_Hades 60 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) W dniu 26.02.2018 o 21:35, MONATRIX_DxD #RoadToS4 napisał: Może chodzi o pierwszy strzał; Gdyś posiadam podobny problem mianowicie nie zawsze z pierwszego albo nawet pierwszych kilku strzałów wystrzelę piorun (posiadam binda na mouse1 na strzał i skilla więc to może powodować ten błąd ale nie jestem pewny) Nie jest to bug, jeśli nie masz celownika na przeciwniku to nie wystrzelisz pioruna, a trafienie kałachem nie wyklucza że celownik masz obok przeciwnika (rozrzut) @MONATRIX_DxD #RoadToS4Ja grając scoutem nie raz trafiłem piorunem a samym scoutem już nie, to znaczy że piorun z celownikiem się rozkalibrowaly czy raczej jest to wina rozrzutu i strzelania w biegu? Edytowane 1 Marca 2018 przez _Hades 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONATRIX_DxD #RoadToS4 7 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 13 godzin temu, _Hades napisał: Nie jest to bug, jeśli nie masz celownika na przeciwniku to nie wystrzelisz pioruna, a trafienie kałachem nie wyklucza że celownik masz obok przeciwnika (rozrzut) Tak tylko ostatnio miałem to z awp i trafiłem afką a niebyło pioruna a też zdażało mi sie że niecelowałem się dokładnie w przeciwnika a trafiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeowTO 8 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Zgadzam sie z ridim tez mialemn ze z awp nie trafil piorun 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeowTO 8 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Zjawie po aktualizacji widac bron jak trzyma naprawcie to bo to jakby widzial.mnie normalnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeowTO 8 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Zjawie widac normalnie bron a nie powinno być to strasznie utrudnia rozgrywke to klasa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Nie jest zliczany frag z podpalenia bronią i falą ognia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 3 godziny temu, MeowTO napisał: Zjawie widac normalnie bron a nie powinno być to strasznie utrudnia rozgrywke to klasa Cytuj Usunięto na razie kod odpowiedzialny za niewidzialność broni Czy Wy czytacie dziennik zmian? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeowTO 8 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Aha a przywocicie to czy tak zostanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Tak, przywrócę najszybciej jak mogę. Chciałbym stworzyć optymalniejszą wersją i lepiej działającą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxx Speed Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 W dniu 28.02.2018 o 11:45, -_- napisał: Przyszły reset Nihlathak nie ma już szansy, a odbija dany pocisk. 8 sekund to dość długi czas ładowania jak na 1 odbicie, na które jeszcze mamy 33% szans Wgrane to odbicie strasznie słabo działa , nawet nw czy wg działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Godzinę temu, Maxx Speed napisał: to odbicie strasznie słabo działa , nawet nw czy wg działa Wiem, zaktualizowałem to w miejscu z knife, nie pociskiem. Wczoraj miałem wgrać na to łatke, ale jak widać, nie było mnie i nie zrobiłem tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxx Speed Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 dropienie runy nawet z vip jakoś tez słabo idzie tak prawie jak by nie było tej większej szansy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeowTO 8 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 A kiedy dokladnie zjawie przed sz niewidzialnosc broni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Ech, meowto Czytasz w ogóle to co piszę w dzienniku zmian? Może zrobimy tak. Zanim zadasz jakiekolwiek pytanie lub napiszesz o jakimś błędzie, sprawdź czy przypadkiem nie zostało to uwzględnione w dzienniku, bo ciągle powtarzasz to samo, a ja nie zamierzam ciągle odpowiadac o czymś co jest już wpisane w temat. 6 godzin temu, Maxx Speed napisał: dropienie runy nawet z vip jakoś tez słabo idzie tak prawie jak by nie było tej większej szansy Ciężko mi powiedzieć, bo róznica jest bardzo duża. Jeżeli nie liczymy dodatkowych umiejętnosci, które wpływają na drop, to VIP ma 6 razy większy runy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 7 godzin temu, Maxx Speed napisał: dropienie runy nawet z vip jakoś tez słabo idzie tak prawie jak by nie było tej większej szansy Ja jak z VIPEM robiłem po 40 fragów na mapie to wylatywało mi nawet do 4 / 5 run. Oczywiście zależy to od szczęścia bo to nie jest kilkanaście procent szans, a kilka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxx Speed Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 21 minut temu, Fakel napisał: Ja jak z VIPEM robiłem po 40 fragów na mapie to wylatywało mi nawet do 4 / 5 run. Oczywiście zależy to od szczęścia bo to nie jest kilkanaście procent szans, a kilka. ja dziś na 2 mapach po 30+ robiłem i 2 runy tylko wiec wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 6 minut temu, Maxx Speed napisał: ja dziś na 2 mapach po 30+ robiłem i 2 runy tylko wiec wiesz Mówię, że zależy od szczęścia. Procent jest dobry, zawsze taki był i nikt nie narzekał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxx Speed Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 przy zmianie mapy wywaliło mi cs'a i na Nihlathaku teraz nie lądują mi sie pancerze , i teraz co zmiane mapy wywala mi cs'a jakieś opcje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Zmień na nekromante i na nożu użyj kilka razy bindu sm_skill, zawsze pomaga. A jak nie to restart steam'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeowTO 8 Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Wiem ze wiekszosc graczy wolalaby zebym tego nie pisal ale coz. Zwinnosc scavengera jest zbugowana nie wiem czy celowo ale na baze mozna wracac.w nieskonczonosc i regenerowac zycie,zamiast tylko raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 @MeowTO Twój post godzinę temu. Mój post 4h temu Za nie sprawdzanie dziennika zmian będą warny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxspeed 6 Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Łowca Cos nadal jest nie tak z kuszą nie widac boltow a czasami nawet nie zadaja dmg Testowałem dzis rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal095 10 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Niedziala stalowy belt na lowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal095 10 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Niedzialaja miny na lowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśny 36 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 @Michal095 działają... czytaj zmiany w dzienniku diablo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi