ZakoMistrz 0 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Zmienienie odznak jest bez sensu. 32 odznaki są okej. Co do rozgrzewki to można ją zmieniać nawet co mniej niż miesiąc. Ciągła rozgrzewka z he się nudzi. Co do krowy to jestem za. Można też dać: coś z smg, scouta czy coś innego. Gracze będą zadowoleni z urozmaicenia serwera Zrozumiesz o co chodzi jak będziesz chciał profeskę z smg / szturmówki ,no chyba ,że kupisz. Też chciałbym ,żeby rozgrzewki były scout ,smg itp ,ale soot raczej nie chce ,żeby każdy tak łatwo wbijał odznaki ,bo pewnie większość byłaby na rozgrzewce Był już tu temat odznaki z awp ,ale chyba nic się nie zmieniło. Najlepszą opcją byłby dodatkowy dmg z awp ,a może scout + dodatkowy % dmg z niego ? Naprawdę wypadałoby coś w końcu zmienić z awką (jeśli możliwe) bo jest jedną z najtrudniejszych odznak do wbicia i najmniej opłacalnych ,mało kto z nią gra (no chyba ,ze na awp mapie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 W szturmówce można zmniejszyć trochę wymagania na odznakę. Mówiąc o odznace z awp to też bym wolał, żeby to było dodatkowe dmg niż scout bo granie awką gdzie większość ma po 120-140hp niema sensu, a scout przydaje się tylko w pierwszej rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Proponowałbym naprawę końca mapy, by rozgrywka dotarła do końca rundy, a nie kończy się w połowie a ostatniej rundy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 @up jest taki plugin wgrany ale i tak konczy sie w polowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Siemanko!!! Mam naprawdę fajną (przynajmniej tak myślę) propozycję. A mianowicie zmienić rozgrzewkę na kosy, ponieważ odznakę z he można nabić normalnie podczas rozgrywki natomiast kosę już ciężej. Zrobić to np. na jedną rundę i po upływie rundy na kosy rozpoczyna się normalna rozgrywka. CO WY NA TO?! Pozdrawiam :disdain: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 na kosy narazie nie bedzie, ale za jakis czas nawet jesli bedzie to fragi nie beda sie zaliczaly do odznak narazie prawdopodobnie beda krowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Moim zdaniem powinno być na odwrót. A mianowicie zabicia podczas rozgrywki z he nie powinny się zaliczać a kosa..? Czemu nie? Według mnie rzuciłem tutaj bardzo fajną propozycje. Wyobraźcie sobie jedną sytuację: Gra sobie osoba, która ma już np. Experta, czy profę z he. Przychodzi sobie "Szeregowy" trafia na rozgrzewkę, ledwo wychodzi z respa, podlatuje expert z he, rzuca mu tego granata nawet nie pod nogi. Szeregowy pada i za przeproszeniem się wku**** i twierdzi, że niema tutaj szans i wychodzi, nie wraca już na serwer. Jak by była rozgrzewka na kosy to praktycznie każdy ma równe szanse. Pozdro i myślę że każdy sobie zrozumie mój przekaz :skywalker: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Elo, moja propozycja to zmiana map na inne co tydzien lub miesiąc. Teraz są mapki takie jak dd2, inferno, train, nuke oraz westwood big, chodzi mi o zmiane tych mam na inne np; bikini, kabul itd... No coż znudziły sie już stare mapki ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 W sumie jestem za jak pan wyżej, małe mapy są grane rzadziej, więc nie nudzą się tak szybko. A z dużych mogłaby nastąpić jakaś zamiana. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk LSC 8 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Moja propozycja jest taka aby dodac mapi de_dust de_kabul de_aztec. A i jeszcze zmienienie westa biga na zwykłego Edytowane 23 Października 2014 przez Eryk LSC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Nie tyle, że dodać a zmienić jakieś mapy... np. westwood_big zamienić z kabulem, train z dustem. A aztec'a osobiście nie lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 tez jestem za dodaniem lub zamiana na kabula i azteca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Z moich obserwacji wynika, iż na mapie de_train gracze po prostu wychodzą z serwera. Optuję za zamianą tej mapy na de_dust, zważając na fakt, iż na aztecu też nie był full serwer, kiedy był on wśród map tego serwera. Edytowane 23 Października 2014 przez NiE RoB Mi SsOw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Mapa de_dust2002 też by była dobra. Dużo osób ją lubi oraz pamiętam, że na tej mapie zawsze było dużo osób. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Jutro będzie wszystko dodane oraz zmienione 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKaiNa 28 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 @NiE RoB Mi SsOw Train mógłby zostać bo to jest klasyczna mapa tak jak i dust2 czy nuke lecz aztec powinien być zmieniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Mamy pytanie do ciebie KoKaiNa, po co sie odzywasz w takim temacie serwera skoro nie grasz? Zmiany zostały dokonane przez opiekuna i wszystko jest git. Mapa aztec ma bardzo dobrą aktywność, nie widzę potrzeby zmiany tej mapy, jeżeli nie grasz na tym serwie to nie powinneś decydować jaką mape wywalić . Edytowane 8 Listopada 2014 przez BezImiennyy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GokU. 6 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Może by tak skrócić rozgrzewke do 30 sek. i zrobić tak aby zabicia się wliczały do statystyk ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Skrócić można ponieważ to już jest męczarnia xD, lub dać inną rozgrzewkę ponieważ ta na noże jest już nudna, za wliczaniem do statystyk nie jestem za, to tylko ułatwi wbicie odznak z noża ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 rozgrzewka bedzie nowa prawdopoddobnie na krowy z inna muzyka i fragi nie beda sie chyba wliczaly ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Ja bym był za rozgrzewką z losową bronią, jak już kiedyś było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GokU. 6 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Ale wczesniej była rozgrzewka na HE i tam sie wliczały zabójstwa ;p wiec może skrócić czas rozgrzewki i zrobić tak żeby się wliczało nie ważne czy z krowy czy losowych ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Z losowych to nawet bardzo dobry pomysł, jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 ale rozgrzewka ma wlasnie nie ulatwiac wbijania fragow dlatego nie beda sie wliczaly raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Proponuje wgrać normalnego westwooda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi