_Hades 60 Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 1. Itemy rakieta i pochodnia piekielnego ognia nie działają (moge jakiś spis przedmiotów, bo 4 itemy nie działały ale nie pamiętam które) 2. Khazra w rozwoju za mana ma stamine 20s (rzeczywiście jest 19, ja sie pytam czemu juz nie 18?) 3. Opis witalność, nie zmienia się jeśli dodamy pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Maja 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 15 godzin temu, _Hades napisał: 2. Khazra w rozwoju za mana ma stamine 20s (rzeczywiście jest 19, ja sie pytam czemu juz nie 18?) Wersja sprzed resetu: Cytat Skill_BurnWave(client, 21.0-float(PlayerData[client][pSKILL3])); Wersja po resecie Cytat Skill_Khazra(client, (19.0 - float(gClientInfo[client].Skill[SKILL_3]))); Także nie miał przed startem tego szeonu 18 15 godzin temu, _Hades napisał: 3. Opis witalność, nie zmienia się jeśli dodamy pkt Zmienia się. 1HP to 10 pkt, więc jeśli rozdałeś mniej niż 10, to będziesz mieć 0 15 godzin temu, _Hades napisał: 1. Itemy rakieta i pochodnia piekielnego ognia nie działają (moge jakiś spis przedmiotów, bo 4 itemy nie działały ale nie pamiętam które) 1 wiem, bo nic nie robiłem w tym kierunku jeszcze 2. Musisz mi sprecyzować co dokładnie nie działa, bo Gdy IMP się koło niego TP i zaatakuje - nic mu się nie stanie Gdy ktoś wybuchnie obok niego - nic mu się nie stanie Gdy wybuchnie koło niego rakieta,kula,fireball, plazam - nic mu się nie stanie Gdy ktoś ma item, który ma 1/x szansy na instakill z HE - nic mu się nie stanie Uruchamia się dla sm_useitem gdy ma WIĘCEJ niż 10 HP Co do itemów, to tak, są w translacji Reszta poprawiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
56489 88 Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 RUNA Tell pod opisem do ulepszenia jest napisane, ze można ulepszyć 3x a gdy chce ulepszyć to wyskakuje, ze nie da się ulepszyć RUNY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Menu zawsze ma opcję "Ulepsze runę", bo jest "wspólne". Po kliknięciu sprawdza czy runa może zostać ulepszona, czy też nie Dodam sprawdzanie przy tworzeniu menu, by nie wyświetlało opcji ulepszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Umiejętność za złoto diamentowy pancerz [skill barbarzyńcy] nie działa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxspeed 6 Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 1/7 wyssanie 15 hp na nekro nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 @maxxspeed działa @maxxspeed właśnie dlatego wrzuciłem SS. Widać na nich, że działa. Usunałem losowość by nie bawić się tym przez parenaście minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxspeed 6 Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Godzinę temu, -_- napisał: @maxxspeed działa wczoraj sprawdzałem i cały magazynek poszedł i nic , ale skoro mówisz ze działa to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxspeed 6 Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 na nekro leczenie na nożu sie buguje , jezeli po zabicu dostaniesz item , potem nie da sie leczyć i wyssanie energi z wrogów dajać nam 40 hp jakoś tego nie odczułem zeby to działało tak samo to 1/7 wyssanie 15 hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Maja 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 W dniu 17.05.2020 o 15:56, maxxspeed napisał: tak samo to 1/7 wyssanie 15 hp To co podałem wyżej to wynik z serwera na którym grasz, z dodanym info na czat + szansą 1/1 - nie sprawdzałem tego na testówce Resztę sprawdzę w nocy gdy gracze skończą grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek 14 Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Wysysanie HP na itemach i runie nie działa. Dodatkowo powinno ono wysysać HP i dodawać do swojego nawet wtedy gdy ma się pełne HP, inaczej to nie ma sensu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Maja 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Godzinę temu, Shrek napisał: Wysysanie HP na itemach i runie nie działa. Dodatkowo powinno ono wysysać HP i dodawać do swojego nawet wtedy gdy ma się pełne HP, inaczej to nie ma sensu. Jeżeli odblokowałbym max HP, to mielibyście tam jadkę klasami typowo tankowymi i koniec gry dla nowych graczy. Tutaj dostajesz 4 HP, a najlepszy daje 9 HP. Atakujesz typa PM i jesteś nieśmiertelny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek 14 Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 7 minut temu, -_- napisał: Jeżeli odblokowałbym max HP, to mielibyście tam jadkę klasami typowo tankowymi i koniec gry dla nowych graczy. Tutaj dostajesz 4 HP, a najlepszy daje 9 HP. Atakujesz typa PM i jesteś nieśmiertelny A to przepraszam w takim razie, zasugerowałem się licznikiem obrażeń. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 cooldown pioruna demonologa trwa 25 sek zamiast 22 item zwinność scavengera działa z opóźnieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Maja 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 W dniu 26.05.2020 o 17:13, _Hades napisał: cooldown pioruna demonologa trwa 25 sek zamiast 22 To akurat błąd w rozwoju za manę W dniu 26.05.2020 o 17:13, _Hades napisał: item zwinność scavengera działa z opóźnieniem Tylko czemu to błąd? Ja usunąłem timer dla klasy, nie itemu (tam ma 0.75s) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 (edytowane) W dniu 29.05.2020 o 13:31, -_- napisał: Tylko czemu to błąd? Kase łatwo nabić, jak sie przyspamuje. Po zrobieniu wszystkich questów straciłem bonus hp i dolary na start rundy. Edytowane 31 Maja 2020 przez _Hades Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meroo 60 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 (edytowane) itemy pod sm_useitem czasami sie buguja po wpisaniu bindu... to znaczy ze w konsoli jest informacja unknow commend sm_useitem. spojrzenie meduzy lub oko zooma Edytowane 25 Czerwca 2020 przez meroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi