santos (t) 77 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) teraz DD2 godzina 12:15 crasch nie da się wogóle grać całkowicie zawiesza serwer Edytowane 20 Lutego 2015 przez santos (t) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVoaKaBarteK 65 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 1. Data [godzina/minuta/dzien]: okolo 18:35-45 2. Opisz sytuacje w której padł serwer: Shutting down i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 crash się włącza co jakieś 2 godziny :/ Trzeba to naprawić. Pewnie plugin źle jest zrobiony lub nie wiem wtedy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 wiem wiem nawet jaki jeśli crasche sie pojawia prosze tu pisac godzine 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 crash się włącza co jakieś 2 godziny :/ Trzeba to naprawić. Pewnie plugin źle jest zrobiony lub nie wiem wtedy co Możesz opisać tą sytuacje? Bo zdaje mi się że ty nawet nie wiesz co to jest ten 'crash' , jak on może się włączać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 juz jest okej siwy nie ma craschy. ogarnąłem to i ten plugin z reklamami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) Próbowałam wbić na serwa ( ok. godziny 1:20 ), ale wyskoczyło mi to : Error: server failed to transmit file 'customization' Fake players spamming or protocol violation Serwer pokazuje mi się jako niedostępny jakbym nie miała neta. Wyłączyłam i włączyłam komputer. Dalej to samo. Jest niedostępny. Wpisałam w konsole - connect i ip serwa i wyskoczyło mi You have been banned from this server. Spróbowałam jeszcze raz. Dalej,że jestem jakby zbanowana. Sprawdziłam oczywiście amxbans i wszystko jest w porządku. Co się mogło stać? Edit. Znów miałam to samo na drugi dzień, ale reinstall cs pomógł. Dziękuje Bardzo Edytowane 31 Marca 2015 przez Weronikaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Weronika, zapewne musisz odczekac chwile czy cos, nwm jak dzisiaj chcesz pograc to watpie, zapewne jutro po ponownym wlaczeniu komputera powinno wszystko dzialac normalnie, ( znaczy no dzisiaj/jutro/ jak sie wyspisz ) jesli nie, to reinstall cs przewaznie tak jest ze cos sie dzieje, ide spac jak rano sie nie naprawi to wtedy trza zglaszac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smite 18 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 moje godziny grania. w owej chwili nie pracuje wiec moge co chwile byc rano, o 12, jak i wieczorem i nie ma zadnego problemu. Jesli zaczne prace to wtedy napisze godziny mojego grania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Próbowałam wbić na serwa ( ok. godziny 1:20 ), ale wyskoczyło mi to : Error: server failed to transmit file 'customization' Fake players spamming or protocol violation You have been banned from this server. 1 z errorem, to możliwe że jakiś błąd z dporto jest, Kolejne , musiałaś się werka bawić odświeżaniem ;d Jak to było wczoraj, to do dziś problem na pewno zniknął. No ale więcej nie pomogę bo nie wiem co rolo robił, co wgrywał na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 bawiła się odświeżaniem jak nie ma slota i dlatego tez tak mialem kilka razy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Jak trzeba dać cenzor to milczy Jak wpiszesz "kur*a" to łapie ale: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 No bo jest taka sprawa, że cenzura infa nie łapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kav 115 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 po pierwsze za uzycia przeklenstwa nie wywalamy, przynajmniej ja. Jezeli gracz notorycznia duzo przeklina, no to wtedy mozna. Tak samo jak wyzwie od barana, lba czy innego lzejszego uzyje slowa, majac podstawy do ich uzycia, to tez nie banuje, tylko zwracam uwage, natomiast jezeli ciagle widze, ze gracze wyzywaja kogos od najgorszych no to prosze Cie, nie obchodzi mnie ile maja lat, jezeli sa starsi to powinni juz miec nerwy opanowane, a nie jak szczeniaki sie zachowywac. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Spokojnie wszyscy kulturka musi być i koniec 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Panowie, nie kierujcie do mnie spraw serwera. Bo ja nie jestem opiekunem czy technikiem. Powodzonka, czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Crash serwa 11:19-niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Wszystkie posty niezwiązane z tym tematem zostały ukryte. Stworzył się zbędny spam. Następne posty niezwiązane z tematem będą karane ''Bardzo bym prosił jeżeli zaistnieje jakiś crash, bądź inny błąd serwera, zgłoszenie mi go w tym temacie.'' Omega 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Crash serwa 18:54-niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 16.04 Około 17 jakoś :"Server shut down" , a za jakieś 10 sekund już było git 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 18.04 po godz 18 znowu shutdown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 17:43 - serwer shutting down 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 17:45 serwer shutting down 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 17:48 - serwer shutting down 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 teraz? jest coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi