Fat4lity 24 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) Gdy ktoś posiada perk Niewidzialność i ja zamieni ,bądź straci w inny sposób.Postać się buguję i jest niewidoczna dopóki gracz nie wyjdzie z serwera.Nawet cienia nóg nie widać, tak jak w przypadku perku "Płaszcz Harrego" , na dodatek ma pełne hp. Edytowane 31 Maja 2015 przez Fat4lity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) VIP Chodzi mi o to , czy 2x exp to nie jest za dużo?!.Osoba bez vipa nie ma porównania "lvl" do klasy z vipem. Dlatego są tak duże przeskoki lvl-u. Myślę , że 50 % exp więcej byłoby ciekawym rozwiązaniem. Edytowane 31 Maja 2015 przez Fat4lity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) Brak Admina na serwerze ! Przez cały dzisiejszy dzień nikogo nie widziałem , nie wspominając wcześniej. Ludzi odpalonych aż się mnoży i nic się nie da zrobić :helpsmilie: . Edytowane 31 Maja 2015 przez Fat4lity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Komandos nie bije 1/1.Zabieram 130+ dmg innemu komandosowi z kosy. Chodz on ma perk radar?? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie komandosem zabijałem każdego ,więc jest ok :gunsmilie: Edytowane 8 Czerwca 2015 przez Fat4lity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Propozycja taka ,aby zamienić serwer 350 lvl na 200 lvl.Na 350 nie da sie rołożyc statystyk na maxa we wszystko . W przypadku 201 lvl jest to tak : +100 int +100 w hp +100 w wytrzymałości + (to co ma klasa w statach) +100 kondycji I jest wszystko poukładane , sprawdzone na innych serwerach Edytowane 8 Czerwca 2015 przez Fat4lity 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzamajka 1 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Na serwerze jest coraz mniej graczy.. A coraz wiecej cziterów.. Co wejdzie 15 osób - na to wejdzie 2-3 cziterów i nie ma całego serwera przez caly dzień i gra wygląda tak, że .. Jest 5-6 osob przez caly dzien czasami bedzie wiecej.. Zaden z adminow nie siedzi na serwerze wgl.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 cs_deagle5,na tej mapie jest problem. Ustawia automatycznie grę na deagle , jeśli ktoś ma klase bez deagle to zostaje mu tylko nóż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Proszę też podać perki które nie są używane, bo dodaje ciągle nowe perki i zaczyna się ich robić za dużo i trzeba usunąć te zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 zaraz ci podam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 1)Wytrenowany rekrut 2)gumijagody 3) apteczka ( i tak nie działa) na chwile obecną tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) CIchy Zabojca ( Po grze nim stwierdzam ,ze jest za słaby , mi jest cieżko a co dopiero innym ,np czasami bije 1 osobe 2-3 razy ,zeby ubic a gdzie jak bedzie wiecej niz 1 przeciwnik to tylko 1/2 z kosy. Trzeba dodać 1/1 z kosy --> ewentualnie m4a1 i 2 skoki dla klasy,aby inni gracze też tą klasa zagrali. STWIERDZAM 1/1 Z KOSY 2 SKOKI Żeby ta klasa mogła dorównać klasie "Kapitan" i "Terminator" ,inaczej słabo to widzę. Edytowane 14 Czerwca 2015 przez Fat4lity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Na klasie Cichy Zabojca nie działa perk "Noz Komandosa" , jeden z najlepszych perków dla tej klasy . Proszę o naprawienie tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 NIe wiem dlaczego ,ale po resecie lvl-i widać miny tzn. jak ktoś postawi minę to jest cała biała i widoczna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 W klasie skoczek nie działa moduł odrzutowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Perk "scouter" ( 1/2 ze scout , zmienic na 1/1-5 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asleno 3 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 proponuje wgranie jakiegoś pluginu na vote kick albo ban bo gdy nie ma admina jest pelno smieci z hw czy aimem. admin jest tylko jeden nie jest robotym musi chociazby spac nie zawsze jest w stanie wszystko ogarnac wielu graczy nie raz chce wyrzucic czitera ale nie ma jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asleno 3 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 repliki replikanta nie odbijaja dmg z awp i z noza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 vote ban jest bezsensownym rozwiązaniem, bo będziecie się bawili tak samo z kickiem. Jeżeli jest czit na serwie to prosisz graczy o ... Gdy jest czit w TT/CT, prosisz TT/CT .. o wpisanie w konsole vote (wpiszesz samo vote i wyskoczy ci lista z id osób z serwa, w tej chwili grających) będziesz miał gdzieś tam - czit - 9834 , i prosisz team gdzie czit jest w ich teamie o wpisanie vote 9834 (ponad połowa graczy musi wpisać) czyli 5 graczy, musi 3 wpisać vote 9834 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Bug.Ostatnio ktos mi mowil ze ten plugin co daje 501level na start to gracz moze go uzyc tylko raz lecz go uzylem 2razy chyba Sory pomyłka myślałem ze to cod 2001 :/ Edytowane 20 Czerwca 2015 przez Power Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Od jutro zacznę zajmować się cod'em, wybaczcie, szkoła, życie prywatne i miałem też inne serwery na głowie (W sumie dalej mam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Power o czym ty mówisz ?? Nie pomyliłeś serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Tak Sory pomyliłem się, myślałem ze to cod 2001 :co_jest: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) A wiec tak : A)Mówisz ze cichych i terminatorów jest dużo, co do terminatorów się zgodzę ale cichy nie , Ja gram i 1 osoba no i dziś 1 kupiła bo gram i mam największy lvl, wiec inni to samo robią , aby być najlepsi ,ale tu nie chodzi o klasę , ale osobę nią grającą. jest 1/2 z kosy ,wiec muszę w 1 osobe pare razy uderzać bo nie chce wejść a co dopiero jak będzie więcej niż 1 osoba, to zginę bo nie mam 1/1 . Nie znaczy to ze jest taka dobra , tam gdzie jest Awp 1/1 jest i tez kosa 1/1 , 2 skoki powinien mieć bankowo do tego 1/2 . Po głebszych przemysleniach uważam aby dać klasie Cichy Zabójca ( 2 skoki i zostać przy tym 1/2 z kosy, ale zrobić perk nóz komandosa tak ,aby działał na tej klasie b) nóż komandosa - powinien działać , żeby dać jakaś szanse i uzyskać w końcu to 1/1 . Przecież dla tego perku tracę slot , a mógłbym mieć inny korzystny perk ,wiec to się wyrównuje.Przecież nie co mapę się ten perk zyskuje , pula perków jest duża i milo było by co jakiś czas go dostać.Tak jak perk notatki sapera , które nie działają na saperze. c) Wszyscy tak maja z minami d) Scouter - to zmieniłeś tak ,aby było 1/1 czy po prostu zwiększyłes pule tzn 1/2-5 bo to by nie miało sensu, w końcu i tak tym nikt nie gra bo są lepsze perki a chciałem go ulepszy . Jeśli tak to lepiej wróć do tego co było wcześniej ( 1/2) Edytowane 20 Czerwca 2015 przez Fat4lity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 perk: Zasłona Dymna ( działa tylko po jej zdobyciu w next round mam tylko 1 granat zamiast 5 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) zgadzam się Z Fatalem, cichy teraz jest spoko i do ogarnięcia przez ogarniętego (nie trzeba nic zmieniać ani dodawać)P.S Kolega Fatal nawet mowił ze mam SOFT'a <najs> :notworthy: Edytowane 20 Czerwca 2015 przez MBlazE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi