RomantykNLO 140 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Ja proponuję dodać wyścigi takie jak był kiedyś, nie pamiętam do końca, na czym polegały, bo było to dawno temu, ale wiem, że się obstawialo i wygrywalo hajsy lub expa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) Ja proponuję dodać wyścigi takie jak był kiedyś, nie pamiętam do końca, na czym polegały, bo było to dawno temu, ale wiem, że się obstawialo i wygrywalo hajsy lub expa. Ogólnie chyba każdy byłby na tak, były już tematy związane z wyścigami z tego co pamiętam to ten plugin nie współpracował z klasami (To było chyba kiedyś, teraz nie wiem), serwer z tego co wiem jest stworzony także dla słabszych komputerów/laptopów. Jeżeli byłaby możliwość wgrania tego pluginu na wyścigi to jestem na tak. I byłoby więcej możliwości na serwerze co powoduję większą ciekawość serwera, jeżeli mogę to tak nazwać. Edytowane 5 Czerwca 2016 przez Maus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Jeśli można wgrać wyścigi jestem ZA! (równie dobrze można by się ścigać na braku :P) A i proszę o usunięcie tego plugin'u na wywalanie gdy napisze się 6 czy tam 7 cyfr bo to denerwuje -.- i bardziej przeszkadza niż pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 A i proszę o usunięcie tego plugin'u na wywalanie gdy napisze się 6 czy tam 7 cyfr bo to denerwuje -.- i bardziej przeszkadza niż pomaga. Zrobione, plugin został usunięty. Co do wyścigów, zobaczymy co da się zrobić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 (edytowane) Z tego co wiem, jest ostatnio taka zasada, że jeśli spadnie się z piętra to slay. Na serwerze było jeszcze z 6 żyjących CT, spadłem i slay(dafuk!?)I co, że spadłem? Nie przedłużałem, bo przecież nie byłem ostatni. Jestem za całkowitym usunięciem tej zasady, bo ja nie spadam specjalnie.. I próbuję przejść mapę. A jak ta moja propozycja z usunięciem Wam nie pasuje to powiedźcie tym "Adminom", żeby był slay jak jest się ostatnim żywym. Rias, slaya dostałem od Ravena. Sugerujesz mi kłamstwo? Edytowane 8 Czerwca 2016 przez RomantykNLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Z tego co wiem, jest ostatnio taka zasada, że jeśli spadnie się z piętra to slay. Na serwerze było jeszcze z 6 żyjących CT, spadłem i slay(dafuk!?)I co, że spadłem? Nie przedłużałem, bo przecież nie byłem ostatni. Jestem za całkowitym usunięciem tej zasady, bo ja nie spadam specjalnie.. I próbuję przejść mapę. A jak ta moja propozycja z usunięciem Wam nie pasuje to powiedźcie tym "Adminom", żeby był slay jak jest się ostatnim żywym. Jakoś wątpię, że od tak za spadnięcie dostałeś slaya. Zasady takiej, jako tako, nie ma. To się wzięło po prostu z przyzwyczajenia i kultury. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Proponuje wgrać plugin na mutowanie graczy.Ten plugin nie obciąża serweru bo jak dodałem do propki tamten to niby obciążał. amxx-gag-v141 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Z tego co wiem, jest ostatnio taka zasada, że jeśli spadnie się z piętra to slay. Na serwerze było jeszcze z 6 żyjących CT, spadłem i slay(dafuk!?)I co, że spadłem? Nie przedłużałem, bo przecież nie byłem ostatni. Jestem za całkowitym usunięciem tej zasady, bo ja nie spadam specjalnie.. I próbuję przejść mapę. A jak ta moja propozycja z usunięciem Wam nie pasuje to powiedźcie tym "Adminom", żeby był slay jak jest się ostatnim żywym. Rias, slaya dostałem od Ravena. Sugerujesz mi kłamstwo? Więc raczej wprowadzę zasadę, że jak ktoś spadnie piętro niżej to albo sam się zabije lub zrobi to za niego admin 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Dobra jak już wgrywacie ten plugin na mutowanie graczy ta możecie wgrać plugin żeby no wiecie NS słyszało Steam i na odwrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Dobra jak już wgrywacie ten plugin na mutowanie graczy ta możecie wgrać plugin żeby no wiecie NS słyszało Steam i na odwrót. BLACK No bez jaj. Ty nie wiesz? Ten plugin zamula serwer... I na pewno niezostanie on dodany, a plugin na mute się przyda :D Edytowane 9 Czerwca 2016 przez Maus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Ogólnie nie rozumiem co za problem, żeby wejść w menu CS i tam wyciszyć graczy. Nie kumam także czemu ten plugin, że NS słyszą S niby muli (pogadam w tej sprawie z kim trzeba, bo zauważyłem taką przypadłość NIGDZIE i NIGDY). Pluginu na mute moim zdaniem nie opłaca się wgrywać, ale to zostawiam do oceny Vordenowi @Zygi to trzeba zainstalować lepszego ;d Edytowane 9 Czerwca 2016 przez Rias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ogólnie nie rozumiem co za problem, żeby wejść w menu CS i tam wyciszyć graczy. Pamiętaj,że nie każdy cs. ma taka opcję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Proponuje wgrać plugin na mutowanie graczy.Ten plugin nie obciąża serweru bo jak dodałem do propki tamten to niby obciążał. amxx-gag-v141 Dodane 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardBoss 90 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Pragnę tylko przypomnieć o pluginie przeciw skracaniu, który został wgrany, ale chyba na żadnej mapie nie został użyty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Pragnę tylko przypomnieć o pluginie przeciw skracaniu, który został wgrany, ale chyba na żadnej mapie nie został użyty. z tego co mi wiadomo nie były podejmowane działania w tej sprawie jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Plugin na mute przyda się jak najbardziej. Nie rozumiem Marek czemu uważasz że jest bezsensu -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Plugin na mute przyda się jak najbardziej. Nie rozumiem Marek czemu uważasz że jest bezsensu -.- Geniu, ten plugin od jakiegoś czasu już jest na serwerze xD używaj do woli, mi tam jest zbędny. Pragnę tylko przypomnieć o pluginie przeciw skracaniu, który został wgrany, ale chyba na żadnej mapie nie został użyty. Występują problemy z tym pluginem i sam Karol miał problem z ustawieniem tych blokad, tak więc zaniechaliśmy prób używania go. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Aaaa to sory xd nie wiedzialem. A wytlumaczcie mi czemu jest info ze za wygrany wyscig dostaje sie 3 życia o co chodzi??? A i ze sklepu wywalcie armota bo nie wiem na co on tam jest. Sory za błędy ale pisze ba telefonie. Edytowane 13 Czerwca 2016 przez Black Hunter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Aaaa to sory xd nie wiedzialem. A wytlumaczcie mi czemu jest info ze za wygrany wyscig dostaje sie 3 życia o co chodzi??? A i ze sklepu wywalcie armota bo nie wiem na co on tam jest. Sory za błędy ale pisze ba telefonie. Co do nagród - tak jest oryginalnie w pluginie, a my życia wyłączyliśmy i dodaliśmy expa. Armor jest, żeby w sklepie nie wiało pustkami ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDragomix 18 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Ja jestem za tym żeby dodać takie coś żeby jak gracz wyjdzie z tt to dostaję bana na 120 minut P.S Ta jest na serwerze DR CS:GO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Rozumiem masz na mysli, ze automatycznie bana? Jest to zbedne Gdy przytrafi sie taka sytuacja mozna zrobic SS i wrzucic tu na forum w dziale CS 1.6 skargi i nie duzo przy tym roboty w regulaminie za ten wyczyn jest okreslony czas bana tak wiec mozna zrobic SS szybko go nam podeslac razem z IP czy SID i gracz dostaje bana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Witam mam propozycje nowej edycji deathruna Propozycja nowej edycji deathruna Klasy darmowe: 1.Koks -posiada zwiekszoną kondycje -nieposiada autobunnyhoppa Staty: Życie 10 Obrażenia 0 Kondycja 10 Grawitacja 5 Wytrzymałość 0 2.Amator -posiada dodatkowy skok Staty: Życie 5 Obrażenia 0 Kondycja -10 Grawitacja 0 Wytrzymałość 0 3.Lekarz -posiada apteczke (leczy full hp) Staty: Życie 20 Obrażenia 0 Kondycja 0 Grawitacja 0 Wytrzymałość 0 4.Ikraus -posiada zmniejszoną grawitacje Staty: Życie 0 Obrażenia 0 Kondycja 0 Grawitacja 20 Wytrzymałość 0 5.Achilles -posiada bonus do DMG HP i wytrzymałości Staty: Życie 10 Obrażenia 15 Kondycja 0 Grawitacja 0 Wytrzymałość 20 6.Jumper -posiada zwiekszoną szybkość Staty: Życie 0 Obrażenia 0 Kondycja 25 Grawitacja 10 Wytrzymałość 0 7.Speedhacker (klasa od 1001 LV) -posiada dodatkowy skok -posiada duży bonus do kondycji i dmg Staty: Życie 0 Obrażenia 40 Kondycja 60 Grawitacja 0 Wytrzymałość 0 8.Deathruner (klasa od 2001 LV) -posiada dodatkowy skok -posiada long jump co 3 sekundy Staty: Życie 30 Obrażenia 5 Kondycja 30 Grawitacja 20 Wytrzymałość 0 Klasy PREMIUM: 1.Samuraj (17zł) -posiada 1/2 PPM -posiada 2 dodatkowe skoki Staty: Życie 40 Obrażenia 5 Kondycja 30 Grawitacja 20 Wytrzymałość 0 2.Upadły -posiada long jump co 2 sekundy -posiada 1/2 na respawn Staty: Życie 10 Obrażenia 0 Kondycja 20 Grawitacja 50 Wytrzymałość 10 3.Zawodowiec -posiada dwa dodatkowe skoki Staty: Życie 20 Obrażenia 30 Kondycja 0 Grawitacja 30 Wytrzymałość 0 Maksymalne statystyki: Życie 400 Obrażenia 400 Kondycja 400 Do tego bonusy z podstawowych statystyk Grawitacja 400 Wytrzymałość 400 Sklep: 1.Deagle z 7 ammo (7000$) 2.Apteczka 300 HP (5000$) 3.Apteczka 100 HP (2000$) 4.Mac-10 z 30 ammo (16000$) 5.Doświadczenie małe (5000$) 6.Doświadczenie duże (10000$) VIP: -Po stronie CT dostaje TMP(wiertara) i deagle -Po stronie TT dostaje Mac-10 i deagle -Dodatkowe 2000$ co runde -Dodatkowy exp za zabicie w głowe -Przywitanie przy wejściu na serwer -Rezerwacja slota -Przedrostek [*VIP*] przed nickiem Prosze o wypowiedzi :) Edytowane 19 Czerwca 2016 przez OptimusPrim 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDragomix 18 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Rozumiem masz na mysli, ze automatycznie bana? Jest to zbedne Gdy przytrafi sie taka sytuacja mozna zrobic SS i wrzucic tu na forum w dziale CS 1.6 skargi i nie duzo przy tym roboty w regulaminie za ten wyczyn jest okreslony czas bana tak wiec mozna zrobic SS szybko go nam podeslac razem z IP czy SID i gracz dostaje bana Ale to co podałem dałoby wam więcej wolnego czasu ponieważ kiedy ktoś wam to wyślę to wy najczęściej to obejrzycie za jakąś 1h a tak to może on dostać automatycznie bana na czas jaki wy chcecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Witam mam propozycje nowej edycji deathruna Propozycja nowej edycji deathruna Klasy darmowe: 1.Koks -posiada zwiekszoną kondycje -nieposiada autobunnyhoppa Staty: Życie 10 Obrażenia 0 Kondycja 10 Grawitacja 5 Wytrzymałość 0 2.Amator -posiada dodatkowy skok Staty: Życie 5 Obrażenia 0 Kondycja -10 Grawitacja 0 Wytrzymałość 0 3.Lekarz -posiada apteczke (leczy full hp) Staty: Życie 20 Obrażenia 0 Kondycja 0 Grawitacja 0 Wytrzymałość 0 4.Ikraus -posiada zmniejszoną grawitacje Staty: Życie 0 Obrażenia 0 Kondycja 0 Grawitacja 20 Wytrzymałość 0 5.Achilles -posiada bonus do DMG HP i wytrzymałości Staty: Życie 10 Obrażenia 15 Kondycja 0 Grawitacja 0 Wytrzymałość 20 6.Jumper -posiada long jump co 4 sekundy Staty: Życie 0 Obrażenia 0 Kondycja 10 Grawitacja 10 Wytrzymałość 0 7.Speedhacker (klasa od 1001 LV) -posiada dodatkowy skok -posiada duży bonus do kondycji i dmg Staty: Życie 0 Obrażenia 40 Kondycja 60 Grawitacja 0 Wytrzymałość 0 8.Deathruner (klasa od 2001 LV) -posiada dodatkowy skok -posiada long jump co 3 sekundy Staty: Życie 30 Obrażenia 5 Kondycja 30 Grawitacja 20 Wytrzymałość 0 Klasy PREMIUM: 1.Samuraj (17zł) -posiada 1/2 PPM -posiada 2 dodatkowe skoki Staty: Życie 40 Obrażenia 5 Kondycja 30 Grawitacja 20 Wytrzymałość 0 2.Upadły -posiada long jump co 2 sekundy -posiada 1/2 na respawn Staty: Życie 10 Obrażenia 0 Kondycja 20 Grawitacja 50 Wytrzymałość 10 3.Zawodowiec -posiada long jump co 5 sekund -posiada dodatkowy skok Staty: Życie 20 Obrażenia 30 Kondycja 0 Grawitacja 30 Wytrzymałość 0 Maksymalne statystyki: Życie 400 Obrażenia 400 Kondycja 400 Do tego bonusy z podstawowych statystyk Grawitacja 400 Wytrzymałość 400 Sklep: 1.Deagle z 7 ammo (7000$) 2.Lekarz 300 HP (5000$) 3.Lekarz 100 HP (2000$) 4.Mac-10 z 30 ammo (16000$) 5.Doświadczenie małe (5000$) 6.Doświadczenie duże (10000$) VIP: -Po stronie CT dostaje TMP(wiertara) i deagle -Po stronie TT dostaje Mac-10 i deagle -Dodatkowe 2000$ co runde -Dodatkowy exp za zabicie w głowe -Przywitanie przy wejściu na serwer -Rezerwacja slota -Przedrostek [*VIP*] przed nickiem Prosze o wypowiedzi :) Jak dla mnie nieźle jednak jest pare ale. 1 klasa koks bez sensu na serwerze z Auto BH. 2 Sklepik zmień nazwy np ten lekarz co leczy 100 hp nie lepiej brzmi Apteczka? 3 Serwer z 2k został przerobiony na 1k więc ten Deathrun'er odpada :v (chyba że powróci lvl 2k w co wątpię) 4 Wywal pare klas z Long Jumpem a daj np 3 skoki 5 Jeszcze to doswiadczenie nie opyla sie dawac tego za 5k bo wiadomo że każdy będzie kupował exp za 10k Ale muszę przyznac pomysły fajne :) A za ten slot dla Vip'a masz wielkiego PLUSA. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Witam mam propozycje nowej edycji deathruna Propozycja nowej edycji deathruna Klasy darmowe: 1.Koks -posiada zwiekszoną kondycje -nieposiada autobunnyhoppa Staty: Życie 10 Obrażenia 0 Kondycja 10 Grawitacja 5 Wytrzymałość 0 2.Amator -posiada dodatkowy skok Staty: Życie 5 Obrażenia 0 Kondycja -10 Grawitacja 0 Wytrzymałość 0 3.Lekarz -posiada apteczke (leczy full hp) Staty: Życie 20 Obrażenia 0 Kondycja 0 Grawitacja 0 Wytrzymałość 0 4.Ikraus -posiada zmniejszoną grawitacje Staty: Życie 0 Obrażenia 0 Kondycja 0 Grawitacja 20 Wytrzymałość 0 5.Achilles -posiada bonus do DMG HP i wytrzymałości Staty: Życie 10 Obrażenia 15 Kondycja 0 Grawitacja 0 Wytrzymałość 20 6.Jumper -posiada zwiekszoną szybkość Staty: Życie 0 Obrażenia 0 Kondycja 25 Grawitacja 10 Wytrzymałość 0 7.Speedhacker (klasa od 1001 LV) -posiada dodatkowy skok -posiada duży bonus do kondycji i dmg Staty: Życie 0 Obrażenia 40 Kondycja 60 Grawitacja 0 Wytrzymałość 0 8.Deathruner (klasa od 2001 LV) -posiada dodatkowy skok -posiada long jump co 3 sekundy Staty: Życie 30 Obrażenia 5 Kondycja 30 Grawitacja 20 Wytrzymałość 0 Klasy PREMIUM: 1.Samuraj (17zł) -posiada 1/2 PPM -posiada 2 dodatkowe skoki Staty: Życie 40 Obrażenia 5 Kondycja 30 Grawitacja 20 Wytrzymałość 0 2.Upadły -posiada long jump co 2 sekundy -posiada 1/2 na respawn Staty: Życie 10 Obrażenia 0 Kondycja 20 Grawitacja 50 Wytrzymałość 10 3.Zawodowiec -posiada dwa dodatkowe skoki Staty: Życie 20 Obrażenia 30 Kondycja 0 Grawitacja 30 Wytrzymałość 0 Maksymalne statystyki: Życie 400 Obrażenia 400 Kondycja 400 Do tego bonusy z podstawowych statystyk Grawitacja 400 Wytrzymałość 400 Sklep: 1.Deagle z 7 ammo (7000$) 2.Apteczka 300 HP (5000$) 3.Apteczka 100 HP (2000$) 4.Mac-10 z 30 ammo (16000$) 5.Doświadczenie małe (5000$) 6.Doświadczenie duże (10000$) VIP: -Po stronie CT dostaje TMP(wiertara) i deagle -Po stronie TT dostaje Mac-10 i deagle -Dodatkowe 2000$ co runde -Dodatkowy exp za zabicie w głowe -Przywitanie przy wejściu na serwer -Rezerwacja slota -Przedrostek [*VIP*] przed nickiem Prosze o wypowiedzi :) Dzięki, może zaczerpniemy z tego pomysły w przyszłości. Póki co nikt nie ma max lvl, a więc resetu żadnego nie będzie, ale jak wspomniałem - pomyślimy. Ale to co podałem dałoby wam więcej wolnego czasu ponieważ kiedy ktoś wam to wyślę to wy najczęściej to obejrzycie za jakąś 1h a tak to może on dostać automatycznie bana na czas jaki wy chcecie Ogólnie nie jestem pewien czy na 1.6 jest coś takiego w ogóle możliwe. Nigdy przez całą moją karierę na DR (9 lat) nie widziałem takiego pluginu. Kolejną sprawą jest to co napisał Vorden - od tego są skargi i komenda amx_ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi