akuty 1 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Wprowadzić 30-40 sekundową rozgrzewkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Masz całą rundę z pistoletami,to jest rozgrzewka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Fajnie by było jak by rozgrzewka była na kosy i granaty. No ale to też zbędne trochę będzie obciążać dodatkowo serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Takie rozgrzewki to może na 4fun, ale na ODD2 jest to zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Wprowadzić 30-40 sekundową rozgrzewkę. Nie będe robić z serwa 4fun czy jakiegoś BF2. Odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVo 6 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Nie będe robić z serwa 4fun czy jakiegoś BF2. Odpada to moze obstawianie na kogos, jak jest 1vs1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 To też podchodzi pod to co mówiłem, dd2 nie będe upodabniał do 4fun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVo 6 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 To też podchodzi pod to co mówiłem, dd2 nie będe upodabniał do 4fun. to moze zamknijmy ten temat? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 to moze zamknijmy ten temat? A po co ? Ten temat przeznaczony jest żeby ludzie dawali propozycję a, siwy wybierze i wgra na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Wczoraj wgrałem wymuszanie interpu. Jakieś jeszcze propozycje? A propo Nowy regulamin serwera http://forum.cs-classic.pl/topic/28736-regulamin-serwera-only-dd2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Wkońcu sie ogarnie te kampienie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LevelUP 17 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ja mam pytanie, czy dałoby rade zrobić by przez 5 sekund można było przez siebie przeniknąć. Bo nie raz miałem sytuacje na respie ze nie mogłem z niego szybko wyjść bo byłem zblokowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ja mam pytanie, czy dałoby rade zrobić by przez 5 sekund można było przez siebie przeniknąć. Bo nie raz miałem sytuacje na respie ze nie mogłem z niego szybko wyjść bo byłem zblokowany. Otóż to popieram również. tylko nie 5sek tylko 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu :v 5 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ja mam pytanie, czy dałoby rade zrobić by przez 5 sekund można było przez siebie przeniknąć. Bo nie raz miałem sytuacje na respie ze nie mogłem z niego szybko wyjść bo byłem zblokowany. Bardzo dobra opcja, gdzieś to widziałem i się sprawdzało, tym bardziej, że jak na serwie jest 32 osoby, to na respie robi się serio tłoczno a znając życie praktycznie wszyscy idą w swoją stronę nie patrząc na spawn jaki im się trafił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 tych propozycji od zawalenia jest, ale nikt linku do pluginu nie dodał Do piatku będzie na serwie, bo musze jeszcze przetestować czy działa (ostatni nie działał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Wczoraj wbiłem na serwer. doszedłem do TT (mam vipa) więc wybrałem ak, i myślę sobie polecę na dł i nagle typ mnie zablokował na respie i awp z ct mnie deednoł -.- Przy następnej rundzie sytuacja się powtórzyła.... odechciało mi się grać i wyszedłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka 14 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Przenikanie powinno być przez 5 sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Napisał przecież Siwy, że do piątku będzie, bo ostatnio dodał i nie działało to po co piszecie dalej, że przenikanie by się przydało? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzu JP 17 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Moim zdaniem kupowanie broni jest dobre tak jak jest teraz bez limitu, czemu? mozna dokupic amo ale jest bezsensowne to ze dokupuja HE jesli by dalo rade to zablokowac HE od np. 20s i by bylo dobrze, bo amo jak ci braknie to mozesz leciec dokupic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Amfa ma racje, ale to też nasza w tym głowa, żeby ich pilnować. Fakt denerwujące, ale dokupują ( przeważnie jacyś nowi na serwie ). Myśle, że to nie jest aż tak potrzebne, ale to nie moja decyzja . 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Moim zdaniem kupowanie broni jest dobre tak jak jest teraz bez limitu, czemu? mozna dokupic amo ale jest bezsensowne to ze dokupuja HE jesli by dalo rade to zablokowac HE od np. 20s i by bylo dobrze, bo amo jak ci braknie to mozesz leciec dokupic. Amfa, mp_buytime "25" Jaki bez limitu ? Przez 25sekund można kupić broń, po tym czasie nic nie można kupować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 @Siwy nie zwróciłem uwagi, ale wcześniej mogłeś całą rundę dokupować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ja właśnie przyznam, że też nie zwróciłam uwagi. A wciąż spamują na u@, że ktoś dokupuje. Trudneżycieadmina :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jak ja wczoraj biegnac broic pake z awp to normalnie kupilem przelotem m4 a bylo z 30sec do konca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 też sprawdziłem, można kupować całą rundę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi