miko 90 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Właśnie teraz sprawdzałem i nawet kiedy było 10s do końca rundy mogłem kupić co chciałem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 30sekund kupowania broni ustawione, myśle że starczy czas. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Nawiązując jeszcze do SpecBugów szukałem trochę na zagranicznych forach i znalazłem to https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=25629 nie wiem czy szukaliście na zagranicznych forach, dlatego trochę poszukałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Była sprawa dotycząca anty SB, jest to stary plugin i chyba działać nie będzie. A tu jest słabo, i nie licze żeby na serwie to 'usunęło' SB public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) } public eventDeathMsg() { new ids[1] ids[0] = read_data(2) set_task(1.0,"fixit",0,ids,1) return PLUGIN_CONTINUE } public fixit(ids[]) { client_cmd(ids[0],"+duck;-duck;spec_menu 0") } cytując - sma tego anty SB. Specbug wynika bezpośrednio z błędów w silniku CSa, nie amxa czy metamoda. Może nawet wynikać z błędów w kliencie gry, już nie pamiętam, dokładniej się temu kiedyś przyglądałem i nie udało mi się nigdy specBuga zwalczyć... Ten kod na pewno nie zadziała. Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti 2 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Rozgrzewkę na kosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 @Xanti widać, że nowy na forum jesteś ( oczywiście bez urazy) Temat rozgrzewek był już wałkowany 1233567656324 razy i kolejny raz tego nie zmieni, nie będzie rozgrzewek na kosy,granaty czy Bóg wie co jeszcze Jest to serwer ODD2 a nie 4fun, więc żadna rozgrzewka nie wchodzi w gre. PS. Pistoletówkę traktuj jako rozgrzewkę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti 2 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Tak jestem nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 no_spawn_block.amxx wgrany na 10sekund ustawione, gdy gracz będzie w graczu po 10sek gracze będą slapowani do rozłączenia, niestety innego pluginu nie znalazłem i mam nadzieję że ten będzie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 co sądzicie na temat tego przenikania ? Innego lepszego pluginu nie widziałem, jest jeszcze taki gdy po czasie gracz jest w graczu to go teleportuje na resp , ale to jeszcze gorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Przenikanie jest bardzo dobre, nie slapuje zbyt często więc śmiało może zostać, od wgrania slapneło mnie może z dwa razy. Ten z teleportem dużo gorszy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Mam pytanie dotyczące rs'ów bo te świąteczne już chyba powinny być zlikwidowane bo aż wylaczylem muzykę na koniec rundy, Więc może ktoś podrzuci jakąś paczuszke piosenek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Mam pytanie dotyczące rs'ów bo te świąteczne już chyba powinny być zlikwidowane bo aż wylaczylem muzykę na koniec rundy, Więc może ktoś podrzuci jakąś paczuszke piosenek? Rs'y sa juz u Siwego i czekaja na wrzucenie, jak ktos bedzie potrzebowal tracklisty, to pisac. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 już są na serwie dzięki hardwell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino c(: 33 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ja proponuję dodać modele kos moim zdaniem fajny pomysł nie jest to potrzebne ale zawsze coś innego niż na reszcie serwerów dd2 więc cs-classic dd2 będzie się wyróżniało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Moja propozycja przyjacielu jest prosta wywalamy (slapowanie za bloka) dodajemy 10 sek przenikania ne respie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Tylko tak te slapowanie za bloka to plugin na przenikanie przez 10sek (już jest ustawione) . Wywale to znowu będzie spam że blokują na respie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka 14 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Widziałem fajna opcje mniejsza o to gdzie xd gdy nie ma admina na servie gracze głosują żeby zbanowac odpalenca na godzine bardzo dobra opcja co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 nie nie , odpada. Gracze nie są adminami, a czasami niektórzy gracze grają tak dobrze że serwer uznaje ich za cheatów, gdyby wprowadzić voteban to co to by było Masz, macie komendę 'vote' i wyświetla id graczy . Wybieramy gracza ID i np. vote 1317 Minus tego jest taki że 'głosy' uznają tylko gracze którzy są w drużynie podejrzanego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Chciałbym usłyszeć tytuły tych piosenek z Rs'ów Pogrom ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Chciałbym usłyszeć tytuły tych piosenek z Rs'ów Pogrom ! 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) W sprawie pluginu na przenikanie, usunięty. Innego nie ma, był nie pasował to nie ma, także dalej się blokujcie na respie Chyba że wgl ustawię przenikanie, bo tu nie ma tej 'gry zespołowej' także takie rzeczy jak; podsadzanie, nie ma na serwie. Nie wiem, co wy o tym sądzicie? Bo nie zrobie nic bez was Edytowane 10 Stycznia 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVo 6 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 W sprawie pluginu na przenikanie, usunięty. Innego nie ma, był nie pasował to nie ma, także dalej się blokujcie na respie Chyba że wgl ustawię przenikanie, bo tu nie ma tej 'gry zespołowej' także takie rzeczy jak; podsadzanie, nie ma na serwie. Nie wiem, co wy o tym sądzicie? Bo nie zrobie nic bez was jestem na nie. slapowanie bylo dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Siwy ja Ci podeślę plugin na przenikanie jak znajdę ustawisz to i będzie git a z tym slapowaniem to lipa troszkę była albo bugi się pojawiały np biegniesz przez typa i blokuje Ci jak by nie było przenikania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Bo to było za krótko ustawione, z frezztime i zostawało jakieś 6sekund przenikania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 bez sensu, to slapowanie wcale tak nie przeszkadzało, na pewno było lepiej niż bez przenikania. A co do całkowitego przenikania, to jestem na nie, głównie z tego powodu nie gram na FFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi