James0v 1 688 Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 1.Proponuję wprowadzić by można było raszować po określonym czasie, sprawa wygląda tak ludzie powbijali już spore lvl ładują w kondycję i gra polega na tym żeby biec przed siebie i strzelać do wszystkiego co się rusza. 2.Wprowadzenie nagród pod koniec każdej mapy dla 3 najlepszych osób w postaci expa. Na razie tyle coś wymyśle dodam więcej. 1 punkt odpada, zaś drugi powinien się pojawić po resecie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★ ZDW ★ 43 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Można dodać tak samo jak na cod 350 np. Silver I. Dodałem na @-_- co można poprawić że można głosować na sayu np dust2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Dodano nowy system votowania Betonowe ciało poprawione Platynowe naboj także poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 (edytowane) Jeżeli chodzi o nominację to da się tyle, że musisz wpisać "de_dust2" a nie "dust2" Co do rang odpada, nie róbmy jakiejś kopi. Edytowane 20 Lutego 2016 przez James0v. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Zauważyłem, że klasy Szturmowiec, Pyro, Kapitan, Amadeusz, Snajper są w topce lvl, czyli są jednymi z najlepiej grających się klas. Czy macie jakieś propozycje odnośnie innych klas, które mogłyby wyrównać troszkę ten poziom, a może trzeba troszkę osłabić klasy wypisane powyżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★ ZDW ★ 43 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 (edytowane) Zauważyłem, że klasy Szturmowiec, Pyro, Kapitan, Amadeusz, Snajper są w topce lvl, czyli są jednymi z najlepiej grających się klas. Czy macie jakieś propozycje odnośnie innych klas, które mogłyby wyrównać troszkę ten poziom, a może trzeba troszkę osłabić klasy wypisane powyżej? @Edit: Wiesz ja gram trochę więcej godzin Amadeuszem i może wtedy topka. Tak samo jak Hav'e. Myślę że nić nie trzeba zmieniać. Edytowane 21 Lutego 2016 przez ★ ZDW ★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day 22 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Zauważyłem, że klasy Szturmowiec, Pyro, Kapitan, Amadeusz, Snajper są w topce lvl, czyli są jednymi z najlepiej grających się klas. Czy macie jakieś propozycje odnośnie innych klas, które mogłyby wyrównać troszkę ten poziom, a może trzeba troszkę osłabić klasy wypisane powyżej? klasy które są w topce są to ludzie grający codziennie , reszta klas jest zbalansowana podobnie jak te . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 No to lecimy dalej, czego wam potrzeba na serwerze, co wam przeszkadza i czy jest coś, co powinno być poprawione? Chodzi mi o aktualne rzeczy, potem zajmiemy się nowymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Menu Leadera Klanu. Jest tam podpunkt "usuń gracza" ,w którym możemy usunąć tylko tych, którzy są online na serwerze. Chciałbym żeby można było wywalać wszystkich bez względu na to czy są online 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Okej Jeżeli to wszystkie problemy i uwagi odnośnie tego co jest aktualnie, to chciałbym poinformować, że reset odbędzie się w ciągu kilku dni Na pewno zostanie zmniejszony exp powyżej 50 lvl, zmianom ulegnie też klan. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day 22 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 A co do nowości proponowałbym dodać tak jak na serwerze go mod (jeśli jest np 6 osób lub mniej i 4 z nich wpiszą na czacie "mala mapa" to zacznie się głosowanie na jakaś małą mapę) napewno ułatwi to grę przy małej ilości graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 o 19:00 serwer zostanie wyłączony Okej, dodam te opcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Możecie dodawać propozycje preków czy klas tutaj, gdyż jest ich mało. Edycje obecnych nie będą brane pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) Klasa: Major [Premium] Statystyki: -Inteligencja: 10 -Zdrowie: 20 -Wytrzymałość: 5 -Kondycja: 15 Bronie: AK-47, M4A1 Opis: Ma dodatkowe 7(%int) z AK47, M4A1 oraz posiada ograniczony rozrzut Na razie tylko 1 jak przyjdzie mi jeszcze coś do głowy to napiszę . A co do perków: Perk: NanoSuit Opis: Jesteś niewidzialny, ale masz 1 hp. Perk: Tajemnica Cichego Opis: Dostajesz 50 kondycji i masz ciche kroki. To tyle, jak coś mi jeszcze przyjdzie do głowy z perków to też napiszę . Pozdrawiam. Edytowane 24 Lutego 2016 przez FunnyPuma ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Poboczne/główne zmiany po trochu zostają wgrywane. 1. Obecnie będziemy mogli napotkać informacje, która będzie ukazywać bronie jakie posiada dana klasa pod komendą /klasa 2. Poprawienie expa od 50 lvl wzwyż będzie dopiero teraz wgrane 3. Pod komendą /sklepsms znajdą się nowe opcje. 4. Przy wyborze klas pojawią się potwierdzenie wyboru oraz nowe drobne dodatki tj. adres forum oraz kontakt do władz serwera. 5. Do HUD'a podglądu tabeli klasy gracza zostanie dodany podgląd do statystyk.6. Paczki z nagrodami za fraga oraz nagroda dla najlepszego gracza rundy._____________________________________________________________________Dokonam edycji gdy coś zostanie zmienione* Będą dodane za jakiś czas także nowe perki oraz klasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) Proponuje dodać mute.amxx można banowac graczy na zawsze i na mapę bo jak jakis dzieciak dostanie bana na mikro nic nie daje wejdzie po banie i znów gada jak opętany... Edytowane 27 Lutego 2016 przez Zyguś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Pisze to odnośnie perka "Flara" Opis: Natychmiastowe zabicie z HE [1/1] Na mapie de_dust2x2 wypadł mi ten perk i okazało się że zamiast 1/1 z HE miałem 1/1 z każdej broni [glock zadawał ponad 120dmg] Proszę o usunięcie tego perka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Proponuje dodać mute.amxx można banowac graczy na zawsze i na mapę bo jak jakis dzieciak dostanie bana na mikro nic nie daje wejdzie po banie i znów gada jak opętany... Zostanie niedługo dodana, dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) Już czas zmienić rsy na serwerze bo te obecna mają z półtora miesiąca a tutaj moja propozycja: http://www9.zippyshare.com/v/rlXI0R1s/file.html BUGI: Teleport nie raz się buguję i można znaleźć się w ścianie/TXT Perk Flara nie działa na klasie strzelec wyborowy nie wiem jak na pozostałych Rs-y grane są co 3 rundy a nie 1 Edytowane 3 Marca 2016 przez Zyguś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 KS się zbugował nie ma careck packed (2) i jak chce dać predatora (4) to daje mi sentry guna a jak chce wziąc nuke daje mi EMP. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Proponuje zorganizować konkursy. Wszystko macie w archiwum, ale żeby było szybciej podam wam na tacy ^^ 1 konkurs Z okazji nowego sezonu na dniach 23/24 stycznia na serwerze CoD 201 LVL obniżamy ceny Klas Premium i VIP Klasa Premium - 9 PLN (11.07 PLN z VAT). Klasa Premium po obniżce - 7,38 PLN! VIP - 9 PLN (11.07 PLN z VAT). VIP po obniżce - 7,38 PLN! Ta promocja trwa tylko i wyłącznie w dniach 23/24 stycznia. Chcesz wykupić Premium lub VIP? Wystarczy że napiszesz do opiekuna serwera @lemiwiki KONTAKT PW. ____________________________________________________________________________________ Jesteś noł lajfem? Zapraszamy na Konkurs który również odbędzie się 24 stycznia. Kto będzie miał najwięcej spędzonego czasu na serwerze w tym dniu dostanie nagrodę! Co do wygrania? 1 miejsce - wybrana klasa Premium + Vip na miesiąc! 2 miejsce - wybrana klasa Premium + Vip na 2 tygodnie! 3 miejsce - Vip na 2 tygodnie! Konkurs trwa tylko i wyłącznie 24 stycznia! Wszyscy którzy mają zamiar brać udział proszę o podanie swojego GameTracker'a jak i nazwy na serwerze. Nick: Link do GT: Zapraszamy ! Copyright by @NeO12 Zakaz kopiowania bez zgody autora. 2 konkurs Z okazji nowego sezonu lecimy z nowymi konkursami ! Jest on bardzo prosty, wystarczy wbijać lvl 1 miejsce za najwyższy lvl wszystkie klasy PREMIUM na miesiąc 2 miejsce za najwyższy lvl 2 wybrane klasy PREMIUM na miesiąc 3 miejsce za najwyższy lvl wybrana klasa PREMIUM na miesiąc 4 miejsce za najwyższy lvl +30 lvl na wybraną klasę 5 miejsce za najwyższy lvl +20 lvl na wybraną klasę 6 miejsce za najwyższy lvl +10 lvl na wybraną klasę Konkurs trwa do 22.02.2016 wtedy sprawdzony zostanie codtop15 i zostaną ogłoszone wyniki w tym temacie. Pozdrawiamy i życzymy powodzenia ! Copyright by @NeO12 Zakaz kopiowania bez zgody autora. 3 konkurs Witam. Jako iż rozpoczął się nowy sezon zorganizowany został kolejny konkurs, który polega na wbiciu ranku a dokładniej polega na dostaniu i utrzymaniu się w Top3 serwera. Konkurs podzielony jest na graczy P (z wykupionym PREMIUM) i na graczy zwykłych. Nagrody: 1 miejsce wszystkie klasy PREMIUM + VIP na 1 miesiąc miesiące 2 miejsce 2 klasy PREMIUM na miesiąc + VIP na miesiąc 3 miejsce klasy PREMIUM na miesiąc + VIP na 2 tygodnie Konkurs trwa do 22.02.2016 wtedy zostanie sprawdzony top15 i zostaną ogłoszone wyniki w tym temacie. Pozdrawiamy i życzymy powodzenia ! Info: Jak już wyżej napisałem konkurs jest podzielony na graczy P i zwykłych więc nagrod będzie 6 w sumie i będą takie same dla graczy P i zwykłych. Copyright by @NeO12 Zakaz kopiowania bez zgody autora. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) Kolejny BUG z KS Nuke jest od 15 fragów zawsze był od 25 teraz jak zdobędę te 15 fragów odblokuje nuke to co rundę mogę go używać.To samo z innymi rzeczami typu sentry gun czy EMP Edytowane 11 Marca 2016 przez Zyguś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Problem z klanem. Pisałem wcześniej o tym żeby można było wyrzucać z klanu osoby które w nim są (wszystkie). Aktualnie mam 10/10 w klanie a mogę wyrzucić tylko 3 :/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) Problem z klanem. Pisałem wcześniej o tym żeby można było wyrzucać z klanu osoby które w nim są (wszystkie). Aktualnie mam 10/10 w klanie a mogę wyrzucić tylko 3 :/Zawsze było to zbugowane, chodzi w tym o to, że można wyrzucać z klanu tylko graczy online, ale i to się bugowało, bo nie raz mi się zdążyło, że ten kto był online nie był na liście osób do wyrzucenia. Edytowane 11 Marca 2016 przez NeO12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Ogólnie proponowałbym zmienić ten plugin klanów i dodać taki co jest na jailbreku tam można usuwać graczy online jak i offline wszystko sprawnie działa 0 bugów.Nawet jest opcja vicelidera klanu a na codzie takiej opcji nie ma ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi