Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Poprawiłem to przecież, mieliście sprawdzić Co do lvl na start, chodzi mi oto co piszą gracze i czemu odchodzą z serwera, wszyscy uważają, że na pistolecikach bez bycia pierwszym zombie nie da się grać, bo nie da się zabić zombie, więc exp nie leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 -_- dam Ci znać jutro albo dzisiaj nie wiem bo jestem na fonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Fakt nowych graczy to naprawdę może zniechęcić. Ci co nie zaczynali od nowego sezonu mają sporo trudniej. A co expa za nemka i surv to ile będzie on wynosić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Teraz tak, Dzięki pomocy Vasto zostanie dodany exp za nemesis i survivor (udało mu się dodać go pod naszego GXP), dodatkowo poprawiono respawn przy wejściu na serwer (nie powinien już działać na swarm i nemesis), no i na koniec dodano lvl na start (8 lvl). Czemu chcę dodać lvl na start? Ponieważ pistolecik na takim modzie są naprawdę złym rozwiązaniem i wiele osób rezygnowało przez to z gry. Teraz do was pytanie, czy podobają się wam te zmiany? Jeżeli tak to o 20:00 wszystko zostanie dodane i chciałbym poznać dodatkowo wasze propozycje co do expa za nemka i surva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Mój błąd ;x. Skoro normalnie się dostaje 15 xp za zabójstwo, to może liczyć nemka/survka jako 15 osób. Wnioskując proponuję 225 xp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 trochę za dużo chyba, ja bym dał 50, albo 100 max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 ja jestem aby było 225 expa ponieważ nemka trudno zabić nie w sensie że ma za dużo hp tylko trudno zabić go w sensie ze zadać mu ostatni dmg aby zaliczyło dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Czyli 150 za tego i tego, no i 8 lvl na start. Respawn poprawiony, zaraz dodam silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Mam pomysła Nie wiem co na to administrator ale ostatnio słyszę że mapa minecraft ta co tak jest ciemno że się nie podoba ona graczą aby ją usunąć dla mnie też bez sesowna. No i po usuwać mapy gdzie nie ma kamp. Gracze za pewne podadzą które to mapy i wgrać takie mapy gdzie są kampy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/14288-nowe-mapy/page-6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ketchup. 6 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Dodać w sklepie np: Golden Ak itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Przecież to ZM z GunXpMod, a nie zwykły ZM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 A co powiecie na plugin zp_fz_tranlucent.amxx ( Niewidzialność pierwszego zombie ) Opis : Plugin daje dla pierwszego zombie całkowitą niewidoczność lub niewidoczność w x% ustawianie za pomocą cvarów. Wyświetlana jest informacja dla Ludzi oraz dla zombie ze jest niewidoczny i ile czasu zostało do końca niewidoczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Z jednej strony to byłoby dobre na tych otwartych mapach typu zm_restart_v3 , praktycznie pierwszy zm ruszyć się tam nie może. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Tego przypadkiem ostatnio nie było? (jakieś 4 miechy temu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zangetsu Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Moje propozycje : - moża by było zrobić tak ze co runde jest wybierany losowo zombie za ktorego jest np 50 exp za zabicie a osoby które go biją dostają np po 2 ammo pack'i a nie 1 jak za normalnego . - zwiększyć wytrzymałość Laser min (nie mam pojecia ile one teraz mają) -jeżeli zwieszkamy wytrzymałość laserowych min to moża by było tez tak zrobić ze u zm w sklepie moża kupic 1500 hp za 1 ap . - proponowałbym osłabic VIP'ów (ale nie mam pomysłu w jaki sposób wiec zostawiam to w rękach Aministratora) -zwiększyć cenę "unlimited Clip" (tzw. bezliku) z 35 ap na 40 ap -zmniejszyć cenę granatów z 6 ap na 4 ap? -troszke zwiekszyć hp zombie Rapotor (i tej calej reszcie co ma po 3000hp) z 3000 na 3250 Sądzę że to wszystko jak będę miał jakieś inne pomysły to z chęcią sie z wami podziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zauważyłam, że na innych serwerach są takie mini konkursy. Czemu by nie wprowadzić tego tutaj. Za określoną liczbę przegranych godzin nagrodą byłyby vipy na określony czas w zależności od godzin. Niech tu coś się dzieje. Za zgodą nie ma problemu, żebym ten regulamin stworzyła, gdyż teraz mam wreszcie więcej czasu na to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotao 1 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Jestem za jakimś konkursem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zangetsu Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 hm... pomysł Ilonez wydaję się dobry , ale czy jeżeli będziemy tak rozdawać Vipy za aktywne spędzanie czasu w grze to czy to nie zniechęci nowych graczy do tego servera? biorąc po uwage ze nowy gracz nie ma szans w strciu z Vipem to jak on ma wbić pozim wyższy niż ma ? bo przecież jak taki zerowy lvl wbija na serwa to jak on ma jako zm zarazic kogokolwiek? sam pomysł z przeprowadzeniem jakiegoś konkursu na serwerze wydaję mi się oki , ale napewo nagrodą nie może byc vip. Moja propozycja to jest albo jakaś okrślona liczba doświadczenia lub? może AP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Przecież nowi gracze też mogą brać w tym udział, a tych vipów nie musi być dużo. Zresztą vip o niczym nie przesądza. Da się zauważyć graczy nie posiadających go, a koszących cały serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zangetsu Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 hm.. w zasadzie to zależy jak to wszystko będzie ustalone może jak zrobisz jakiś regulamin to będziemy mogli polemizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Można zrobic to jeszcze inaczej zrobic. Nagroda moze byc kilka dodatkowych na start AP ze z 10 mieć 15 albo też 20:) zależy jakie byłyby konkursy i taka premia na jeden dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Dla mnie to nie problem, ale z ograniczeniem na te godziny, a nie po 20h, bo z taką ilością to będziemy mieli pełno chętnych ^ ^ Na serwerze zresztą już jest "Konkurs stały", a dokładniej komenda /reset z resetowaniem lvl za VIP'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotao 1 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 A jakiego vipa się dostaje za ten reset i od jakiego lvl można tą komende użyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 dostaje się zapewne mini a to bez sensu dla mnie resetowanie lvl za multijumpa oraz chyba dodatkowych ap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi