Złota Owca 624 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Idąc tym tokiem myślenia to vip może niech ma AMX? :KappaRoss: Idąc twoi tokiem myslenia. Pomysl zanim coś napiszesz. Bo czasami te twoje sarkazmu sa głupie nie mądre. A vip chyba może mieć ducha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Proponuje dodać żeby Duch widział na Chowanym wszystko ponieważ można zobaczyć czy ktoś na TXT nie jest. Zobaczę czy da się to ogarnąć. Mam propozycje zeby duch byl dla vipow tez Było to na początku ale większość vipów się tym bawiło (blokowanie w przejściach, włączanie np. pułapek ogólne przeszkadzanie) więc postanowiłem to ograniczyć do adminów. Idąc tym tokiem myślenia to vip może niech ma AMX? :KappaRoss: Nie wiesz nawet na czym polega "duch" więc shut up. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Nie wiesz nawet na czym polega "duch" więc shut up. Duch, komenda dzięki której gracz jest na "spec" ale może poruszać się po mapie. Jest nieśmiertelny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Propozycja rs'a na cod mod day Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Przydała by się aktualizacja zabaw na jb. Chodzi o zmianę z Kill Day na Cod Mod oraz rozpisanie klas Edytowane 4 Stycznia 2017 przez Sequell** 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Przydała by się aktualizacja zabaw na jb. Może napiszesz co masz dokładnie na myśli bo to jest zbyt ogólne, i Domell nie będzie wiedział co ma dokładnie zrobić:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Jestem z przywróceniem kaczek: - Kaczki z AWP to gra w której podczas zabawy więźniowie zamieniają się w kaczki i chowają się, a klawisze ich szukają oraz zabijają z AWP - Więźniowie mają czas na ukrycie się przez 30 sekund - Można kampić w jednym pomieszczeniu - Ostatni więzień otrzymuje życzenie @edit DOMELL dużo osób to chce, najlepsze by było głosowanie na ta zabawę*. Edytowane 5 Stycznia 2017 przez ->NeM0o_! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Jestem z przywróceniem kaczek: - Kaczki z AWP to gra w której podczas zabawy więźniowie zamieniają się w kaczki i chowają się, a klawisze ich szukają oraz zabijają z AWP - Więźniowie mają czas na ukrycie się przez 30 sekund - Można kampić w jednym pomieszczeniu - Ostatni więzień otrzymuje życzenie Ja również jestem za dodaniem zabawy, najlepiej jeszcze jakby biegały kubełki z KFC :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Była ta zabawa, ale praktycznie nikt jej nie dawał(skutecznie zastąpiła ją zabawa: Polowanie). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jestem za dodaniem tego clipa na cod'a: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jestem za dodaniem tego clipa na cod'a: Odrzucam na ten czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rac0 39 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Piosenka na Ganianego :) A to na COD MOD DAY Edytowane 6 Stycznia 2017 przez rac0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Moja Propozycja na Ganianego: Moja Propozycja na Cod Mod Day: Moja Propozycja na Polowanie: Edytowane 6 Stycznia 2017 przez Brat Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) JESTEM ZA DODANIEM ELITY SERWERA V3.Wzór:1. Najsłynniejszy w dziale JB:2. Najlepszy buntownik:3. Najlepszy prowadzący:4. Najbardziej lubiany gracz JB:5. Największy podlizywacz:6. Najbardziej lubiany admin:7. Osoba o największym doświadczeniu(według mnie):8. Najbardziej znienawidzona osoba:9. Najbardziej NIElubiany admin:10. Król JB:Elita nie ma na celu nikogo obrazić. Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Ktoś. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Piosenka na Ganianego :) https://www.youtube.com/watch?v=wfOSp_EwJKA A to na COD MOD DAY https://www.youtube.com/watch?v=9y8sZ6bZtaA Odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 JESTEM ZA DODANIEM ELITY SERWERA V3. Wzór: 1. Najsłynniejszy w dziale JB: 2. Najlepszy buntownik: 3. Najlepszy prowadzący: 4. Najbardziej lubiany gracz JB: 5. Największy podlizywacz: 6. Najbardziej lubiany admin: 7. Osoba o największym doświadczeniu(według mnie): 8. Najbardziej znienawidzona osoba: 9. Najbardziej NIElubiany admin: 10. Król JB: Elita nie ma na celu nikogo obrazić. Elita serwera na pewno będzie przeprowadzana. To jest bardzo fajny zwyczaj, który towarzyszy serwerom JB od długich lat. Chciałbym, by takie coś odbywało się regularnie w konkretnych odstępach czasowych. Co do kategorii będę myślał. Na razie więcej nie zdradzam, ale projekt będzie przeprowadzany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3_ 79 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam. Co do elity serwera moim zdaniem słabo to wyglądało ostatnim razem, ciągle głosowała ta sama ekipa.Kto wie, teraz może być inaczej, można spróbować:) Dorzucam moją propozycję muzyki na zabawy. Można wybrać coś z tego mixa, mp3 mogę udostępnić. Trzeba by tylko coś wyciąć:) Tracklista zamieszczona w opisie filmu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) Witam. Co do elity serwera moim zdaniem słabo to wyglądało ostatnim razem, ciągle głosowała ta sama ekipa.Kto wie, teraz może być inaczej, można spróbować :) Dorzucam moją propozycję muzyki na zabawy. Można wybrać coś z tego mixa, mp3 mogę udostępnić. Trzeba by tylko coś wyciąć :) Tracklista zamieszczona w opisie filmu. Pozdrawiam. Taak, z elity ostatnie dwie edycje jakie robiłem ledwo 5 osób się zgłaszało :p Moja propozycja to zmienić w regulaminie, że na totalnym bezruchu można stać(aktualnie nie jest to jednoznacznie napisane - dać zapis, że nie wolno się poruszać w jakikolwiek sposób zamiast wymieniać, że skakanie, kucanie itp.) Edytowane 8 Stycznia 2017 przez Domellenel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zapraszam do pisania propozycji muzyki na zabawy! Od razu napiszcie jak dajecie muzykę na jaką zabawę ma być! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Piosenka na cod'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Ganiany we like to party xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Ganiany we like to party xd bardziej pasuje do cod moda bo how many już nudna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Piosenka na Ganianego.^ Piosenka na Cod Moda^ Piosenka na Polowanie.^ Piosenka na Wojny Gangów.^ Piosenka na Dzieci Wojny.^ Do tego proponuje aby takie prezenty które dziś Shino odkrył dodać żeby przy każdej śmierci więźnia wyskakiwały na miejscu jego ciała z losową liczbą respektu tak do 100 żeby nie przesadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Cześć, troszki zmian na temat wzoru do podania na administratora 13. Staż w Counter-Strike 1.6: zamienić na 13. Staż na serwerach z modem JailBreak -Bo kogo obchodzi tak naprawde staż np na zombie modzie xD oraz 4. Znajomość AMX (1-10): 5. Sprawny i działający mikrofon: pomiędzy tymi dwoma jeszcze bym dodał: 4. Znajomość AMX (1-10): 5. Znajomość regulaminu (Słaba, dobra, bardzo dobra, perfekcyjna) ... czy coś takiego :D6. Sprawny i działający mikrofon: Bo AMX to kwestia dnia, żeby dowiedzieć się co gdzie i dlaczego, a jeżeli mamy sobie wyobrazić admina z amx 10/10 i znajomością regulaminu 0/10 to #R.I.P :( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Cześć, troszki zmian na temat wzoru do podania na administratora 13. Staż w Counter-Strike 1.6: zamienić na 13. Staż na serwerach z modem JailBreak -Bo kogo obchodzi tak naprawde staż np na zombie modzie xD oraz 4. Znajomość AMX (1-10): 5. Sprawny i działający mikrofon: pomiędzy tymi dwoma jeszcze bym dodał: 4. Znajomość AMX (1-10): 5. Znajomość regulaminu (Słaba, dobra, bardzo dobra, perfekcyjna) ... czy coś takiego :D 6. Sprawny i działający mikrofon: Bo AMX to kwestia dnia, żeby dowiedzieć się co gdzie i dlaczego, a jeżeli mamy sobie wyobrazić admina z amx 10/10 i znajomością regulaminu 0/10 to #R.I.P :( Co do zmian we wzorze na Admina jestem na nie. Znajomość regulaminu serwera musi być dobra jak dana osoba pisze podanie.Za moich czasów to do pkt. odnośnie znajomości regulaminu dodałem do Szybkiej rekrutacji jak adminów brakowało i nowe osoby składające podania nie miały dużego stażu na naszym JB to musiały podać znajomość regulaminu w skali (1-10) Shino a ja bym ci zaproponował usunięcie moich zmodyfikowanych gangów i przywrócił wersje klasyczną jako iż po carshu te gangi się bugują (wpisz /gang10 i zobacz sobie gang który jest na 2 miejscu.Gang ma umiejętności powyżej limitu) a ja nie zdążyłem ich poprawić. @ @k3_ w starej wersji jest respekt a nie kasa :) to zostało zamienione. Edytowane 14 Stycznia 2017 przez Zyguś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi