Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 HARDWELL mało kto używa ts'a akurat w przypadku tego serwera także to nie argument Wiem bo sam czasem wejde na ts'a i się dziwie że pusto. Siedzą w pokoju, w którym nie widzisz że ktoś jest. Poza tym nie siedzą tylko na classicowym ts. Są także skype lub inne tsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Gram tu juz od ponad roku, a to ze nasz ts jest pusty, to akurat zaden argument. Dobra koniec ofp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 HARDWELL mało kto używa ts'a akurat w przypadku tego serwera także to nie argument Wiem bo sam czasem wejde na ts'a i się dziwie że pusto. A ta kamerka co jest teraz jest dobra, uwierz.. Często gramy przeciw sobie HARDWELL i przyznam Ci się że też myślałem że jesteś odpalony, a jednak nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) kurde sorry znowu cos sie piepszy... Edytowane 17 Stycznia 2015 przez Slayerxd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Ok to wasze zdanie, a moje jest inne zdecydują admini. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Wrocilem po 3 miesiacach do grt takze moja forma jest daleka od idealu, a dopiero mam zamiar pokazac co potrafie, jak za dawnych czasow :tongue2: Bylem tutaj rowniez adminem przez pół roku wiec kazdy mnie tutaj dobrze zna, ale zawsze jak ktos ma watpliwosci co do mojej osoby, to prosze o rozpisanie demka i o dziwo nikt sie nie zdecydowal Nie spamujmy juz, bo sie warny poleca. Do zobaczenia pozniej na D2 Edytowane 17 Stycznia 2015 przez HARDWELL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 A moją propozycją jest, by nikt oprócz admina nie mógł oglądać kamerki wroga. HARDWELL i Marcin nie jest to dobre posluchajcie, gdy zostajesz zabity to od razu masz kamerke na wroga. Może zabił Cie akurat ten z wh? Oglądasz go, patrzysz coś Ci nie pasuje to piszesz na u@. Tym samym pomagasz adminom, więc wydaje mi sie że to co napisaliscie jest zbędne. Ale to już zdecydują admini. Slayer to na speca i widzisz wszystko. Marcin gotowe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBesciak 9 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Ja zgłaszam sporo czitów na dzień więc jak mam teraz tracić gre i iść na speca gdyż admin cały czas gra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 zgłoś gracza na u@ , zamiast sprawdzać . Jest minus w tym teraz, ale unikniemy takich rzeczy .. albo je utrudnimy jak podpowiadanie . Bo zdarza się to często , a tak to można to utrudnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBesciak 9 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 To jest gówniana propozycja admin ją dał i ma nagle być zrealizowana no raczej nie zróbcie vote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) sory, ja zważam na wasze zdanie ale tutaj nie muszę się pytać co o tym sądzicie. Marcin wyleciał z świetnym pomysłem, i został on zrealizowany. Nie ma żadnego 'ale' jest i koniec. Każde zmiany na serwie będą na forum, w tym temacie > Spectators dostępne (wcześniej było wyłączone) > licznik c4 wywalony (spam na hud, powodujące crashe) Teraz mam do was pytanie Ustawiamy freeztime na 3/4 sekundy, aby nowi gracze bez bindów mogli się uzbroić ,- freeztime nie zabiera czasu do końca rundy. Dla niekumatych freeztime - 'strefa' w której się kupuje na początku rundy broń, u nas to wygląda że jest od razu start, i większość siedzi i ślęczy w tym sklepiku nad kupowaniem broni I co sądzicie o miesięcznym konkursie? w tym reset top15, Nagrody by wyglądały tak; TOP 1 vip + rezerwacja slota na 1 miesiąc TOP 2 vip + rezerwacja slota na 3 tygodnie TOP 3 vip + rezerwacja slota na 2 tygodnie ?Co wy na to, tylko mówie ranking top15 by był resetowany co miesiąc. Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Siwy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Świetny pomysł dla graczy , a reset co miesiąc by się przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ale na to potrzebuje zgody więcej osób Co sądzicie o tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Jest to napewno godna propozycja, ktora wzmocni rywalizacje o czolowe miejsca lecz boje sie, ze straci na tym gra zespolowa kosztem fragów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ciekawe, jestem za resetem rankingu co miesiac HARDWELL gra będzie wyglądać jak wyglądała do tej pory czyli gra zespołowa będzie jak była bo na serwie grają ogarnieci ludzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBesciak 9 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 ogarnijcie jakoś te sb bo paki nie widać i szanowna pani Justynka banuje za brak celów ok.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Przykro mi ale tego sie nie da ogarnąć, ten 'bug' występuje jak jest na serwie +25 osób, czyli od 26 może występować. Ja nic na to nie poradzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kos-Bomba:* 0 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Te nowe plugi na dd2 są do dupy .Stare były lepsze .Czy zostaną one przywrócone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Te nowe plugi na dd2 są do dupy .Stare były lepsze .Czy zostaną one przywrócone ? Poczytaj trochę, potem się wypowiadaj. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Te nowe plugi na dd2 są do dupy .Stare były lepsze .Czy zostaną one przywrócone ? Nie rozumiem. Nic nie podmieniałem w pluginach jeżeli o to ci chodzi, zostały wywalone zbędne lub powodujące za duże obciążenie serwa (np. powodujące crashe serwera). Ale ty nie wiem jak wiesz co teraz jest na serwie wgrane, prócz cs_team_semiclip oraz admin_freelook ? także nie wiem co ci tu przeszkadza, przenikanie na początku respa? czy że admin widzi wszystkie drużyny? Nie pisz zbędnych postów które nic nie będą wnosiły do tematu, bo po tym poście nie wiem co ty chcesz abym dodał na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 fajny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Kolejna propozycja ;)może głupia i zbędna ale moim zdaniem zabawna a w grze o zabawę właśnie chodzi... na niektórych serwerach jest taki bajer że pakę można przemieszczać np przez strzelenie w nią . Fajnie byłoby aby to było na dd2. PS. Madri... krowe kup xD(nie ważne) Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Slayerxd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) BArdzo dobry pomysl ale siwy proponuje aby 1 miejsce wygrywalo jezeli gra nonsteam steam + vip decyzja do was:) pozdro (jezeli gra steam) nagroda jest taka jak sam napisales Nagrody by wyglądały tak; TOP 1 vip + stem (jezeli nie posiadasz steam) TOP1 vip + rezerwacja slota na miesiac (jezeli posiadasz steam) TOP 2 vip + rezerwacja slota na 3 tygodnie TOP 3 vip + rezerwacja slota na 2 tygodnie Edytowane 18 Stycznia 2015 przez pawel1971tychy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Źle zrozumniałem. Jeżeli będziesz taki hojny i ufundujesz nagrodę w postaci steam + cs 1.6, to super Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 tak Siwy ma racje nie ma różnicy , ale nagrody są dobre jest o co się bić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi