Vernon 114 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 zrobilem kilka rsow bo te aktualne sa troche juz nudnawe. http://speedy.sh/FjGue/rsy.rartroche fajnej muzy/hh/pop/fun wiec oceniajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 czm ? obecne są fajne, dodawajcie same polskie "piosenki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Maniak co jakiś czas będziemy zmieniali żeby nie było tak nudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Też jestem za polskimi, nie wiem czy bym chciał słuchać takich przez cały czas u_U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Blaze ja nie widzę problemu. Wrzucajcie tutaj rsy do 15 sekund i co jakiś czas bede zmieniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 a bedziesz wstawial te mapy ktore podalem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Zmień żeby mapa kończyła się jak skończy się runda, a nie w trakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Vernon i Blaze zajmę się tym wieczorem. Nie wiem czy jest sens dodawać nowe mapy skoro jest ich od **** na serwerze,a grane i tak są podstawowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 to zamiast tych jakichs snow czy przerobionych aztecow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Zmień żeby mapa kończyła się jak skończy się runda, a nie w trakcie. Powinno być ok. to zamiast tych jakichs snow czy przerobionych aztecow jutro wieczorem po ogarniam te mapy, zrobię mały 'porządek' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) Snow_fg to bardzo fajna i grywalna mapa ( spytaj sie graczy ) , Karol ją ostatnio dodawał więc nie wiem czemu miałaby być usunięta? Edytowane 13 Lutego 2014 przez Danielek misiu spokojnie. czy gdzies napisalem,ze ja usune ? Tylko poprzegladam i moze jakies pozamieniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Usunięte: de_construction de_dustall cs_italy2_ggn_b4 cs_skylight de_italian_v2 Dodane: de_piranesi cs_italy cs_italy2 Jak coś jeszcze dodać mapy/pluginy/rsy to piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) nie działają RS'y , mapa zmienia się w trakcie rundy znów (ale zdaje mi się że z rana było jeszcze dobrze z tym zmienianiem) Edytowane 14 Lutego 2014 przez BlazE z tymi RS'ami to raz są raz nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 A ja mam takie pytanie . Dlaczego np: jak sprawdzam gracza , to mnie wrzuca do Teamu ? A przy okazji , dalej mapa zmienia się w trakcie rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Wgrajcie plugin zeby nie mozna bylo zabic hostów...Dodać respy na ratsie....No i zrób wkońcu to żeby mapka zmieniała się po końcu rundy, jak nie umiesz to fajnie jakby Karol zrobił... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Wgrajcie plugin zeby nie mozna bylo zabic hostów... Dodane Dodać respy na ratsie.... Karol się tym zajmie. No i zrób wkońcu to żeby mapka zmieniała się po końcu rundy, jak nie umiesz to fajnie jakby Karol zrobił... Po co te docinki? Sprawdzałem to plugin jest ok, może trzeba coś zmienić. Powiem Karolowi żeby to zobaczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 moge zrobic jeszcze z 2-3 rsy zeby sie tak czesto nuty nie powtarzaly tylko powiedzcie w jakim przedziale sekundowym i jakiego rodzaju muza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Co Ci się podoba rsy do 15 sekund najlepiej jakby były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Vernon poszukaj coś polskiego najlepiej żeby bylo miłe dla ucha. Ja też coś później pokombinuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 wieczorem zrobie z 15 rsow moze wiecej, wiekszosc postaram sie polskich tylko powiedzcie mi czy maja byc typu pop czy jakies typu ona tanczy dla mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 hip-hop/pop/disco - zawsze coś się wybierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 polskich nie slucham za bardzo wiec jest tylko pare. probowalem 4 programami podglosic te nuty ale albo tego nie ogarniam albo to nie dziala.. i wgraj najlepiej z 10-12 rsow zeby sie tak szybko nie nudzily ;phttp://speedy.sh/vcdPy/rsy-vernon.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Sry ale wgram dopiero w weekend lub gdy znajdę jakiś czas (najwcześniej w środę/czwartek), resztę też dopiero wtedy poprawię Wyrzuciłem adminów którzy sobie to olali, więc prosiłbym o informowanie na serwerze o tym by składali poadnia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 nie lepiej bedzie zmienic w wymaganich na admina wiek na 17/18+? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 nie lepiej bedzie zmienic w wymaganich na admina wiek na 17/18+? Można zmienić ale wtedy będzie mniej adminów i będą wyjątki. Ktoś będzie miał z 16 i dostanie admina bo ich po prostu brakuje. Co powiecie, że zamiast dostawania Scouta za odznakę z AWP to zwiększyć DMG (z awp) bo trochę męczy bicie po 105,111 jak niektórzy mają 130 HP... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi