Madridista 2 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ostatnio dosyć często zdarza się na serwerze że 'botki' rzucają flashe nie patrząc na radar.. [no bo kto patrzy na radar] wobec tego prosiłbym o wgranie następującego pluginu http://amxx.pl/topic/107743-team-flash-blocker/ Nie oślepia flash jeżeli rzucisz swoim Btw. te medale coś chyba dalej nie wgrane xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-ce 10 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 z tym flashem to troche bezsensu, poniewaz rzuce flashe i wbije jak nigdy nic i wybije wszystkich... Miala byc wgrana blokada z flashem ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 A umiesz czytać? Napisałem że dzisiaj dodam? Nie, więc bądź cierpliwy. Co do fb twój pomysł odpada został już wybrany inny cofnij stronę to zobaczysz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SteelSeries 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Przydałyby się mapki he_csr i 35hp_2 bo można nabić trochę odznak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 juz bylo o tym pisane 20 razy wiec zanim napiszesz nastepny post zobacze czy wczesniej juz takich nie bylo. nie bedzie map ulatwiajacych wbijanie odznak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridista 2 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Jest szansa aby zablokować te całę he_granade na tych małych mapach ? Człowiek o tym zapomina, he dostaje co respa a potem na 30 minut przerwa w grze bo dostaje bana.. Tymbardziej, że rozgrzewka jest na he to potem tak z przyzwyczajenia.. : \ się rzuca tymi granatkami .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Ranking z medalami dopiero dodam po resecie serwera iż potrzeba do niego zmienić zapis Bf2. Rezerwacja nicku na serwie dodana, blokada FB dodana a z losowym vipem mam maly problem ale myslę ze do jutra juz bedzie na serwie. @ Madrista zastanowię się nad tym pluginem ale nie wiem czy jest sens obciążać serwer takim czymś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uchiha Itachi 1 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Moim zdaniem jeśli macie trochę kasy to zwiększyć ilość slotów bo 22 to strasznie mało, najlepiej tak do 30.Dodać parę nowych mapek i zmienić rs'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ilość slotów będzie zwiększoną jeśli przez caly czas będzie full serwer a nie tylko przez godzinę, rs-y są zmieniane co 2 tygodnie, mapki postaram sie wygrać dzisiaj ale i tak dalej bedziecie grali te same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uchiha Itachi 1 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Proponuje dodać te kilka map: 1) http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1576/2) http://maps.cs-bg.info/maps/cs/264/ 3) http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1605/ 4) http://maps.cs-bg.info/maps/cs/122/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozik 21 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Dobrze by było jeszcze zrobic ukryte sloty dla adminow. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uchiha Itachi 1 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Moim zdanie na strojach nie powinno pisać kto jest adminem, ponieważ wtedy osoby wiedzą czy mogą włączyć czity 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Moim zdanie na strojach nie powinno pisać kto jest adminem, ponieważ wtedy osoby wiedzą czy mogą włączyć czity Zgadam się z tym Tak samo nie powinno być wgranego pluginu /admins Bo taki odpał wpada i wpisuje i już wie kiedy może sobie pozwolić Co do mapek będą grane zawsze te same standardowe co byś nie dodał Moją propozycją jest zmienianie co 2 tygodnie paczki map Nie dogrywanie Tylko zamienianie map Wtedy każdy by poznał każdą mapę I już by nie było Co to za mapa /Nie grałem na takiej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uchiha Itachi 1 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgadam się z tym Tak samo nie powinno być wgranego pluginu /admins Bo taki odpał wpada i wpisuje i już wie kiedy może sobie pozwolić Co do mapek będą grane zawsze te same standardowe co byś nie dodał Moją propozycją jest zmienianie co 2 tygodnie paczki map Nie dogrywanie Tylko zamienianie map Wtedy każdy by poznał każdą mapę I już by nie było Co to za mapa /Nie grałem na takiej Zgadzam się w pełni z osobą @up. Wkońcu nie byłyby cały czas grane te same mapy tylko wkońcu coś by się zmieniło. Mam nadzieje że ten pomysł wejdzie w życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridista 2 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Trzeba wziąć pod uwagę konsekwencje tego.. Wiele osób może zmienić serwer ponieważ może im się to nie podobać :] A jeżeli chodzi o tych adimnów to słuszna uwaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Usunąć możliwość restartu statystyk, gdyż jest niedopuszczalne to że każdy może to komus usunąć.. I przywrócić opcję /konto gdyż była dobra.. Pozdro z powietrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Plugin z hasłem nie działał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Działał, ale został wyłączony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Haq, nie dzialal nawet jak byl wlaczony, kazdy mogl wejsc na kogos konto i zresetowac statystyki. Co do usuniecia resetowania statystyk to jestem za, a jezeli ktos chce to do opiekuna na pw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi 1 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 ja mam propozycję żeby dodać anty rash na małych mapach tak na 10 sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Anty Rasz i to na małych mapach? Bez sensu -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 jak dla mnie anty rash tez jest bez sensu tym bardziej ze to jest ffa+bf2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZakoMistrz 0 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Ja bym zaproponował jeszcze jedną rzecz po przyszłym resecie ,a mianowicie zmniejszenie odznak (żeby expert był max) ,a profesjonalistę dawać tylko na czas wakacji. Teraz coraz mniej ludzi gra jak szkoła się zaczęła i w większości 15 osób to max ,czasem jest 20 ,ale zazwyczaj tak jest tylko na konkretnych mapach ,a potem wychodzą (eldorado,dust2,west itp). Wbicie profeski ze szturmówki jest praktycznie niemożliwe ,pomijam kwestię skilla ,ale to raczej zależy od szczęścia. Jak jest po 7 osób to wystarczy ,że jeden terrorysta rzuci sobie he pod nogi i już tracimy szanse wbicia odznaki, a nie wspomnę o tym ,że sojusznicy też chcą zabijać. I druga sprawa ,może by tak rozgrzewkę co miesiąc zmieniać albo coś? Soot wspominałeś ,że mógłbyś ją zmienić ,ale nie na kosy . Trzeba trochę pomyśleć na co (może krowy z ograniczonym magazynkiem albo coś) bo często to wygląda tak ,że gracze z najlepszą odznaką rzucają he na respa i nowi gracze nie mają szansy nawet rzucić. Po miesiącu wrócić do he ,żeby sobie trochę ponabijali zabić i tak w kółko . To moje uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 co do odznak to watpie ze bedzie tak jak ty proponujesz, a z rozgrzewka to mozna na krowy zrobic ale bez kombinacji z magazynkami itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Zmienienie odznak jest bez sensu. 32 odznaki są okej. Co do rozgrzewki to można ją zmieniać nawet co mniej niż miesiąc. Ciągła rozgrzewka z he się nudzi. Co do krowy to jestem za. Można też dać: coś z smg, scouta czy coś innego. Gracze będą zadowoleni z urozmaicenia serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi