Skocz do zawartości

(Propozycja) Spis Rang

Mahesvara

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuje żeby na samym dole forum pod tymi co są Online zrobić spis rang dodać miniaturki rang i odnośniki że jak ktoś kliknie w daną range przeniesie go do strony gdzie będą wypisane osoby posiadające daną range, może dużo nie wniesie ale wydaje mi się że może być pomocne nowym osobom które chcą się skontaktować z daną osobą. I wtedy też by się przydało zrobić oddzielnych rang na AdminCOD201, AdminCOD4001, AdminJB, AdminFFA, AdminDiablo, bo wtedy będzie szybciej dostać się komuś do danej osoby. :) 

• Like 6

W sumie jest juz cos takiego tylko schowane bardzo:

https://forum.cs-classic.pl/search/?&type=core_members&joinedDate=any&group[73]=1

ale widze, ze wystwietla tylko osoby, ktore maja ustawiona te range jako glowna

Kiedys byl pasek na dole ze wszystkimi rangami, ale zniknal :( 

Edytowane przez RyKoS

2 godziny temu, RyKoS napisał:

Kiedys byl pasek na dole ze wszystkimi rangami, ale zniknal :( 

Podejrzewam, że to płatna wtyczka, jak niemal wszystkie, więc może dlatego zniknęła.

@lukasz2623 wpłacaj hajs to może kupią xD 

Edytowane przez WhiteBlood
  • Like 2

3 godziny temu, WhiteBlood napisał:

Podejrzewam, że to płatna wtyczka, jak niemal wszystkie, więc może dlatego zniknęła.

@lukasz2623 wpłacaj hajs to może kupią xD 

Był, ale w poprzedniej wersji forum. Po prostu nie da się tego tak zrobić jak wcześniej było. Może i jest płatna wtyczka, ale powiedzcie szczerze, czy to się serio przyda? Jeśli tak to warto, jeśli to tylko tymczasowa fanaberia, to nie warto. 

Jak dla mnie to można by zrobić to jako odnośnik do strony, a tam po prostu stworzyć stronę z całą ekipą forum/adminów cs'a. 

@-_- wypowiedz się :)

14 minut temu, Mrs. Quake napisał:

Był, ale w poprzedniej wersji forum. Po prostu nie da się tego tak zrobić jak wcześniej było. Może i jest płatna wtyczka, ale powiedzcie szczerze, czy to się serio przyda? Jeśli tak to warto, jeśli to tylko tymczasowa fanaberia, to nie warto. 

Jak dla mnie to można by zrobić to jako odnośnik do strony, a tam po prostu stworzyć stronę z całą ekipą forum/adminów cs'a. 

@-_- wypowiedz się :)

Szczerze mówiąc to bardziej by się przydała wtyczka lub zwykły sidebar w htmlu po prawej "Ekipa Forum" ze statusem Online / Offline 
Nie wiem jak to wygląda ze strony licencji, @-_- możesz dodawać CustomBlock'i? Bo łatwa sprawa napisać to w html'u sam bym to zrobił. 

Edytowane przez WhiteBlood
  • Like 1

• 2 miesiące temu...
  • Właściciel

Po tylu miesiącach w końcu się tego doczekacie :D

Muszę pokombinować ze stylem, bo brzydko to wygląda gdy dodasz tam blok

W dniu 2.11.2019 o 19:36, WhiteBlood napisał:

Szczerze mówiąc to bardziej by się przydała wtyczka lub zwykły sidebar w htmlu po prawej "Ekipa Forum" ze statusem Online / Offline 
Nie wiem jak to wygląda ze strony licencji, @-_- możesz dodawać CustomBlock'i? Bo łatwa sprawa napisać to w html'u sam bym to zrobił. 

Skróty są tak dodane. Mam aplikację, która pozwala dodawać te "CustomBlock", więc tak, jest to możliwe, lecz ta ekipa forum to nie wiem czy aż tak potrzebna skoro "Ekipą forum" na ten moment jestem ja i Shino xD

• Like 3

• Shino zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności