KochamOrgazmLaaury 43 Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 co z tą rozgrzewką w końcu, będzie? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 pisali że usunęli ją całkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Rozgrzewki nie bedzie wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KochamOrgazmLaaury 43 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Dziękuje za informacje :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Proponuję Dodać Świąteczną Bombę: http://gamebanana.com/skins/151396 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 (edytowane) Marcin była ankieta. Będzie bałwanek i to w okresie zimowym :) Ale fajnie że pomyślałeś o świątecznym skinem bomby ^^ Edytowane 6 Grudnia 2016 przez Skiperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Można też Dodać Zamiast Granatów Bombki: http://gamebanana.com/skins/130428 Świąteczny Glock: http://gamebanana.com/skins/131935 Ręce Świąteczne: http://gamebanana.com/skins/130640 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Nie wiem czy dodatkowe modele nie obciążą serwera. Trzeba zapytać właściciela, czy serwer da radę :) Mam propozycję noża: http://gamebanana.com/skins/113724 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 (edytowane) Glock i rękawiczki raczej odpadają . Nóż i zamiast granatów bombki to już prędzej . Na nóż i granaty zrobimy bardzo możliwe ankiete co sądzi nasza wiara. Ale pierwszej kolejności musze przedyskutować z mistrzem oraz Karolem czy to nie przeciąży zbytnio serwera, ponieważ pojawi się co nie co na święta :) Ale miło że tak się angazujecie w server ^^ każda propozycję wasze będą analizowane . ^^ Edytowane 6 Grudnia 2016 przez Skiperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 (edytowane) Bedzie dodane to co w ankiecie, ewentualnie noz ktory podeslal polaczekkkk, nie mozna za duzo kombinowac zeby nie lagowalo serwera potem ☺ Edytowane 6 Grudnia 2016 przez ODSMistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Ja bym proponował dac Bombsite B od np. 5 ct bo jak gra się rano przewaznie,to plantują B i w tym momencie idziesz na A a tu paka na B i no nie masz szans dobiegnać na 2 koniec mapy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opiekunowie innych serwerów mają swoje serwery żeby się nimi zajmować ;) chcą to mogą złożyć podanie i albo będzie przyjęte albo nie, w Twoim przypadku chyba było odrzucone ostatnio to pewnie stąd ten pomysł :) Nikt nie ma wpływu na to co się dzieje rano czy wieczorem raz się jest a raz nie, raczej gdy jest coś ważniejszego od csa to się to robi. Ja wracam do propozycji admin voica czy coś bo nikt nie dał odpowiedzi czy będzie czy nie a dużo osób napisało ze spoko opcja O mnie mowisz? Ja dawno podania nie skladalem bo mam mniej czasu to bezsensu skladac podanie. Jak chcesz moge zlozyc :p tak samo ty mozesz na ffa zlozyc :) wolny kraj, wolna wola :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Biauy mew oraz Qubas proszę takie sytuacje rozwiązywać na Pw, a nie w tym temacie :) dziękuję . Pozdrawiam Fryzjer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KochamOrgazmLaaury 43 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 może by dodać mape de_dust2_xmas, co wy na to? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Powiem tak Orgazm. Były różne propozycje dust2, aby zmienić na inne mapy. Lecz niestety zostaliśmy przy de_dust2 ze względu na to ,że to server Only dd2 i były różne opinie i stanęło to wszystko, że zostajemy dalej przy only dd2 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zawsze można by było wznowić dyskusje i zrobić ankiete :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiars0n 28 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Witam podeślę pewien pomysł może się ktoś zgodzić może nie, ale zależy od opiekuna servera. Pomysł polega na tym by najlepszy gracz mapy(np. ja) i na środku wyświetla się napisz "Gracz wiars0n zostaje najlepszym graczem rundy w zamian otrzymuje VIP na następną mape". fakt faktem nie sprawiedliwość dodanie w skali 1:10 "Tym razem VIP otrzymuje najgorszy gracz mapy - wiars0n" to moja sugestia prosze o za i przeciwy oraz wypowiedzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Takie coś nie przejdzie. :) Bo do tego trzeba dodatkowy plugin wgrać, a moim zdaniem już jest wystarczająco wgranych pluginów na tą chwilę . :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiars0n 28 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Oczywiście, ale po świetach jak najbardziej jestem za :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 A ja nie zgodzę się z Fryzjerem, raz tu napisał już Siwy. jeśli chodzi o pluginy.Ja mam podobną propozycje co wiarson, tyle że bez żadnej nagrody, chodzi o to by na koniec mapy pokazywała się lista 3 najlepszych graczy a wyglądać by to miało tak:1.Miejsce zajął gracz XXXXX zdobywając XX fragów.2.Miejsce zajął gracz XXXXX zdobywając XX fragów.3.Miejsce zajął gracz XXXXX zdobywając XX fragów.Co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiars0n 28 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 ja jestem za, lub po prostu gracz miesiąca pierwszy w top 15 dostaje VIP na miesiąc. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 To aktualnie dostają 3 osoby za to że są na 3 pierwszych miejscach w topce. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiars0n 28 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 + jedna z postawowych zasad servera wymusznie rate i interp co ileś minut bo to co się dzieje nie raz podczas gry przechodzi ludzkie pojęcie . 'lata lecą a ja to wciąż ja i ja' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 mówicie, że zmiana mapy nie wchodzi w gre? czemu pytam? Przecież możecie zrobić cykl mapy: de_dust2 / de_dust2_winter / de_dust2 / de_dust2_winter / itd... pętla Tylko na okres świąt i zaraz 27.12 skasować de_Dust2_winter Może trochę dajćie luzu ile można lat męczyć tego dd2 bez jakiś chociaż w święta małych zmian, nikt nie mówi o zmianie dd2 na dd2_winter tylko zrobieniu pętli mapek które są tak na prawde takie same tylko jedna ma zmiane o śnieg :P ten dd2 na FFA jest dobry wszystko tu działa elegancko, Damian ma tą mapke jak co :) Przemyślcie to może taka zmiana na 10 dni była by spoko (raz na rok...) :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 (edytowane) Qubas aktualnie trwa głosowanie na mapę DD2 snow, więc zapraszam do zakładki dyskusje :) Co do interp to poszukamy pluginu bo ratę to tylko przepustowość jest nic po za tym , więc rate tutaj nic nie zmienia w rozgrywce :) Edytowane 17 Grudnia 2016 przez Skiperek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi