Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Lutego 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Poszukuje paru adminów, którzy będą często grać na serwerze. Od razu mówię, że jeżęli ktoś nie będzie potem wystarczająco długo siedział, traci admina, więc proszę tylko o podania osób, które są w stanie przegrać te ponad 1-2 godziny dziennie. 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość komend admina (0-10): 5. Sprawny i działający mikrofon: 6. Parę słów o sobie **: 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnowSh0T 6 Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 ja tez dałem i chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coelhino 71 Opublikowano 13 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 (edytowane) 1. Nick:Coelhino2. Imię:Jakub3. Wiek:164. Znajomość komend admina (0-10): 95. Sprawny i działający mikrofon:Tak6. Parę słów o sobie **: Mam 16, mialem dwa serwery w Cs1.6 (diablo i cod),wiec mysle ze mam jako takie doswiadczenie, jestem w miare ogarniety jak na swoj wiek w ktorym niektorym za bardzo buzuja hormony7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Aby umilic gre graczom, wyelimnowac chamskie zachowania i wykorzystywanie błędów serwera8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:3-4 h dziennie9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Robocze (16-24), w weekendy jest to bardziej rozłożone w czasie i nie ma stalych godzin10. Staż w Counter-Strike Global Offensive:3 lata11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak zarówno własciciela jak i admina Edytowane 13 Października 2018 przez coelhino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość plaszczka27 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 1. Nick: Plaszczka 2. Imię: Julek 3. Wiek: 17 Znajomość Sourcebans (1-10): 4 5. Sprawny i działający mikrofon**: tak 6. Składka (tak/nie): nie. 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/669155 8. Parę słów o sobie **: Siema lubię grac w gry i jeździć na rowerze 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chętnie będę pomagał na serverze. 10. Steam_ID: STEAM_0:1:130019410 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-4 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze 16-21 weekendy 10-23 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2 konta i od 2013 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak Link to mojego starego profilu(nie mogłem się zalogować) https://forum.cs-classic.pl/profile/23232-plaszczka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanRayS 58 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 1. Nick: HanRayS2. Imię: Dominik3. Wiek: 214. Znajomość komend admina (0-10): 75. Sprawny i działający mikrofon: Tak/Tak6. Parę słów o sobie **: Mam na imię Dominik. Lubię grać w gry MMO/RPG jak i w różnego rodzaju FPS (najbardziej cs ). W samego cs gram już z 9 lat. Lubię pośmigać na łyżwach jak i trochę pobiegać.7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ serwer dopiero co wystartował i przydała by się jakaś administracja na start. Poza tym posiadam spore doświadczenie w byciu adminem8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 1h do 3h+9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W dni robocze zależy od zmiany (jak po nocce to godziny 12-15, jak po dniowce 17+), a w weekendy w każdej wolnej chwili 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2239h11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bane 64 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 1. Nick:Bane 2. Imię:Adrian 3. Wiek:22 4. Znajomość komend admina (0-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Parę słów o sobie **:Co tu duzo pisac o sobie pozytywnie pier*** psychopata ktory w wolnym czasie siedzi i gra w roznej masci gry 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Serwer wystartowal niedawno na nowo tak wiec trzeba ich przypilnowac jak i rozwinac serwer w dobra strone z dobra atmosfera 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-4h ze wzgledu na to ze posiadam jeszcze admina na serwerze CoD i tam tez trzeba wyrobic norme godzinek 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):2-8h a nawet wiecej jak nic nie przeszkodzi w tym 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive:3kh 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusion212 1 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) 1. Nick: F$N2. Imię: Kamil3. Wiek: 21 lat4. Znajomość komend admina (0-10): Chyba 10/105. Sprawny i działający mikrofon:Tak6. Parę słów o sobie **: Otóż jestem starym graczem diablomodów już od czasów 1.6 , jestem poważny kiedy trzeba, ale można ze mną pożartować. Co by tu więcej pisać 😛7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Otóż tak jak przed poprzednim upadkiem serwera chce aby serwer otaczał się dobrą administracją i by na serwerze panował spokój od wszelakich oszustów i toxiców.8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 1h do nawet 8h 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze 14-22 , 22-3 a w weekendy ile się da 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 4,195h Obecnie 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, posiadałem już tutaj na DiabloMod admina Edytowane 2 Lutego 2019 przez fusion212 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxx Speed Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) 1. Nick: Maxx Speed 2. Imię: Paweł 3. Wiek: 25 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 4 5. Sprawny i działający mikrofon**: tak 6. Składka (tak/nie): tak 7. Parę słów o sobie **: kocham diablo mody 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:chce żeby nikt nie oszukiwał w grze 9. Steam_ID: STEAM_1:1:46270543 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-5 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):codziennie w różnych godzinach 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 49.8 godz. w ciągu ost. 2 tyg. / 261 godz. łącznie 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak , na 1.6 Edytowane 2 Lutego 2019 przez Maxx Speed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackD 1 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 1. Nick: Black 2. Imię: Filip 3. Wiek: 24 4. Znajomość komend admina (0-10): 6-8 kwestia czasu az sobie przypomne 😜 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Parę słów o sobie **: Urodzilem sie na diablomodach w 1.6, lubie jezdzic na rolkach/lyzwach i w lato pocwiczyc 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Aby pilnowac bajzlu na serwerze jezeli takowy bedzie 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2h+ dziennie, glownie zalezy od zmian w pracy 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): jw. 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2k13? 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): yup, na duzej ilosci serwerow w 1.6 oraz kilka csgo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pappa 9 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 1. Nick:Pappa2. Imię:Panagis3. Wiek:234. Znajomość komend admina (0-10): 5/65. Sprawny i działający mikrofon:TAK6. Parę słów o sobie **:Od 1.6 kariera zaczęła się na diablo lub cod modach trochę doświadczenia z tej dziedziny mam .Zainteresowania to piłka nożna sam kiedyś uczęszczałem w miejskim klubie amatorsko grając a także obiłem się coś o piątą ligę .7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Starałbym być się przykładem dla innych graczy,pilnował zasad panujących na serwerze i na pewno dobrze radził z oszustami,którzy wykorzystują wspomagacze tak zwane czity .Zwracałbym uwagę na bugi i oczywiście zaraz byłby zgłaszane .8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Ile tylko będę dał rady wiadomo jak to jest w życiu .9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Pracuje na pierwsze zmiany wiec w godzinach popołudniowy na tygodniu jestem gdzieś kolo 16 a na weekendzie rożnie z samego rana lub gdzie popołudniu .10. Staż w Counter-Strike Global Offensive:od początku wyjścia gry .11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bane 64 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 @Maxx Speed Zostajesz przyjęty na okres próbny. @BlackD Zostajesz przyjęty na okres próbny. Zgłoście się do mnie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 1. Nick: KorsoneX Z 2. Imię: Kacper 3. Wiek: 17 4. Znajomość komend admina (0-10): Jako, że chciałem aplikować na to stanowisko, sporo czasu poświęciłem na poczytanie poradników. Póki co swój stan znajomości komend oceniam na 4/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Jasne, że tak 6. Parę słów o sobie **: Witam. Jestem Kacper, mam 17 lat. Postaram się przybliżyć Tobie postać mojej osoby, chociaż pewnie ją troszkę kojarzysz. Interesuje się sportem, głównie sporty walki, kulturystyka etc. Obecnie jestem w drugiej klasie liceum ogólnokształcącego na profilu Mundurowym oraz wiążę z podanym kierunkiem swoją przyszłość. Często słyszę od innych, że jestem osobą miłą, towarzyską, rozgadaną, ale też odpowiedzialną :D, jednak z tym nie przesadzajmy, gdyż wszyscy wiemy, że mężczyzna dojrzewa już w wieku 6 lat xD. Myślę, że tyle informacji o mojej osobie Ci wystarczy na stwierdzenie, czy jestem odpowiednim kandydatem na dane stanowisko. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Prosta sprawa. Od dawna kochałem ten tryb zwany Diablo Modem. Za małego grałem na CS 1.6 w podany tryb, a teraz gdy jest możliwość kontynuować moją przygodę z nim chętnie to zrobię, do tego mógłbym dbać o porządek na serwerze. Czerpałbym przyjemność z rozgrywki, a także mógłbym pomóc Tobie w utrzymaniu porządku na serwerze. Dodam jeszcze, że zbliża mi się termin ferii zimowych, dzięki czemu będę mógł mnóstwo czasu przeznaczyć na ten serwer. 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Dni robocze jest to około 1-2h, weekendy również coś w ten deseń 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze- zależy od treningów, więc głównie 19-21, ewentualnie 15-16, potem jeszcze coś wieczorem. Natomiast w weekendy jest to zależne od układu mojego dnia. 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Łącznie 804h na chwilę obecną 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Właściwie to tak, jednak jeszcze nigdy nie posiadałem admina na CS:GO, dlatego jeśli pozytywnie rozpatrzysz moją aplikację poprosiłbym Cię o mały kurs zapoznawczy, bądź poprosiłbym kogoś z sieci żeby mi mniej więcej pokazał na czym to polega. Myślę, że jest to kwestia kilku dni zanim wszystko się nauczę;). Podaje jeszcze link do GameME: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/657565 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meroo 60 Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 1. Nick: KoYoT 2. Imię: Mervin 3. Wiek: 25 4. Znajomość Sourcebans (1-10): podstawy znam, reszte moge szybko pojąć 5. Sprawny i działający mikrofon**: tak 6. Składka (tak/nie😞 tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/874447 8. Parę słów o sobie **: Adminem bywalem w cs 1.6 ogarnialem amxx. mialem nawet swoj server cod mod. system w csgo bym musial pojac najpierw, wiec przydaly by sie wskazowki. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Server się rozwija, dostał nowy start, grałem na nim wcześnie, wiem ze bede na nim gral. i przydalby sie ktos kto by mogl udzielac informacji nowym graczom. 10. Steam_ID: STEAM_1:0:21894665 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3 dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy😞 18-23 weekendy wiecej 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: ponad 1000h 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków😞 posiadałem na 1.6 @Koyot zapraszam na PW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Wiesio 0 Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 1. Nick: Pan Wiesio2. Imię: Paweł3. Wiek: 18+4. Znajomość komend admina (0-10): 7/85. Sprawny i działający mikrofon: Posiadam6. Parę słów o sobie **: Hej, Jak wyżej jest napisane Mam na imie Paweł, dużo czasu spędzam w Counter Strike'u GO uwielbiam serwery typu cod mod lub diablo jestem otwartym człowiekiem,lubiący kontakt z ludzmi dodatkowo mogę powiedzieć ze uwielbiam sluchac muzyki z gatunku rap a moim ulubionym artystą jest Paluch 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ ten server ma świetną społeczność i bardzo lubie spedzac na nim czas ponieważ klasy sa swietnie zrobione kazda klasa jest zbalansowana po prostu jest bardzo dobry i ten porządek warto jest utrzymać 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Sądze ze kilka godzinek dziennie mogę zaoferować 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Najczesciej spotkać mnie można po 16 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 800+h11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak na wielu serwerach glownie cod modach @Pan Wiesio dodaj mnie najpierw na STEAM, bo nie ma Cię w grupie STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi