James0v 1 688 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) No to tak:• Ze specta widać już przedmiot gracza• Replikant jest już w całości wyposażony • Dodano resztę klas premium, dzisiaj dojdą jeszcze 3 zwykłe i jedna premka (o ile się nie mylę [w razie W edytuję ten post])• Klany działają jak powinny• HUD będzie poprawiony z żółtego na zielony • Komenda /wymien zostanie dodana Teraz nie wiem czy chcecie może jakiś system głosowania na ostatnich zawodników, będzie wam łatwiej zbierać monety na klan. -> To już zależy od waszych wypowiedzi.___________________________________________________Teraz może jakieś rs'y? Mam czekać od was na propozycje, czy osobiście dodać "randomową" gotową paczkę? (Oczywiście z odsłuchem) Edytowane 26 Stycznia 2016 przez James0v. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day 22 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 1.Klasa Obrońca zbugowane dodawanie statusu 1.Ile dodawać 2.Int 3.Hp 4.Wyt 5.Spee Chcąc dodać w int dodaje hp Chcąc dodać hp dodaje wytrzymałość / Chcąc dodać wytrzymałość dodaje speed 2.Mozliwość kupowania broni do zablokowania ponieważ grasz klasa z słabą bronią a kupujesz np awp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Poprawiłem trochę ten serwer Naprawiono cały system rs'ow oraz calutki silnik (ten błąd z brakiem wyświetlenia napisów, to wina źle dodanego HUD, który blokował inne kanały, a co do crashy, to mogły to powodować errory z CurWeapon, naprawiłem to) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 To tak:Stworzona została ruletka dla VIP: Może za darmo wylosować bonus (Ruletka VIP) [/ruletkavip] - Raz na 360 sekund [Ruletka VIP] [3-30] Monet Losowy Perk Losowy Bonus do statystyk - Na jedna rundę - [50 HP] - [50 Kondycji] - [50 Wytrzymalosci] - [50 Inteligencji] Losowy EXP [3-20] Sprawdziłem ją, wszystko działa poprawnie, statystyki są usuwane po freeze, czyli jeżeli dostaliśmy w jednej rundzie +50hp, to po freeze na następnej rundzie to znika. Ruletkę można używać co 360 sekund. Wydaje mi się, że napisałem wszystko prawidłowo, przynajmniej ja sam nie napotkałem problemów i wszystko było prawidłowo blokowane, a statystyki znikały przy wyjściu serwera bądź na następnej rundzie (następna runda = czas po freeze) Kończę VIPa i też zostanie on przeze mnie przetestowany, gdy go skończę, podam jego opis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 VIP dostępny na serwerze 1.Specjalny model VIP 2. Dostęp do sklepu VIP [/sklepvip] -> NIE DOSTAŁEM SPISU RZECZY KTÓRE MAJĄ TAM BYĆ WIĘC TEGO JESZCZE NIE MA 3. Dwukrotnie wiekszy EXP 4. Drop monet [x2] 5. Napis VIP w tabeli wynikow 6. Prefix "[*VIP*] Gracz" 7. Rezerwacja Slot'a 8. [Bonusy za zabojstwo] - [+10/+15] HP za zabójstwo - Dodatkowe [$] za zabójstwo 9. Przywitanie gdy VIP wchodzi na serwer 10. Ma unlimited ammo w magazynku 11. Co rundę jako gracz VIP otrzymuje darmowe [3] monety i [3] Exp'a! 12. Może za darmo wylosować bonus (Ruletka VIP) [/ruletkavip] - Raz na 360 sekund [Ruletka VIP] [3-30] Monet Losowy Perk Losowy Bonus do statystyk - Na jedna rundę - [50 HP] - [50 Kondycji] - [50 Wytrzymalosci] - [50 Inteligencji] Losowy EXP [3-20] Także gotowy i sprawdzony, więc został w nim jeszcze tylko sklepik Teraz czas zabrać się za klasy i perki. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day 22 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Do vip dodałbym jeszcze darmowego defa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Do vip dodałbym jeszcze darmowego defa Ok, def będzie dodany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 James coś wspominałeś o dodatkowym skoku dla vipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day 22 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) 1./ruletkavip nie działa mi 2.mam własny klan są w nim 4 osoby jak wchodzę w zakładkę aby kogoś usunąć to jest tam tylko osoba która pierwsza dołączyła do klanu 3.Wchodząc w ranking top10 klanów są tam pokazane zabójstwa / obrażenia / hp /exp/wytrzymałość nie pokazują się tam te statystyki (klan wyżej widać w co dał ) 4.Dalej po wbiciu lvl 109 pokazało mi się awansowałeś na lvl 9 . A po wbiciu 110 Awansowałeś na lvl 4 A i jeszcze spam z lvl od 80 + dalej jest Edytowane 30 Stycznia 2016 przez Have a nice day 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 1./ruletkavip nie działa mi 2.mam własny klan są w nim 4 osoby jak wchodzę w zakładkę aby kogoś usunąć to jest tam tylko osoba która pierwsza dołączyła do klanu 3.Wchodząc w ranking top10 klanów są tam pokazane zabójstwa / obrażenia / hp /exp/wytrzymałość nie pokazują się tam te statystyki (klan wyżej widać w co dał ) 4.Dalej po wbiciu lvl 109 pokazało mi się awansowałeś na lvl 9 . A po wbiciu 110 Awansowałeś na lvl 4 A i jeszcze spam z lvl od 80 + dalej jest 1. Jak Ci nie działa? Sprawdzałem, mi zadziałała normalnie. Sprawdź co Ci pisze po użyciu, bo informuje co jest nie tak. 2. Z tym nie pomoge, nie ja dodawałem klany 3. Tak jak wyżej 4. Okej, luknę na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 James coś wspominałeś o dodatkowym skoku dla vipa Tak będzie skok dla VIP'a. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day 22 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 brak uprawnien do ruletkivip i jeszcze takie coś mi wyskoczyło Error: could not load file models/player/VipCT/VipCT.mdl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Znowu jest ten bug z HP. Miałem perk "Owoc HP" i ponad 150 własnego hp, no i jak spadłem i zadałem sobie 5-10hp to ekran się obrucił o 90 stopni padł cały hud, nie widziałem broni (ale mogłem dalej strzelać) i miałem 0 hp. Edytowane 1 Lutego 2016 przez Gang_Plebanii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Error: could not load file models/player/VipCT/VipCT.mdl precache_model("models/player/VipCTCSC2k/VipCTCSC2k.mdl"); precache_model("models/player/VipTTCSC2k/VipTTCSC2k.mdl"); To jest odnośnik do modeli VIP'a Co do ruletki, nie masz uprawnień, czyli brak flagi na nią Mój błąd, w jednym dodałem prawidłową flagę do VIP'a, a w drugim złą, już jest okej 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day 22 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Kilkukrotnie już ktoś mi pisał że jestem mało widoczny tak jak bym miał perk na niewidzialność choć zawsze go sprzedaję a do końca mapy jestem już niewidzialny Edytowane 4 Lutego 2016 przez Have a nice day 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 choć* Perki i klasy będę robił od nowa, w sumie już zacząłem robić od nowa. Pragne tylko przypomnieć, że na serwerze jest przenikanie, wiec Twoi koledzy z drużyny będą widzieć Cię przeźroczystego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) Spotkałem się dziś z bardzo dziwnym bugiem.. Chodzi o to że grałem na mapie de_dust2, ktoś miał perk "defibrylator" no i jak padłem to było napisane "Zostałeś zreanimowany przez [Nick gracza]" ale problem w tym że tak naprawdę nie ożywiło mnie to a na tablicy wyników nie było nic o tym że nie żyję. Ale nie to jest dziwne... Po chwili stało się coś baaardzo dziwnego i nie potrafię tego racjonalnie wytłumaczyć, niby żyłem, ale nie żyłem miałem normalną kamerę jak to po śmierci, obserwowałem pewnego gracza, zamurowało mnie jak po ~10-15sek po mojej śmierci zabiłem jakiegoś gracza.. a potem jeszcze dwóch.. Nie było mnie na mapie a jak ktoś się zbliżył do spawnu TT to było napisane że to ja go zabiłem.. Było normalnie słychać wystrzał z mojej AWP, ale żadnej postaci na spawnie nie było.. w skrócie {Padłem, ktoś mnie zreanimował ale dalej nie żyłem i "coś" zabijało z mojej broni z moim nickiem wszystkich graczy którzy zbliżyli się do mojego spawnu} Pokazał bym demko ale nie wiem czemu HLTV nie nagrał nic od wczoraj. Edytowane 4 Lutego 2016 przez Gang_Plebanii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Sprawdź teraz, choć nie jestem pewien Zaktualizowano wszystkie perki i klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko 56 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Na początku prawie każdej rundy wyskakuje że wbiłem 4lvl, gdy mam już 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Na początku prawie każdej rundy wyskakuje że wbiłem 4lvl, gdy mam już 12 O tym już wiemy, trwają prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day 22 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Server shutting dow wywala serwer gdy ktoś mnie zabije Edytowane 5 Lutego 2016 przez Have a nice day Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Server shutting dow wywala serwer gdy ktoś mnie zabije Naprawialiśmy bugi na serwerze z @-_-. Info o awansie na kolejny lvl zostały wykasowane dzięki czemu zaczął sprawnie działać say admin. Edytowane 5 Lutego 2016 przez James0v. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day 22 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 To teraz proponowałbym zająć się tym bo tak się nie da grać kawałek wycinka z konsoli *** Have a nice day ^_^ killed I <3 Skiluj <33 with a headshot from m4a1 *** Error: could not load file models/player/VipTT/VipTT.mdl pansmietanka killed Have a nice day ^_^ with m249 SnIpEr | A SnIpEr connected Server shutting down Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Okej, sprawdzęMożesz mi powiedzieć przy okazji którą klasą grasz?Na dniach zostanie dodany sklepsms na serwerze dzięki któremu będziecie mogli kupić, vip'a,premki, przenieść expa, a także kupić exp x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day 22 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Okej, sprawdzę Możesz mi powiedzieć przy okazji którą klasą grasz? Na dniach zostanie dodany sklepsms na serwerze dzięki któremu będziecie mogli kupić, vip'a,premki, przenieść expa, a także kupić exp x2 Gram Szturmowcem ale sprawdzałem na innych klasach też tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi