Michal095 10 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 (edytowane) Niedzialaja miny na lowcy - wywala z serwera podczas rzucania Edytowane 12 Marca 2018 przez Michal095 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxx Speed Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 1 godzinę temu, Michal095 napisał: Niedzialaja miny na lowcy - wywala z serwera podczas rzucania działają , tylko nie możesz cały czas spamować ppm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 3 godziny temu, Michal095 napisał: Niedziala stalowy belt na lowcy Poprawiono bełty 3 godziny temu, Michal095 napisał: Niedzialaja miny na lowcy Slyszałem co innego, ale i tak poprawiłem to tak jak zgłoszono mi w innej wiadomości. Poprawiłem kod odpowiedzialny za rzucanie na Lowcy pułapek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoichi 3 Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Jest problem z klasą Sługa Zniszczenia ponieważ kiedy ładuje się nanim podwójny magazynek nie działa on na głównej broni (ak47,awp,m4,itd) dzieła na pistoletach i na pm ale nie na tych broniach prosił bym o naprawienie tego mam ss na zobaczenie tego http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1330950394. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Sprawdzę to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoichi 3 Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Pierwszą rundę działało a później wogóle. Nie działało na głównej broni, na pistolu tak a na głównej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoichi 3 Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Zauwarzyłem że , to dalej nie dziala prosił bym o jaknajszybsze naprawienie.PS:Dziękuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Dzisiaj wejdzie nowy update, a więc postaram się tutaj też coś zaktualizować skoro dalej nie działa (wcześniej nie byłem w stanie sprawdzić update) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaciszew 17 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Grajac ninja zauwazylem ze nie rzucajace noze nie zadaja dmg. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxx Speed Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Jest juz stworzony temat do zglaszania problemów z klasą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Chodzi o propozycje, a nie bugi W dniu 16.03.2018 o 15:38, Kubaciszew napisał: Grajac ninja zauwazylem ze nie rzucajace noze nie zadaja dmg. Pozdro Tylko Ty masz taki problem czy inne osoby, bo nie bardzo rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaciszew 17 Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 10 godzin temu, -_- napisał: Chodzi o propozycje, a nie bugi Tylko Ty masz taki problem czy inne osoby, bo nie bardzo rozumiem juz dziala, ale wczesniej np w afk stalem 1cm przed nim i rzucilem i nie dostawal dmg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeowTO 8 Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Sa jakies nagrody za zglaszanie bugow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Wszystko pięknie ładnie, auto bh po aktualizacji na upadlym działa zajebiście, lecz @-_- coś źle dodałeś to, bo każdy ma teraz auto bh xd @WOJTASIK inaczej się nie da. Muszę włączać po użyciu komendy odpowiedzialne za BH, a więc jeśli działa wszystkim, to niestety Upadły nie może mieć tego AutoBH, to komenda, nie kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaciszew 17 Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Jest bug z Igła w stogu siana ze za pytania jest tylko 1 runa a wlasciwie thorn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ckbs 11 Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Bug polega na tym ze jak jedna osoba dostanie autobh to caly serwer automatycznie od tego momentu moze robic autobh, nawet po sprzedaniu go i tak dziala, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaciszew 17 Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 5 godzin temu, ckbs napisał: Bug polega na tym ze jak jedna osoba dostanie autobh to caly serwer automatycznie od tego momentu moze robic autobh, nawet po sprzedaniu go i tak dziala, Jest tez ze jak upadly ktory ma bh zostanie wybrany to kazdy ma bh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Nie ma gry, w 5 sekund już ludzie są na respach, niszczą tych, którzy się ładują.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ckbs 11 Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Wojtas akurat ty tez rashujesz upadlym na respa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 15 godzin temu, Kubaciszew napisał: Jest bug z Igła w stogu siana ze za pytania jest tylko 1 runa a wlasciwie thorn wiem, dostałem już o tym informację i osoby, które to bugowały i które wykryłem, straciły gold, ale jest tego garstka 10 godzin temu, ckbs napisał: Bug polega na tym ze jak jedna osoba dostanie autobh to caly serwer automatycznie od tego momentu moze robic autobh, nawet po sprzedaniu go i tak dziala, wiem, poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaciszew 17 Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Grałem dziś z motoichim i na 10 levelu zniewolonym bil mi z fali -140. Chyba ze ten pancerz odbija a nie redukuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Ten pancerz ma za zadanie odbić, a nie redukować obrażenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaciszew 17 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Teraz na sm_skill wogole nie dziala skok paladyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Działa Sprawdzałem przed sekudną na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ckbs 11 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 ale dalej jest double jump Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi