Podobno za bardzo obciaza serwer. Chcecie włączyć friendlyfire? To dopiero byłaby sieka. Na pewno ktoś by z tego korzystał aby zabijać swoich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Nie o to mi chodziło. Chodzi o, że jak zabijemy wroga to trzeba przeładować, ale po co to robić jak magazynek by się sam uzupełniał bez przeładowywania po zabiciu wroga. @S}{adow nie chcemy włączenia friendlyfire. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Nie o to mi chodziło. Chodzi o, że jak zabijemy wroga to trzeba przeładować, ale po co to robić jak magazynek by się sam uzupełniał bez przeładowywania po zabiciu wroga. @S}{adow nie chcemy włączenia friendlyfire. Czy to CoD Mod? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Nie o to mi chodziło. Chodzi o, że jak zabijemy wroga to trzeba przeładować, ale po co to robić jak magazynek by się sam uzupełniał bez przeładowywania po zabiciu wroga. @S}{adow nie chcemy włączenia friendlyfire. Wiesz co Papus moze to i nie glupi pomysl, mogło by sie przyjąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Było by za łatwo! Jest 4 wrogów koło Cb zabijasz jednego, potem drugiego i jakby nieskonczone ammo. Moja propozycja dodać leczenie siebie wzajemnie klikajac "e" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Jedna propozycja nadająca się na CodMod.. Druga (Droga Miszejlo) nadająca się na 4fun. Rozumiem Was, nie możecie się doczekać nowego serwera cs 1.6 ale dajcie spokój... 70% tych pomysłów to puste posty. Pamiętajcie, że do tylko DD2. To automatyczne przeładowanie nawet dla Vipa się nie nadaje, bo wyobraźcie sobie odzyskiwanie HP po zabiciu wroga oraz automatyczne przeładowanie... - prawie jak terminator. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Z automatycznym "odzyskiwaniem" ammo za zabicie wroga totalnie bez sensu - lecisz raszem, leci full auto i jesteś w stanie wyciąć cały team. VIP i tak posiada +10HP za każde trafienie w mordę więc i to już jest dużym plusem. ODD2 powinno zostać jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Widziałem już to na paru serwerach, może jakieś inne stroje dla vipów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 O, jeśli chodzi o stroje to jestem ZA ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Shadow, widziałam leczenie sie na innej sieci na ODD2 i jakoś dobrze sie sprawowało(lub sprawuje nie wiem nie gram tam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Jeśli chodzi o leczenie to jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Proponuje aby dodać na DD2 dźwięki typu double kill, first blood, triple Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Trevor i trafiłeś w dziesiątkę tego brakuje na serwie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Dobry pomysł Trevor jestem jak najbardziej ZA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan B. 27 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Jestem przeciw dźwiękom typu "double kill, first blood, triple ", rozpraszają uwagę jak grasz na słuch. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Chociaż z drugiej strony tak jak napisał Pan B. "rozpraszają uwagę jak grasz na słuch" to by przeszkadzały bo kroków nie usłyszysz, więc... . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Mam pomysł, żeby zwykli gracze bez vipów też mieli jakieś dodatkowe rzeczy np. - +5 hp za zabicie HS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan B. 27 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Większość tych propozycji nadaje się na serwer 4fun, trochę szkoda by było zepsuć to co jest teraz. Według mnie to co widzę jest szukaniem dziury w całym. Po co na siłę szukać nowych pluginów i zaśmiecać serwer? Zamiast tych wszystkich dodatków przydałoby się ogarnąć lagi. Ale to jest tylko moje skromne zdanie, ale fajnie że ludzie się interesują przyszłością serwera. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ja mam propozycje taką. A wiec mozna bylo by pomyslec nad czyms takim jak mała mapa, bo czasem jest tak ze gra nas 4 na 4 i biegają po całej mapie i wez sie teraz ganiaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Co do małej mapy.. Jeżeli ktoś będzie ja chciał w ogole wprowadzić.. To jestem za de_dust2_mini ta wersja co jest na ffa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Ja mam propozycje taką. A wiec mozna bylo by pomyslec nad czyms takim jak mała mapa, bo czasem jest tak ze gra nas 4 na 4 i biegają po całej mapie i wez sie teraz ganiaj.. Bez sensu.. Grajac 4 vs 4 nauczysz sie wiecej niz na zajebanej planktonem mapie :smile-big: Edytowane 3 Listopada 2014 przez HARDWELL 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi