Pycek 47 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Przy otrzymaniu itemu z double jumpem lub więcej niestety postać może skoczyć tylko raz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrawdziweKkk 7 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Darmowe premki ^^ Można wybrać klase premium pisząc /klasy, wybierając co ma dana premka i wyciskamy 1.Menu wyboru klas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 barbie po zabiciu zodtawia 50keva a nie dodaje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrawdziweKkk 7 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Postawiony totem działa w promieniu gracza nie swojego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visteris3 11 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zwinność Scavenger'a ma nieskończoną ilość tp na spawn. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 4 godziny temu, -_- napisał: Przypominam, że plugin AKTUALIZUJĄ SIĘ co mapę, a nie od razu po napisaniu mojego posta, więc zwracanie uwagi na ten sam błąd gdy nie doszło do zmiany mapy, jest błędem. Proszę też sprawdzić temat z dziennikiem i zwrócić uwagę na to czy dana rzecz (chodzi o skille lub inne dodatki jak party/questy) są tam wpisane. Jeśli nie, to nie ma ich na serwerze Zanim wgram poprawkę, sprawdzam czy działa i tak np: Scavenger jest już poprawiony, ninja i jego bronie także, dodawanie golda także działa (od danej liczby graczy, a nie stale) Przypominam (mam nadzieję, że ostatni raz) 3 godziny temu, PrawdziweKkk napisał: Nie wiem czy bug ale Item przechodzi wraz z zmianą klasy Poprawione 2 godziny temu, SharMx1337 napisał: imp tepajac sie zabija sam siebie. plus obaszar jest za maly Rozwiń proszę, bo ja nie widzę żadnego problemu. Na pewno nie dostaje DMG z ataku po TP Co do obszaru to podchodzi pod propozycję, a nie błąd, bo obszar został celowo tak dobrany i proszę też nie liczyć, że będzie jakiś mega duzy, bo to nie ma być main skill tej klasy, bo przewyższy każdą inną klasę ze skillem magicznym 2 godziny temu, Pycek napisał: Przy otrzymaniu itemu z double jumpem lub więcej niestety postać może skoczyć tylko raz Poprawione 2 godziny temu, PrawdziweKkk napisał: Można wybrać klase premium pisząc /klasy, wybierając co ma dana premka i wyciskamy 1.Menu wyboru klas To opisałem wcześniej. Nie jest to błąd, a jak już to błąd w samym menu (nie odblokowanie premek) - to BETA 1 godzinę temu, SharMx1337 napisał: barbie po zabiciu zodtawia 50keva a nie dodaje Poprawione 59 minut temu, PrawdziweKkk napisał: Postawiony totem działa w promieniu gracza nie swojego Poprawione 56 minut temu, Visteris3 napisał: Zwinność Scavenger'a ma nieskończoną ilość tp na spawn. Poprawione Dodano pokazywanie DMG - UPRZEDZAM : DZIAŁAM WSZYSTKIM BO TO BETA Scavenger - dodano sprawdzanie czy żyje Poprawiono wczytywanie statystyk Dodano informację o startowej ilości golda na nowej klasie Mądrość Ondala dodana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meroo 60 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Komenda !talic nie dziala , podobnie na !quest wszystkie klasy maja doublejumpa Poprawione 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pycek 47 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 U barbarzyńcy nie wiem czy na innych klasach też podczas defa znika całkowicie timer ładowania na nożu lecz skill się ładuje. Poprawione 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meroo 60 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Wzialem klasy pod dmg Scavenger/khazra i dodatkowo trzecia bez dodatkow do dmg. Na kazdej z klas oddalem z bliska strzal w glowe z usp. - z itemem - z obrazeniami bazowymi (khazra/scavenger) - klasa z dmg khazra/scavenger z itemem - zwykla klasa Na wszystkich mozliwosciach obrazenia od jednego strzalu z tej samej i z tej samej odlegosci byly te same. Poprawione 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) nie widac piorunow demonologa +10dmg u khazry nie dzialczy tak samo golden Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez SharMx1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 26 minut temu, SharMx1337 napisał: nie widac piorunow demonologa +10dmg u khazry nie dzialczy tak samo golden DMG zostało poprawione (przed chwilą zaktualizowałem post Koyota) Nie rozumiem tego błędu z Demonologiem, bo u mnie wszystko jest okej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 nie jesyem pewny ale chyba 2x dmg z grantu u lowcy nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Przy okazji wleci update dla informowania o DMG (bo HE nie pokaże obrażeń) Co do SS, to ta wartość "x/x HP" nie występuje na serwerze, bo tyczy się DMG LICZONEGO (nie otrzymanego), a wiadomo, że gra bierze pod uwagę jeszcze armor, który tutaj nie zostanie pokazany i jest wyświetlany dopiero w tej wiadomości z jednym DMG - TUTAJ ten DMG jest ten sam, bo boty nie miały armora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 nie wiem czy ktos pisal ale pustoszyciel moze zabijac dwa razy. Jezeli zabije kogos i wybuchnie komus dodatkowo granat lub rozprucie zabija cie 2x @meroo wytlumacz to lepiej xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 10 godzin temu, SharMx1337 napisał: nie wiem czy ktos pisal ale pustoszyciel moze zabijac dwa razy. Jezeli zabije kogos i wybuchnie komus dodatkowo granat lub rozprucie zabija cie 2x @meroo wytlumacz to lepiej xd Naprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visteris3 11 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Każdy ma gracz granat (nade) Zabójca musi stać żeby naładować się kosą by być niewidzialny(no chyba że to tak musi być) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 55 minut temu, Visteris3 napisał: Każdy ma gracz granat (nade) Zabójca musi stać żeby naładować się kosą by być niewidzialny(no chyba że to tak musi być) 1. Pozostałość po testach na botach 2. Celowy zabieg o którym już wspominałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrawdziweKkk 7 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Nie dostaję się many każdy ma 0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meroo 60 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Scavenger jak ma item zwinnosc scavengera moze spamowac odrodzeniem bez ograniczen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Godzinę temu, meroo napisał: Scavenger jak ma item zwinnosc scavengera moze spamowac odrodzeniem bez ograniczen Item zablokowany na klasie 2 godziny temu, PrawdziweKkk napisał: Nie dostaję się many każdy ma 0 Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 vip nie ma zarezerwowanego miejsca Wystarczy wpisać connect <IP> To beta, przypominam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pycek 47 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zabójca cały czas ma bug gdy defuje bombę w następnej rundzie i do końca mapy nie może ładować niewidki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meroo 60 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 siewca zaglady uderzajac rakieta w przeciwnika zadaje obrazenia sobie a nie przeciwnikowi xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 4 godziny temu, Pycek napisał: Zabójca cały czas ma bug gdy defuje bombę w następnej rundzie i do końca mapy nie może ładować niewidki To powinno tyczyć się każdego, bo resetowałem to dla eventu bomb_planted, lecz zaktualizowałem to dla pozostałych punktów 1 godzinę temu, meroo napisał: siewca zaglady uderzajac rakieta w przeciwnika zadaje obrazenia sobie a nie przeciwnikowi xD Poprawione i tyczyło się to każdej klasy od wczoraj po moim jednym update dla skilli typu fireball, rakieta, kulba niebios, plazma Dodano questy i naprawiono błąd z translacją dla rozwoju many i respawnu na nekro Godzinę temu, meroo napisał: nihlathak jak zaladuje odbicie to odbija wiecej pociskow niz 1 (podobno) ,naladuje sie raz to laduje dwa odbicia i nie marnuja sie. Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meroo 60 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) nihlathak jak zaladuje odbicie to odbija wiecej pociskow niz 1 (podobno) ,naladuje sie raz to laduje dwa odbicia i nie marnuja sie. Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez meroo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi