PumasS 483 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Dodanie do obstawiania na wygraną osobę, drużynę ilości monet (np. 100,1000,50,itd) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Dodanie do obstawiania na wygraną osobę, drużynę ilości monet (np. 100,1000,50,itd) Na jb nie ma monet do obstawiania jest 300 respektu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Chodzi mi właśnie o respekt (monety).. obstawianie różnej ilości, a nie ciągle 300. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Moja propozycja jest taka: Często gracze pytają się, jak muzyka z zabawy się nazywa. Chyba wiem, jak temu zaradzić! Gdy rozpocznie się zabawa i muzyka zacznie grać pojawi się komunikat kto śpiewa i co to za piosenka (miejsce komunikatu najlepiej pasowałoby tam gdzie pojawiają się zwykle wiadomości. (Na czacie) Dziękuję do widzenia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Moja propozycja jest taka: Często gracze pytają się, jak muzyka z zabawy się nazywa. Chyba wiem, jak temu zaradzić! Gdy rozpocznie się zabawa i muzyka zacznie grać pojawi się komunikat kto śpiewa i co to za piosenka (miejsce komunikatu najlepiej pasowałoby tam gdzie pojawiają się zwykle wiadomości. (Na czacie) Dziękuję do widzenia Da się zrobić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Moja propozycja jest taka: Często gracze pytają się, jak muzyka z zabawy się nazywa. Chyba wiem, jak temu zaradzić! Gdy rozpocznie się zabawa i muzyka zacznie grać pojawi się komunikat kto śpiewa i co to za piosenka (miejsce komunikatu najlepiej pasowałoby tam gdzie pojawiają się zwykle wiadomości. (Na czacie) Dziękuję do widzenia Wedlug mnie lepiej dodac taka komende na pokazanie sie nazwy utworu i wykonawcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Propozycja rs na "Wojne gangow" : 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Propozycja rs na "Wojne gangow" : muzyka dodana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) proponuje skiny do broni zwiększona prędkość dla vip o 20% zmniejszona grawitacja dla vip 2 skoki w powietrzu nowe bronie dla vip np.szklana butelka więcej zabaw bo są fajne Edytowane 11 Maja 2016 przez adamek123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 1-odpada 2-odpada można wygrać to w ruletce (oraz gangi) 3-odpada można wygrać to w ruletce (oraz gangi) 4-przecież są 2 skoki 5-odpada nie dawno był zmieniany model łomu 6-Według mnie jest wystarczająco zabaw i tak niektóre są mało grywalne. Co do vipa nie będę mu nic dodawał gdyż i tak jest za mocny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Propunuję dodać nowe czapki takie jak afro i w ogóle(żadna inna czapka nie przychodzi mi do głowy) Można też powymyślać jakies czapki ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 proponuje granaty teleportacji jak na innych serwerach jb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Usuńcie to, bo serwer na tym traci[PrisonBreak] Masz za malo czasu przegrane na serwerze by grac w CT! Potrzebujesz 60minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 proponuje granaty teleportacji jak na innych serwerach jb Odpada. Usuńcie to, bo serwer na tym traci [PrisonBreak] Masz za malo czasu przegrane na serwerze by grac w CT! Potrzebujesz 60 minut Gotowe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 (edytowane) Moja propozycja jest taka: Dodać takie coś, że jak rzuci się granat (sobie pod nogi) to można zginąć :p Chodzi o granat wybuchowy HE Edytowane 29 Maja 2016 przez RomantykNLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Moja propozycja jest taka: Dodać takie coś, że jak rzuci się granat (sobie pod nogi) to można zginąć :p Chodzi o granat wybuchowy HE Już jest takie coś podczas zabaw a jak by było normalnie to byś mógł też zabić więźnia w celi więc bezsens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bracon33 36 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Proponuje administracji oraz Strażnika wylaczyć to że trzba czekac 60 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Proponuje administracji oraz Strażnika wylaczyć to że trzba czekac 60 min Już to zostało wyłączone czytaj last stronę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Jak już kiedyś pisałem, proponuję dodać nowe powody "Za co siedzisz?" Czyli to co jest w lewym górnym rogu. Powody zawsze można powymyślać :D Np: -za handel bronią (handel można zamienić na bardziej gangsterskie słowo, czyli dill na przykład :D) -musi być też za zabójstwo, bo dużo więzniów prawdziwym więzieniu siedzi za killa :D(nie pamiętam, czy taki powód jest, ale jak nie to zachęcam do jego dodania :P) No i to tak, jak pisałem wyżej, nad powodami można jeszcze pomyśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Jak już kiedyś pisałem, proponuję dodać nowe powody "Za co siedzisz?" Czyli to co jest w lewym górnym rogu. Powody zawsze można powymyślać :D Np: -za handel bronią (handel można zamienić na bardziej gangsterskie słowo, czyli dill na przykład :D) -musi być też za zabójstwo, bo dużo więzniów prawdziwym więzieniu siedzi za killa :D(nie pamiętam, czy taki powód jest, ale jak nie to zachęcam do jego dodania :p) No i to tak, jak pisałem wyżej, nad powodami można jeszcze pomyśleć. Za jakiś czas będzie to zmienione :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) Jest sobie zabawa(chowany). Osoby, które nie żyją w trakcie zabawy, maja czarny ekran i nie widzą czy gracz jest na TXT czy nie. Oczywiście jak zakończy się zabawa, ekran ponownie jest jasny, no ale wtedy taki bot który siedział sobie na TXT dostanie życzenie. A tak, to można bezproblemowo wywalić. edit: W całej propozycji chodzi o to, aby osoby umarłe miały jasny ekran. Dziękuję za uwagę, miłego dnia. Edytowane 1 Czerwca 2016 przez RomantykNLO 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Jest sobie zabawa(chowany). Osoby, które nie żyją w trakcie zabawy, maja czarny ekran i nie widzą czy gracz jest na TXT czy nie. Oczywiście jak zakończy się zabawa, ekran ponownie jest jasny, no ale wtedy taki bot który siedział sobie na TXT dostanie życzenie. A tak, to można bezproblemowo wywalić. edit: W całej propozycji chodzi o to, aby osoby umarłe miały jasny ekran. Dziękuję za uwagę, miłego dnia. Pomysł gitara, ale jak gracze komunikują się przez ts, itd będzie problem, ten motyw byłby bardziej dla admina ;). Leci +. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 mam propozycje rs na jb no kill daya 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 (edytowane) Propozycja rs na wg az sie stare czasy przypominaja ;d: Edytowane 5 Czerwca 2016 przez BorixonC 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 pomysł całkiem całkiem tez w widzeniem przez martwych co robią żywi :P Na ZM jest taki ala noktowizor i przez to się widzi się względnie :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi