Skocz do zawartości
LINK DO NOWEJ STRONY ×

Wasze propozycje konkursów

Besi523

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
11 godzin temu, xKardzio napisał:

Co do losowania VIPów proponuję nie wpisywania numerku, tylko post "Biorę udział", następnie zliczyć ilość postów i 1/4 z tego to będą rozdane VIPy. Np. 20 osób wpisze się na konkurs to będzie 5 vipów do rozdania i numerki wylosowane będą oznaczać post. (kiedy wylosuje się np. 2 to 2 post będzie wygrany)

Chodzi mi bardziej o prostszą budowę. Jak widać, raz wygrywa 5 osób, raz jedna, a tak to wygrywałoby zawsze trochę więcej.

Oto chodzi by ilość wygranych nie była stała, bo jakby tak było, to zaraz całe forum byłoby w VIP. Chciałem zachęcić jak największą ilość osób do tego (im więcej osób tym większa szansa że ktoś wygra)

• Like 2

• 2 tygodnie później...

Tam kiedyś Sequell chciał zrobić Familiadę na ts, ale po dłuższym zastanawianiu taka zabawa nie ma sensu. Dużo jest przyczyn czemu taki konkurs nie wypali, ale nir chce mi się o nich mówić.

No to ja se myśle, kórde zrobiłbym coś fajnego. Co jest tak nostaligiczne i przyjemnie się ogląda? Co jest najlepszą telewizyjną bijatyką umysłową? 

1 z 10 

Jebneloby się zapisy. Jeżeli byłaby odpowiednia ilość graczy to git i robimy. Jak będzie za dużo to zrobimy eliminacje do tej 10. 

Osobiscie sam mogę przygotowac pytania. Zrobi się ankietę czy będziemy robić wiedzę ogólną czy dla debili o cs. Można zrobić rangi ts, z numerkami uczestników i ilością zachowanych żyć.

Robilem to kiedyś na JB i nie poszło źle. Na forum jest mniej dzieci Wiec poszłoby jeszcze lepiej. Karolek ogarnąłby nagrody itd. 

• 1 miesiąc temu...

Halo! 

Aktywność na forum wzrosła, zbliżają się święta i pomyślałam o zorganizowaniu jakiegoś konkursu. 

Ale! Jest to konkurs dla was, więc chciałabym dowiedzieć się co byście chcieli. 

Na początku grudnia wystartuje konkurs na Mikołaja i Mikołajową, tak jak w zeszłym roku, będzie on polegał na wstawieniu fotki w klimacie świątecznym. 

Miałam jeszcze jeden pomysł, ale ze względu na to, że nie ma żadnego redaktora to nie mam tego z kim zrobić. I mój pomysł nie wypali. 

Jest jeszcze miesiąc, więc czekam na wszelkie propozycje, opatrzone opisem. 

• Like 1

@Kasia! 

1.Preferuję zrobić konkurs CS 1v1 lub 2v2 zależy ile użytkowników będzie brało udział. 

2. Śpiewanie kolęd na teamspeaka 3

3. Można też zrobić konkurs na zrobienie jakiegoś plakatu/figurki/czapki świątecznej, a żeby nie było żadnych oszustw byloby trzeba wysłać pracę na pocztę do miasta gdzie mieszka @-_- albo @Kasia!

Strasznie podoba mi się 3 ?❤️?

@Kasia! Fajnie zaproponowane z 3 podpunktem ?

2. Dzisiaj zapytam się administracji tsa

1. Jestem gospodarzem klasy znam się trochę na rzeczy hah i z chęcią mógłbym takie coś poprowadzić serwer wykupić albo hostowac z dobrym pingiem + 128 tickrate to też dla mnie nie problem ?? 

Edytowane przez Troplelek.

4 godziny temu, Troplelek. napisał:

@Kasia! 

1.Preferuję zrobić konkurs CS 1v1 lub 2v2 zależy ile użytkowników będzie brało udział. 

2. Śpiewanie kolęd na teamspeaka 3

3. Można też zrobić konkurs na zrobienie jakiegoś plakatu/figurki/czapki świątecznej, a żeby nie było żadnych oszustw byloby trzeba wysłać pracę na pocztę do miasta gdzie mieszka @-_- albo @Kasia!

Strasznie podoba mi się 3 ?❤️?

1. Do tego trzeba mieć osobę która tym będzie w miarę sprawnie zarządzała. Niestety, ale na razie nie mamy takiej, więc coś takiego nie powstanie. No jeśli ktoś sam się zgłosi, aby to poprowadzić, to i nagrody się znajdą. ;)

2. To już indywidualnie ts, przecież ts i forum to oddzielne miejsca, także z tym do administracji ts'a. ;) 

3. Z tym wysyłaniem to na pewno nie, ale może jak w zeszłym roku, czyli prace (obojętnie w jakiej formie) były to chyba dekoracje świąteczne czy coś takiego, wystarczy fotka i podpis cs-classic odręcznie na kartce w tle. Ale o tym jeszcze pomyślimy. :D 

@ElPabloDeLaMori

A może to zastąpić jak zwykle, odpracowaniem warna? xD

• Like 1

Skoro zbliżają się święta, to może każdy będzie mógł jednorazowo ustawić sobie tytuł np. jak ma @Kasia! "Pani Stanowcza.". Oczywiście byłby do tego specjalny temat, gdzie każdy wpisałby co by chciał mieć ustawione. Z tego co wiem Administrator może zmieniać tytuły. ;) 

@Kasia!

Warn warnem, można go odpracować/wykupić i nie każdy go posiada/będzie posiadał. Moim zdaniem zmiana tytułu jest ciekawszym pomysłem. ;):P 

Edytowane przez ElPabloDeLaMori
  • Like 2

• 7 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...

Może jakiś konkurs na umiejętność czytania ze zrozumieniem np.

@Kasia! tworzy tekst źródłowy,a z tego tekstu kilka pytań i trzeba na nie odpowiedź z tekstu źródłowego na pw do Katarzyny xD 

Oczywiście tak żeby nie było odpowiedzi na necie 

Temat zostaje dodany np o 20 i mamy x minut na rozwiązanie go w zależności od ilości pytań. 

Mam inne jeszcze propozycje co do konkursów xD 

image.png.a50f46f8d4049625688a21c32136a4f7.png

• Like 2

W dniu 23.07.2018 o 12:55, Zyguś napisał:

Może jakiś konkurs na umiejętność czytania ze zrozumieniem np.

@Kasia! tworzy tekst źródłowy,a z tego tekstu kilka pytań i trzeba na nie odpowiedź z tekstu źródłowego na pw do Katarzyny xD 

Oczywiście tak żeby nie było odpowiedzi na necie 

Temat zostaje dodany np o 20 i mamy x minut na rozwiązanie go w zależności od ilości pytań. 

Mam inne jeszcze propozycje co do konkursów xD 

Można też to w formie dodawania posta do tematu z zatwierdzaniem postów. W sensie, że dopóki nie odkryję tego to nikt tego nie zobaczy. Było by to chyba lepsze. Mi wiadomości prywatne się "gubią". 

No to jak masz jeszcze to chętnie przyjmę. ^^

Miałam robić kolejny konkurs na początku wakacji, ale niestety zbyt wiele obowiązków w tym czasie zmusiło mnie do przesunięcia konkursu na sierpień. Kto przegląda dział graficzny ten wie, że dodałam tam logo/napis do konkursu na Miss i Mistera Forum. Konkurs postaram się ogłosić na początku sierpnia. 

• Like 1

• 1 miesiąc temu...
  • Kasia! odpiął/ęła ten temat
  • Qesik zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności