Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Otrzymuje bo się zdublowały usługi, bo przy aktualizacji wgrałem nie tego amadeusza. Informowałem już też opiekunów, że to zostanie poprawione + jak pisałem, każda klasa z 1/x lub +DMG z HE będzie tak działać, bo to DMG z silnika COD, a nie samego HE, a więc czekam wciąż na resztę takich klas/perkow @Kvaseka i jeszcze tak dodam. Wybacz, ale wczoraj przy dodawaniu update zrobił mi się taki młyn (chodzi o graczy itd), że starałęm się aktualizację wgrać jak najszbyceij (dlatego przerwa trwała krótko) i z tego powodu po prostu się pomyliłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Nie działa rezerwacja slota 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Pisałem już o tym jednemu graczowi. Slot jest na connect. Czemu na connect, a nie ukrytym? Ponieważ sprawdzałem jak serwerz achowa się po przeniesieniu przy większym obciążeniu i dalej to weryfikuje. Slot pojawi się w innej formie, w formie tzn ukrytego i zablokowanego, ale na ten moment VIP może wejść przez tzn connect i wybrać team 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 1 minutę temu, Sakku napisał: Każdy gracz może wejść przez connect Nie każdego załaduje do gry ze spawn. Przy 30 pełnych slotach. Plusem takiego rozwiązania jest to, że jestem w stanie sprawdzić jak zachowa się serwer w sytuacji gdy wbija na niego spora ilości osób, łącząc się z nim. Taki stresser test. Od jutra już będzie działać ten ukryty slot @Kvasek w sprawie tego spowolnienia. Zapraszam na STEAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Mapa de_train posiada 24 sloty gdy jest więcej nie da się wbić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 To raczej nie bug serwera, a po prostu mapy Co do map, to będzie na pewno sporo zmian z nimi, ponieważ jak dobrze wiecie, niektóre z nich po aktualizacji panoramy, powodują problemy (wyrzucanie graczy) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaciszew 17 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Po wpisaniu !klasa na 1 stronie i na 5 stronie jest klasa demolitons 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zniknie po restarcie serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panda here 22 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zwiadowca posiada nieskonczenie wiele teleportacji na respa, a powinien posiadac tylko jedną :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nect 2 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 3 minuty temu, panda here napisał: Zwiadowca posiada nieskonczenie wiele teleportacji na respa, a powinien posiadac tylko jedną 😛 Potwierdzam gram nim XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 3 godziny temu, panda here napisał: Zwiadowca posiada nieskonczenie wiele teleportacji na respa, a powinien posiadac tylko jedną 😛 Mój błąd, bo nie dodałem pliku z translacją, a zmienna jest po jednym z kodów od tłumaczeń i jak tam wywołuje błąd, to nie leci dalej i w ten oto sposób, całość "upada" 49 minut temu, Sakku napisał: Po przerwie na serwerze był 2x demo z aug i sg Nie rozumiem Aaa, że demolitions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Jeżeli jest 30/30 to wejść, nie wejdziesz, co jest logiczne, bo nie ma slotów. Slot 30 to jedyny slot dla VIP. Niektórzy mają nieaktualne flagi z usług (sklepsms) i nie mogą wbić. Mówiłem o tym dzisiaj na serwerze, ale widzę, że nikt nie podawał dalej, mimo iż nawet teraz są osoby, które w tym uczestniczyły. Zapraszam na PW w sprawie slota 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisZor 8 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Mając zestaw szpiega przeciwnicy widzą nas na radarze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvasek 164 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Kiedy medyk nas wskrzesi dostajemy informacje, "dostales 100 exp za wskrzeszenie" 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 9 godzin temu, Sakku napisał: Z perkiem jest to samo 15 godzin temu, Kvasek napisał: Kiedy medyk nas wskrzesi dostajemy informacje, "dostales 100 exp za wskrzeszenie" Poprawione 17 godzin temu, MisZor napisał: Mając zestaw szpiega przeciwnicy widzą nas na radarze Sprawdze to 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruchy175 1 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Witam, Gdy serwer jest prawie pełny (1-2 wolne sloty) otrzymuję komunikat "Dropped to due to slot reservation. Buy VIP on shop blablabla". Nie robiłbym problemu gdyby nie fakt, że mam wykupioną usługę VIP+Premium (jak piszę na chacie mam przy nicku VIP). Może mi ktoś wyjaśnić ocb? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Witam, Napisz proszę do mnie na PW (PRywatna wiadomość na forum), podając mi swój Steam ID oraz informacjęczy kupowałeś ze !sklepsms czy shop.cs-classic.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisZor 8 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 (edytowane) Zauważyłem dzisiaj buga na wsparciu ogniowym, że czasem podczas wystrzeliwania rakietki ona zatrzymuje się i nie leci. Po zrobieniu screena odkryłem że dzieje się tak, jeżeli na kucaka chcemy użyć rakiety. Sprawdzałem to i normalnie stojąc rakieta leciała, po kucnięciu zatrzymywała się w głowie. Wrzucam zdjęcie jako taki niby dowód. Chciałbym się jeszcze zapytać czy można zrobić aby rakiety przelatywały przez sojuszników ponieważ mogą oni je blokować. Edytowane 29 Sierpnia 2018 przez MisZor Literówki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Tylko pytanie. Jaki to ma sens? Rakieta powinna uderzać o każdą napotkaną przeszkodę i tak jest zrobiona CO do kucania, zweryfikuje dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Posiadając 120 wytrzymałość eneymi zadał mi z zestawu rushera 104 w 1 nie strzelając w głowe morał jest taki że raczej dmg z itemow i statystyk nie redukuje redukcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 damage_=damage_*(1.0-redukcja_obrazen_gracza[id]); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Godzinę temu, -_- napisał: damage_=damage_*(1.0-redukcja_obrazen_gracza[id]); Nie wiem jak to jest ale przed chwilą posiadając 115 wytrzymałości oraz betonowa n głowę otrzymałem od oszusta 144 w 1 z novy on mi powiedział że ma dane 50 pkt w dmg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Najpierw zlicza DMG, potem redukcję, ale popatrzę na to w wolnej chwili (najlepiej w weekend) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blix 109 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 nie trzeba oszust na blisko potrawi wywalic 300 bez głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Nie rozumiem. Jaki rata? Chodzi CI o de_dolls_csgo_alpha_1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi