Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Gotowe, przez ten czas ani jednego crasha i mam nadzieję że tak pozostanie. Plugin pokazujący info po śmierci wywalony, będę szukał coś za niego. W między czasie zmieniłem plugin na przenikanie, bez prześwitywania modelów jest teraz. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Może i lepiej a crashow nie ma... to wszystko jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 19:19 i 19:21 Crash Następnie całkowicie padł serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 no to niestety reklam nie bedzie. ad_manager.amxx wyłączony, i wyrzucony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 20:52 "serwer shutting down". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 15:27 "serwer shutting down". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 tak jak by wiem boo grałem xD ale dzieki, pisac jak by był crasch ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 rolo i justynka mi nic na razie nie ruszać bo się pogubie, jeszcze wchodzę żeby tutaj tą sprawe załatwić z crashami. Meldować dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 wiem siwy, dziś były crasche ;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 to rolo masz to wszystko mi tu pisać, ja nie widzę co się dzieje na serwie to jak mam sprawdzać pluginy, jeżeli temat pusty. Każdy crash, lub inny błąd mi tutaj dajesz. Sprawdzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Dziś około południa, nie pamiętam godziny dokładnie, 2x w ciągu 2-3 minut wystąpił crash, może to przypadek, może nie, ale nastąpiło to od razu po tym, gdy wpisałem /vips, dałem enter i server shutting down (Było tak jak w jednym, tak i drugim przypadku) Ale potem komenda działała normalnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 sprawdzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Nie wiem czy może wystąpić crash teraz z powodów choćby reklam na say. Także w razie crashu informować, na ten moment został włączony plugin ad_manager_array Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Będę dzisiaj grzebał w serwerze, więc mogą czasem wystąpić przerwy w działaniu danych pluginów, chodzi o optymalizacje serwera. Z góry przepraszam za problem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) Nie wiem czy to było związane z tymi twoimi "robótkami " czy też nie, ale dziś (może pół godziny temu?) był crash serwera i cofnęło rank (przynajmniej mi) o wszystkie fragi z tamtej mapy. Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez Jockerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Jeszcze go nie ruszyłem, właśnie teraz zacząłem sprawdzać co tam się dzieje. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Więc wychodzi na to że cuś się zepsuło XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Tak, zepsuło, masa errorow z połączeniem i jakimś innym pluginem, dostałem już od pukawki logi i się tym zajmuje. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Wreszcie ktoś się tym zajął, jak widzisz -_- nie ma kto teraz zająć się serwerem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Dobrze że się tym ktoś zajał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszus. 28 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Karolu jeśli ta wiedza Ci coś da to powiem, że wczoraj koło 24:00 i potem, bugowało się balansowanie drużyn i przydzielanie przez amx, oraz była taka syt. kilka razy, że CT wszyscy byli martwi a paka odliczana aż do wybuchu. Ale w tym momencie jest już ok. Natomiast chłopakom (MowilaZeMa18 i mnie np) buguje się VIP, ciągle ja np. nie mam. Rzuć proszę na to okiem w wolnej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Ja tez vipa nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Ja zabrałem VIP'a wszystkim, którym on wygasł (mieli tak wpisane przy adminie) 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Wszedlem zagrac jedna mape i zauwazylem wgrane asysty. Ich dzialanie chyba nie jest prawidlowe poniewaz dostalem fraga nie obijajac w ogole przeciwnika, a za drugim razem nastepnego gdy zabralem zaladwie 13hp. @edit Wszedlem znowu na pol minuty i tak wyglada moj wynik po zabicu jednego przeciwnika w trupie. Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez HARDWELL 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszus. 28 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Druga rzecz, że dość mocno laguje serwer przez to prawdopodobnie :/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi