BorixxX 1 350 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 (edytowane) W dniu 11.11.2017 o 12:33, -_- napisał: Proszę mi powiedzieć czy dalej macie problem z ładowaniem się edytora tekstu Tak, bardzo często mam z tym problem i dopiero po odświeżeniu śmiga, a czasem trzeba i 2 razy odświeżyć. Cytuj Ten błąd pojawia się także przy pisaniu nowej wiadomości lub zmianie sygnaturki. Dokładnie. Przy czymkolwiek co jest związane z wprowadzeniem tekstu. @-_- Teraz jest git, od razu się ładuje, nie trzeba czekać ani odświeżać. Edytowane 15 Listopada 2017 przez BorixxX 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsu 281 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Ten błąd pojawia się także przy pisaniu nowej wiadomości lub zmianie sygnaturki. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Czekam na odp od supportu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
u n f o r g e t t a b l e 4 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 (edytowane) Nie rozumiem, o co w tym chodzi, :< Edytowane 12 Listopada 2017 przez u n f o r g e t t a b l e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 (edytowane) 8 minut temu, u n f o r g e t t a b l e napisał: Sygnaturkę możesz zmienić jak będziesz posiadał minimalnie 5 postów narazie masz 1. Udzielaj się na forum np pisz poradniki, wykonuj zlecenia, zgłaszam błędy forum w tym dziale, pomagaj graczom. Edytowane 12 Listopada 2017 przez Troplelek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsu 281 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Nie widzę swoich jak i u innych osób rang na telefonie. Nie wiem czy to błąd, czy chwilowy bug, bo wcześniej miałem jeszcze rangę VIP, a po odświeżeniu mi zniknęła. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Proszę sprawdźcie teraz czy pokazuje Wam poprawnie edytor tekstu i inne z tym rzeczy związane Mam rozumieć, że nikt już nie ma problemu z wczytywaniem się edytora tekstu. Okej, to zamykam ticket w IPS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Zamiast serduszka jest napis "super" @Polar serduszko poprawione Na samym początku jest niepotrzebny przecinek @Polar to wina tego, iż są osoby na incognito 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 @Mercus** od wczoraj powinno działać poprawnie Coś tu pusto nie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 A więc tak jak widzimy na 1 SS nie mamy jakby podpónktów dotyczące danego serwera, a na 2 SS jak widzimy są podpunkty (fajnie by było to zmienić) Ps. Jak widzimy na 2 SS (białym) to te informacje kto jest opiekunem i ta grafika do danego serwera nie powinna być przypadkiem u góry nad tymi informacjami (podania, informacje itd)? Xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Przecież wałkowałem to setki razy. Na telefonie nie ma już poddziałów (główny styl) a ja białego nie aktualizuje. Robił to @dav3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Nadal jest pusto @Polar U mnie jest okej o.O @-_- bo to raz działa raz nie xd @PoLaRno u mnie tego nie ma, więc możliwe, że te osoby są na incognito : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 (edytowane) Śnieżki poucinało Edytowane 18 Grudnia 2017 przez Mercus** 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Nwm czy tylko ja mam tak na telefonie (bo tylko na tym sprawdzałem) ale na FFA i na DM jest cienka czciąka od innych czcionek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 No to chyba logiczne, że jest cienka, bo działy gdzie są nowe posty (te których nie widziałeś) są specjalnie "promowane"/wypunktowane, tak byś mógł je zauważyć. To nie jest żaden błąd tylko tak to działa i jest to od zawsze ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoodie 25 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 brak serwera ONLY MIRAGE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zaktualizowane, dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Jak dla mnie powinna być jeszcze wersja dla kobiet @Polar "UŻYTKOWNIK WERCIA". Nie mogę dodać na daną płeć, a więc albo dodaje zaczął/ęła co wygląda brzydko, albo traktujemy to jako "Użytkownik zaczął" 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Jak chcemy wejść w "DAVE" to przekierowywuje nas na strone główną zamiast na jego profil... A jak wejdziemy w "-_-" to nas przekierowywuje na owy profil @PolarBo Dave, nie chciał przekierowania na swój profil, a na stronę, która i tak nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Problem z bannerem w wersji mobilnej Poprawione, dziękuje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Przy Only Mirage nie ma końcówki CS:GO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Nie mam opcji podanej poniżej przy wysyłaniu wiadomości na pw, w sensie gdzie ta agrafka jest @Zygisprawdź proszę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) Nie powinno być napisane "dla użytkowników od rangi admin wzwyż" albo coś podobnego? Bo teraz jest napisane "dla użytkowników z rangą wyższą niż admin" ale użytkownicy z taką rangą już mają dostęp do tego działu A tu jeszcze taka mała literówka xD powinno być "Rendery" a nie "Redery" Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez Tymbarkowa :3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Jak wbijam na amxbans, to mnie przekierowuje na pukawke @-_- Trzeba nabijać jakoś posty przed wyjazdem @Zyguś problem polega na tym, że SB mi zjadło wraz z COD 350 xD 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyBsoN. 99 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Niby to temat związany z błędami na forum ale znalazłem "błąd" na stronie głównej. Gdy sobie wpiszemy cs-classic.pl to ukazuje nam się Powitanie w którym mamy napisane : Witamy na Cs-Classic.pl Jesteśmy dynamicznie rozwijającą się siecią serwerów, posiadamy PIĘĆ serwerów cs 1.6, osiem serwerów cs global offensive oraz jeden serwer głosowy Team Speak 3. No a z tego co wiem to serverów 1.6 jest 2 nie 5 Można by się kłócić też z tym dynamicznie rozwijająca sieć no ale wiadomo chwyty marketingowe itp xDDD @RyBsoN. ta strona była robiona za czasów gdy na sieci było prawie 15 serwerów i każdy był full @Rybson gotowe 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi