Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam, Z racji iż chciałbym stworzyć misję w oparciu o Waszą opinię, piszę ten temat by poprosić Was oto byście podali tutaj co chcielibyście w nich zobaczyć. Questy będą wyglądać następująco: Za pierwszym razem będziemy mieli do dyspozycji Tutorial, który pomoże nowym graczom obyć się z modem. Oczywiście tutek będzie można pominąć, ale końcową nagrodą bęzdie VIP lub PREMIUM do wyboru na krótki okres czasu (1-3 dni). Po przejściu go odblokują nam się 3 kategorie: 1. Zwykła (jeszcze nie mam wybranej nazwy) - Ta kategoria jest główną i tutaj będą znajdować się misje, które po wykonaniu odblokują kolejną kategorią. 2. Misje nocne (dostępne tylko w nocy) - Będą zawierać podobne typy questów co w zwykłej, lecz oferować będą więcej XP/monet 3. Misje VIP (dostępne dla VIP) - Będą zawierać parę unikalnych questów, a tak to oczywiście więcej XP/monet za wykonanie Misje nocne i VIP będą zawierać więcej questów, lecz nie będą posiadały dalszego rozwinięcia. Misje zwykłe będą zawierać aż 3 akty, które odblokowują się po wykonaniu wszystkich questów w danej pozycji. Jaki cel mają misje? Po 1, chcę by misje nie ograniczały się do danej klasy, a więc będą wymagać czasem od Was zmiany klasy lub znalezienia perku np: na daną broń. (wiem że wielu to wkurza, ale jednak urozmaica to trochę grę i wymaga na graczu spróbowaniu się w czymś innym) Po 2, wbicie XP/MONET - logiczne Po 3, misję mają urozmaicić Wam grę i stworzyć swego rodzaju zawody. Wykonanie każdej z kategorii wiąże się z otrzymaniem VIP lub Premki bądź VIP+PREMIUM, a więc nie tylko zdobędziecie potrzebny XP oraz monety, ale także będziecie mogli "wygrać" płatną usługę dostępną na serwerze. Edytowane 6 Marca 2019 przez RyKoS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blix 109 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 zabij 10 osob z karabinu -chodzi tu o m4 ak galil sg553 aug famas są perki ktore daja te bronie wiec nie widze problemu przezyj 10 headshotów -no to wiadomka dostajesz head nie padniesz +1 hunter- zabij 10 osob kazda ma miec inną klase zadaj 30 dmg z granatu narazie mam tyle ale mysle ze jak ktos sie dorzuci to skleimy cos solidnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Misje typu: "Zabij" Zabij x osób w jednym meczu Zabij x osób nie ginąc Zabij x osób będąc oślepiony Zabij x osób z Deagle'a albo Rewolwera Misje typu: "Przeżyj" Przeżyj ataki od x osób w jednej rundzie Przeżyj 5 rund Przeżyj 10 rund Przeżyj wybuch x razy (miny i dynamit) Misje typu: "Wykonaj" Podłóż bombę x10 na BS B Rozbrój bombę x10 na BS A Uratuj hosty x15 Podnieś hosta x30 Takie pomysły na razie Jeszcze pomysł jest taki aby przebiec x km ale nie wiem czy da radę takie coś zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Co do misji nocnych zaczyna się rok szkolny casualowy gracz nie będzie nołlajfił tych misji będzie do tyłu z expem i monetami i to jest takie średnie 😥 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Misje typu zdobądź: -lvl na wybranej przez gracza klasie - ilość dolarów -ilość monet -ilość punktów klanowych ( Chyba warto jeszcze ludzi zachęcić do wbijania do klanów lub tworzenia własnych) - ilość perków przez x minut/godzin -ilość MVP na mapie/ ogólnie A propo misji to może dodam jeszcze mała propozycję: Może dodać misję dla klanów? Działało by to tak, że lider klanu włącza z menu klanowego wybraną misję (np. zabij 1500 osób) i za jej zrobienie klan otrzymuje punkty klanowe. Na zrobienie misji nie ma określonego czasu oraz pracuję na nią cały klan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 19 godzin temu, Shadow #RoadToSilver napisał: Co do misji nocnych zaczyna się rok szkolny casualowy gracz nie będzie nołlajfił tych misji będzie do tyłu z expem i monetami i to jest takie średnie 😥 Będą od 22 do 10 1 godzinę temu, RyKoS napisał: A propo misji to może dodam jeszcze mała propozycję: Może dodać misję dla klanów? Działało by to tak, że lider klanu włącza z menu klanowego wybraną misję (np. zabij 1500 osób) i za jej zrobienie klan otrzymuje punkty klanowe. Na zrobienie misji nie ma określonego czasu oraz pracuję na nią cały klan Właśnie myślałem nad tym, ale z drugiej strony, to musiałbym rozbudować klany by dodać to co tam jest pod to, no i jest jeszcze gorsza rzecz, ponieważ ja uważam, że te kategorie co teraz chcę zrobić to za dużo, a co dopiero jeszcze jakieś klany. To jak będą wyglądać teraz questy, nie oznacza, że będzie tak zawsze. Jeżeli misje nocne się nie przyjmą, usunę je w nowej edycji. Jeżeli misje VIP spowodują spore różnice w XP, to też je poprawię, itd. To pierwszy sezon i może się to zmienić. Oczywiście, chciałbym te questy zmieniać co sezon (nie w całości, ale jakieś pojedyncze questy) by nie nudzić ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkedherun 32 Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 (edytowane) Można by dodać takie trudniejsze misje co by się nazywało Wyzwanie Pare przykładów jak to by mogło wyglądać: Zabij 10/15 osób w 1 rundzie Obroń pake zabijając 10 ludzi w 1 rundzie Zabij 1 granatem 10 ludzi Mając 1-10 hp zabij 5 ludzi w 1 rundzie Itp itd Te misje można by robić równocześnie z tymi zwykłymi. A i oprócz expa/monet za wykonanie takiej misji będziemy mogli wybrać sobie perk. Edytowane 14 Września 2018 przez Tayschrenn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanRayS 58 Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Można by było zrobić aby były aktywne dwie misje, te dla VIPa oraz normalne albo dodać możliwość wstrzymania jednej misji i wybrania innej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Proponuję wyrzucić misje typu: Przeżyj 10 rund z rzędu bez umierania itp. Powód: Misje takie psują grę, osoby, które ją aktywują siedzą na respie albo gdzieś schowane i nie angażują się w rozgrywkę bo ich jedynem celem jest wykonanie misji. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Od nowego sezonu powinny pojawić się nowe misje/ kategorie. Może macie jakieś propozycje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezuli 34 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) W misjach "Black Ops" pierwsza misja ma nazwę "xxxx" przez co nie wiadomo co trzeba zrobić by ja wykonać. A druga sprawa jest taka ze nie ma żadnej nagrody za wykonanie misji "Roads to Victory" Dodam ssy jak to wyglada. Edytowane 26 Marca 2019 przez Dezuli dodalem ss 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Dziękuje @Dezuli. Zgłoś się proszę do mnie na PW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpionpl11 4 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Witam, istnieje pewien problem dotyczacy misji. Dokładnie chodzi o komendę !misje pisana z dużej litery (!Misje). W ty drugim wypadku nie jest wyświetlane menu misji co jest irytujace dla pewniej części graczy wpisujacych ta komendę przez "!". Więc zwracam się z uprzejma prośba (jeżeli jest to możliwe) o zmianę umożliwiająca korzystanie z dowolnej opcji. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bane 64 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 29 minut temu, scorpionpl11 napisał: Witam, istnieje pewien problem dotyczacy misji. Dokładnie chodzi o komendę !misje pisana z dużej litery (!Misje). W ty drugim wypadku nie jest wyświetlane menu misji co jest irytujace dla pewniej części graczy wpisujacych ta komendę przez "!". Więc zwracam się z uprzejma prośba (jeżeli jest to możliwe) o zmianę umożliwiająca korzystanie z dowolnej opcji. Z góry dziękuje. Nie trzeba używać !misje komendy jest jeszcze opcja z /misje i działa tak samo jak każda inna komenda są dwie opcje na użycie ich z ! i / takie małe info 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adist8 61 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Godzinę temu, Bane napisał: Nie trzeba używać !misje komendy jest jeszcze opcja z /misje i działa tak samo jak każda inna komenda są dwie opcje na użycie ich z ! i / takie małe info z tego co kojarze to mozna wpisac zarówno "misje" jak i "misja", a znak poprzedzajacy moze byc "/" oraz "!" jedyny problem, np w moim wypadku, jest taki ze nie mozna wpisac w komendach wielkich liter, ja przykladowo mam binda pod CAPS LOCKi czesto musze wpisywac po dwa razy, bo komendy nie uwzgledniaja wielkich liter ("/monety", "/klasa", "/misje") z opcji komend ktore stosuje najczesciej, jedynie "timeleft" oraz "nominate" dzialaja zarowno z malymi i wielkimi literami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 15 godzin temu, scorpionpl11 napisał: Witam, istnieje pewien problem dotyczacy misji. Dokładnie chodzi o komendę !misje pisana z dużej litery (!Misje). W ty drugim wypadku nie jest wyświetlane menu misji co jest irytujace dla pewniej części graczy wpisujacych ta komendę przez "!". Więc zwracam się z uprzejma prośba (jeżeli jest to możliwe) o zmianę umożliwiająca korzystanie z dowolnej opcji. Z góry dziękuje. Szczerze? Nie wiem w czym to przeszkadza, ale ok, dodałem też !Misje, !Misja 14 godzin temu, adist8 napisał: z tego co kojarze to mozna wpisac zarówno "misje" jak i "misja", a znak poprzedzajacy moze byc "/" oraz "!" jedyny problem, np w moim wypadku, jest taki ze nie mozna wpisac w komendach wielkich liter, ja przykladowo mam binda pod CAPS LOCKi czesto musze wpisywac po dwa razy, bo komendy nie uwzgledniaja wielkich liter ("/monety", "/klasa", "/misje") z opcji komend ktore stosuje najczesciej, jedynie "timeleft" oraz "nominate" dzialaja zarowno z malymi i wielkimi literami Nie lepiej ustawić sobie binda na coś takiego? -> pod sklep/misje/monety !klasa /klasa są wywoływane po wejściu do gry, więc to też nie jest aż tak kłopotliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi