Rybak 476 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Takie rzeczy to już -_- zdecyduje czy chce dodawać na serwer bo on się nim opiekuje więc możecie go o to poprosić jak wróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Dobrze kolega mówił, że fajnie byłoby gdyby było 30 sek rozgrzewki sammymi glockami + granaty, zawsze to jakies urozmaicenie Tyle ode mnie Pozdrówki KrejjzoL pierwszą rundę masz tylko z pistoletami.Traktuj to jako rozgrzewkę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
69. 8 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Witam ,długo nad tym rozmyślałem ,by finaliści miesiąca *top15* ,miejsca 1,2,3 mieli wynagrodzenie za swą odwagę i bardzo dobre granie ,które zajmuję dużo czasu ,mam na myśli to: 1 miejsce-Vip na okres 1 miesiąca i 2 tygodni +slot na okres 2 tygodni. 2 miejsce-Vip na okres 3 tygodni +slot na okres 1 tygodnia. 3 miejsce-Vip na okres 5 dni +slot na okres 2dni. PS Myślę ,że to będzie bardzo dobre i za razem uciechą dla graczy Only DD2. (Dni vipa do ustalenia przez adminiatracje.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 @69. pomysł dobry , podobnie jest na FFA. Niestety , wszystko zależy od Administracji . Ja osobiście jestem na tak , poczekajmy na inne osoby co o tym sądzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 RS zaktualizowane Reset ranku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Witam ,długo nad tym rozmyślałem ,by finaliści miesiąca *top15* ,miejsca 1,2,3 mieli wynagrodzenie za swą odwagę i bardzo dobre granie ,które zajmuję dużo czasu ,mam na myśli to: 1 miejsce-Vip na okres 1 miesiąca i 2 tygodni +slot na okres 2 tygodni. 2 miejsce-Vip na okres 3 tygodni +slot na okres 1 tygodnia. 3 miejsce-Vip na okres 5 dni +slot na okres 2dni. PS Myślę ,że to będzie bardzo dobre i za razem uciechą dla graczy Only DD2. (Dni vipa do ustalenia przez adminiatracje.) Na to trzeba czasu, a ja go nie mam. Nie jestem w stanie oglądać/sprawdzać wszystkiego po kolei. Jak znajdę jakiegoś kandydata na opiekuna to on się tym zajmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Czy jest możliwość wprowadzenia przenikania? Kiedy gra 15 osób w jednej drużynie nieuniknione jest blokowanie innych osób w wąskim przejściu. Na FFA przenikanie zostało wprowadzone i ludzie nie narzekają, choć jest mniej slotów niż na DD2 tutaj było inaczej, jak było to narzekali, że czasami nie dało się sobie pomagać, jak usuwałem to znowu chcieli i tak w kółko, więc w końcu usunąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Prośba o antyflesh. Grają nooby którzy specjalnie oślepiają. Są też przypadki nieumyślnego oślepiania przez początkujących graczy. Jeżeli więcej osób będzie ten plugin chciało to go dodam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) finalasci top15 ? nagrody ? hehe to chyba jakies zarty od kiedy na serwach rozdaja nagrody za top 15 ? wakacje sa to i w mozgach sie poprzewracalo a VIP-a to kupilscie ze chcecie miec go w nagrodzie ? swierzaki pograja troche i juz wymyslaja , ciezko cos innego wymyslec / co do anty flesh to jestem na NIE tylko to pozniej bd dla administracji problem jak bd podgadal kogos i zobaczy ze ktos rzucil flashem a ten chodzi i biega bez mleka i zabija to roznie mozna pomyslec prawda ? a co do tego pluginu " Ghost " z tym przenikaniem to juz tyle tematow bylo ze ho ho ja dalej jestem na NIE , maja problem Ci co nie umieja korzystac z mikro i dogadywac sie z wlasnym teamem pozdro Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez -_- Jimmy chyba po pracy to pisałeś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Myślę że można by było zamiast pierwszej rundy z deagle zrobić pierwszą rundę tylko z nożami(jeśli jest to możliwe).Dzisiaj rozmawialiśmy o tym z kolegami z DD2 i mówili że to fajny pomysł.Co sądzicie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Z nożami to rozgrzewka by była fajna a pozniej normalna runda z pistoletami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyrewolwerowany 5 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Rozgrzewkowa 1 runda z nożami fajna sprawa ale jak dla mnie , szczerze wolałbym HE ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Noże?Osobiście jest mi to obojętne,ale niezły pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Rozgrzewkowa 1 runda z nożami fajna sprawa ale jak dla mnie , szczerze wolałbym HE ;> Chyba zartujesz? Na zadnym powaznym serwerze nie spotkalem sie z takimi rundami. Fajną sprawa bylby Warm Up jak w rozgrywkach CS:GO, ale nie mam pojecia czy istnieje taka mozliwosc w 1.6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Chyba zartujesz? Na zadnym powaznym serwerze nie spotkalem sie z takimi rundami. Fajną sprawa bylby Warm Up jak w rozgrywkach CS:GO, ale nie mam pojecia czy istnieje taka mozliwosc w 1.6. Tak samo jak na poważnym FFA nie widziałem spadochronu ;] a Wasz serwer raczej zalicza się bardziej do FFA niż 4FUN, prawda? Warm Up - https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=75606?t=75606 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Najlepiej usunąć wszystkie wspomagacze.Moim zdaniem gra powinna mieć klimat.I pewnie większość osób skrytykuje tę wypowiedź,ale nie powinno być spadochronów,pomysłów o przenikanie,antyflesz(tak pisałem o tym,ale później ciężko wykryć,no flash-no smoke),ani asyst.Ale niezłym pomysłem byłoby zagospodarowanie pieniędzy VIPowskich. Po trzech rundach mam 16000 dolców i nie wiadomo co z tym zrobić.Wprowadzenie surowszych kar za obrazę. Są gracze którzy notorycznie obrażają wszystkich np. Grucha i byłem świadkiem sytuacji gdy nowemu graczowi odechciało się grać. Na chwilę obecną spokój,bo przedłużyłem mu na tydzień.No i trzeba ( jeśli jest ) wprowadzić zabezpieczenie przed hackerami (czitami),które nie będzie zbytnio obciążało serwera.Długo myślałem także nad faktem nagrody dla gracza i to niekoniecznie są pieniądze,chodzi mi mianowicie o medale. Za koniec mapy najwięcej zabójstw złoto,drugi srebro itd...itd. Później jakoś to zsumować i spróbować dać zniżkę na sklepik zwycięzcy na koniec miesiąca. ( no nie wiem,20%,30%).Dodatkowym pomysłem z mojej strony byłoby założenie działu "Opinia na temat admina" gdzie każdy gracz wypowiadałby się na temat pracy administratorów.Może coś kogoś kwapi? Może admin nadużywa władzy? A może wręcz się opier**la?Moi drodzy,pomysły które dodałem,są tylko propozycją a nie żadnym narzucaniem.Pozdrawiam :soldier: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 @Trevor Osobiście jestem na tak , bardzo przyjemnie się grało wczoraj . Potwierdzam - gracze byli zadowoleni z pomysłu , a pomysł wziął się ode mnie , lecz nie miałem okazji o tym napisać - Trevor mnie wyprzedził :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 To co wprowadzamy???Czy jeszcze czekamy na głosy innych ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Ja tez bym dal te noza dobra zajawka z tym jest ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 To co Papku wprowadzamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 To co Papku wprowadzamy ? Ile razy jeszcze bedziesz pytal? Jak przeczyta, to napisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zmienic rsy na bardziej ciekawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyrewolwerowany 5 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Nowe RS'y prawdopodobnie będa we wrześniu , zajmuje się nimi Hardwell , do niego musisz się zgłosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zmienic rsy na bardziej ciekawsze Ciekawsze? O Disco polo, pompie, gimbo grajkach typu Kaen mozesz zapomniec. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Wgrywanie jakichkolwiek pluginów muszę obmawiać z Karolkiem, więc nie spamcie, i czekajcie aż dam odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi