e v i l 157 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Jak dla mnie slapowanie jest nie potrzebne, wystarczy tak zwany "duszek" przez 5-10 sekund i tyle, na pewno gdzieś jest taki plugin bo na nie jednym serwerze się z tym spotkałem. Co do spadochronu to owszem ułatwia grę, ale też utrudnia. Ale jeśli chodzi o rzeczy, które obciążają serwerze to jak dla mnie bardziej RoundSoundy są mniej przydatne niż spadochron.Nie wiem jak reszta, ale ja mam wyłączone dźwięki muzyki w grze, bo jest to nie potrzebne w rozgrywce...Podsumowując zamiast slapów proponuje "duszki", spadochron ułatwia grę, ale bez niego też można się poruszać. Jak dla mnie najbardziej nie potrzebne są roundsoundy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Ale spadochron został usunięty dlatego że crashuje serwer? Wniosek? Usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Co do spadochronu przemyślę, jeżeli tak dużo osób chce go spowrotem zrobie takie coś jak jest na FFa czyli dla VIP'a spadochron, bo dodawać go od nowa jest idiotyzmem. Nie ma po co , a z tymi 'duszkami' jak to działa? jeżeli będzie to o wiele lepsze od tego pluginu co jest teraz zamienię ale potrzebuje opisu tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Mam plugin siwy. http://amxx.pl/topic/123533-team-semiclip-przenikanie-przez-graczy/ Tam gdzie masz tą komendę semiclip_duration 0 ustawiasz na 5 albo 10 sekund zależy na ile chcesz sekund to przenikanie. Tylko nie dawaj przezroczystości.. Edytowane 14 Stycznia 2015 przez 3lu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Z przenikaniem jestem na małe nie ,ponieważ pojawiają się przy ty Bugi np.gdy gracz wejdzie na gracza ze swojej drużyny to oni są jako jedna postać i do tego przeciwnik nie odbiera im HP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Z przenikaniem jestem na małe nie ,ponieważ pojawiają się przy ty Bugi np.gdy gracz wejdzie na gracza ze swojej drużyny to oni są jako jedna postać i do tego przeciwnik nie odbiera im HP Ale w takich pluginach jest coś takiego że jak postać zostanie w postaci to jedną z nich wyrzuca na respa albo slapuje -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Najwyżej dodam pełny semiclip, przenikanie ale czy chcecie żeby .. bo to psuje rozgrywke. Pełne przenikanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Jakoś nigdy nie słyszałem żeby ktoś się skarżył na to ze go spadochronem zasłania, spadochrony mają wrócić!! Ci do skanowania jestem na nie kompletnie bo jak jestem w TT to chce przejść na długą to muszę omijać tak czy tak a jak wejdę do Anarchii to mnie slapuje jak ktoś fiutem mnie dotknie, bardzo to denerwuje, siwy nie kombinuj za dużo bo na końcu to skrzynki usuniesz i bedzie goła mapa, zostaw tak jak bylo 2 lata temu, jak za starych dobrych czasów, czyli spadochron, żadnego przenikania. Jakoś serwera niby nie laguje A i tak wyskakuje " serwer shuttnig down " dlatego zostaw tak jak było bo dzisiaj jeszcze ktoś by się odezwał ze slapy są do dupy i bym połowę serwera zbanował bo tak się ludzie plują, mi też to nie odpowiada ale ty tu rzadzisz dlatego mam prośbę.... wróćmy do Starego stylu ODD2 classic, gram na tym serwie dwa lata i chciałbym żeby tu było jak dwa lata temu. dziękuję, dobranoc, pozdrawiam: Miko! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 chcesz standardowego DD2, z tych pluginów co są teraz by zostały z 5 i głównie pod banowanie, miko nie będziemy siedzieć w miejscu. Jakoś serwera niby nie laguje A i tak wyskakuje " serwer shuttnig down " dlatego zostaw tak jak było bo Staram się właśnie to wyeliminować a te pluginu m.in spadochron może być powodem crashy, także go wywaliłem . A co do przenikania dlatego się pytam, czy wgrywamy pełne przenikanie czy gramy z tym slapującym pluginem . A i jeszcze spadochron, nie będzie miko na pewno. Jak pisałem najwyżej vip dostanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 - niech zostaje tak jak jest - spadochrony dla vip dobry pomysł - serwer też niech zarabia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzu JP 17 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 O i to z spadochron dla vip bd pomysl. A co do przenikania to lepiej nie rob pelnego jeli chodzi ci o to ze caly czas przenikanie to nie rob, to juz bedzie masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Jestem za pełnym przenikanie. Bo jak wczoraj grałem to niektórzy mówili "dzięki za obliczenie" i są zabici dlatego bo jakiś nieogarniety gracz kogoś zablokowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 NexT. chcesz przenikania idź na FFa tam to masz, mi to nie pasuje żadnego przenikania !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 OK, co do przenikania jeszcze poszukam może będzie jakiś 'lepszy' plugin, na teraz ten slapujący wyłączony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Jak wam nie pasuje przenikanie, ze slapowaniem to znajdźcie lepszy i działający plugin, a jestem pewny, że Siwy na pewno doda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Jak wam nie pasuje przenikanie, ze slapowaniem to znajdźcie lepszy i działający plugin, a jestem pewny, że Siwy na pewno doda. Zgadzam się. Nie podoba Wam się to znajdźcie i mu podeślijcie. Nic trudnego Mi osobiście nie przeszkadzał ten poprzedni plugin ze slapowaniem. Co do całkowitego przenikania - jak nie będzię przeciążało serwera to czemu nie, ale i tak znajdą się ludzie,którym się i to nie spodoba. Szary aka Siwy ( XD ) przecież nie dogodzi każdemu jednemu graczowi,bo jest to niemożliwe. Pomyślcie też o tym. Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Weronikaa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Spadochron został dodany dla VIP'a . Co do pluginu na przenikanie nadal nic nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 daj na próbę przenikanie na całą rundę, zobaczymy czy się sprawdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ja jutro usiądę na 2h i poszukam pluginu. dziś nie mam zbytnio na to czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Sławek już nie musisz, jest ustawiony plugin , 8 sekund przenikania myślę że starczy. Także spadochron - dla VIP'ów Przenikanie - 8sekund po rozpoczęciu rundy. Piszcie nowe inne propozycje, Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Siwy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Siwy to gitara. ale cieszę się że mogłem pomuc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVo 6 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 beka spadochron dla vip? odrazu dodajcie 50 naboi wiecej do m4 i ak 47. szczerze juz wolalem jak PapkU sprawowal wladze na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 beka spadochron dla vip? odrazu dodajcie 50 naboi wiecej do m4 i ak 47. szczerze juz wolalem jak PapkU sprawowal wladze na serwerze. Nie no wole dodać dla vipa niż płacz na forum że głupiego spadochronu nie ma, zważam na uwagi graczy/adminów a nie robie to co mi sie podoba. Większość chciała spadochronu mimo że na ten mod się nie opl, także jest dodany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVo 6 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Nie no wole dodać dla vipa niż płacz na forum że głupiego spadochronu nie ma, zważam na uwagi graczy/adminów a nie robie to co mi sie podoba. Większość chciała spadochronu mimo że na ten mod się nie opl, także jest dodany. ale teraz wgl vip ma spora przewage od zwyklego gracza. mnie to juz troche zniechecilo do dalszej gry na tym serwerze, a juz jestem z wami okolo 6 miesiecy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 czyli co mam dodać spadochron dla wszystkich? bezsens , ten spadochron nic nie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi