Niepokro 8 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Znalazłem bug z motetami. Grając parze na monety mam tylko 150 a miałem ok 700 weszłem jeszcze raz na serwer i resetowałem kompa i neta i patrze znów 150. Myśle że ktoś mi się włamał ale dopiero od wczoraj mam hasło , gram kilka map i znów patrze wróciły monety. Dwa razy mi się już taki coś zdarzyło i kilka osobom na serwerze też w tej samej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Musiał serwer paść, i stąd tymczasowo ukryło te zdobyte monety. No ale jak sam zauważyłeś po mapie było, tak się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoteczeQ 123 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Znalazłem bug z motetami. Grając parze na monety mam tylko 150 a miałem ok 700 weszłem jeszcze raz na serwer i resetowałem kompa i neta i patrze znów 150. Myśle że ktoś mi się włamał ale dopiero od wczoraj mam hasło , gram kilka map i znów patrze wróciły monety. Dwa razy mi się już taki coś zdarzyło i kilka osobom na serwerze też w tej samej chwili. Był crash, mapa na której nie miałeś monet to de_inferno ale potem raczej były tak już jest Czasem gdy jest admin zmienia mapę żeby monety wróciły tak dla informacji, jak następnym razem tak będzie i będzie admin to go poproś o zmianę mapy o powód podaj monety, napewno zrozumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Wszelkie bugi/propozycje itd proszę kierować do tego tematu http://forum.cs-classic.pl/topic/46344-cod-350sprawy-serwera/#entry280547 Ten close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Września 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Temat uległ przedawnieniu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi