DuNg3()N 285 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) A może zamiast usuwać nozowki, zróbmy losowanie za jej pomocą? Bo osoba z największą ilością killi ma przez mapę darmowego vipa? z tym ze ta nozowka musialaby zostac wydluzona do 1:30.Jestem za. Wtedy ludzie będą bardziej się rzucać na siebie z tymi nożykani a nie kampic na skrzynkach. Ale z tym czasem przesadziles, wystarczy 60sek. Edytowane 12 Września 2016 przez DuNg3()N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Też popieram pomysł z nagrodą w postaci vipa na długość trwania jednej mapy. Tylko w tym przypadku trzeba tą rozgrzewkę wydłużyć, tak jak już mówiliście - do 60 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 zrobimy ankiete co dalej z rozgrzewka. A co do pomyslu ze osoba co wygra rozgrzewke to trzeba bedzie plugun napisac wiec tylko Karol wchodzi w gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Września 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Może mi ktoś powiedzieć w jakiej sytuacji zniknęły mu punkty?Np: Po zmianie mapy Po wejściu na serwer (wcześniej grałem x godzin/minut przed wejściem) Po reconnect itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Na pewno nie po reconnect, możliwe, że po zmianie mapy lub wbiciu na serwer. przynajmniej u mnie tak było 2 razy.Przy wchodzeniu na serwer i okienku startowym ze strona banów nie wyszukuje konkretnej strony, pojawia się błąd, iż nie można ustalić podanego żądania, czy coś w tym stylu, dopiero po kliknięciu w nagłówek pokazuje strona bansa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Po wejściu na serwer na następny dzień zniknelo mi 300 pkt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Września 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Pytam oczywiście osoby, któe mają rezerwacje nicku, bo tak łatwiej mi określić problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Tak jak mowi Diamentowy, to cos ma wlasnie wspolnego jak sie wchodzi nastepnego dnia, na pewno nie tego samego, moze jak serwer sie restartuje czy coś w tym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Września 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Resetuje całą ilość punktów czy daną ilość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Resetuje wszystkie do zera i to zwykle nie jednej osobie tylko kilku wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Resetuje całą ilość punktów czy daną ilość?Na dd2 mi jeszcze nie znikły nigdy punkty ale na FFa znikła cała liczba punktów. Niwiem czy FFa ma dużo wspólnego z dd2 ale pisze, jbc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) wczoraj miałem 70 ( po utracie 1.100 ) wyszedłem i wbiłem po 1h i 60 pkt ja już nawet tych punktów nie sprawdzam bo to sensu nie ma Edytowane 13 Września 2016 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Tak one najczęściej znikają właśnie jak się dzień zmienia xd Wczoraj wieczorem jeszcze 1400 pkt miałem, dziś aż 40 xd Kiedyś też zmieniały się przy zmianie nicku, rozumiem że przy ns tak jest, ale dla graczy steam lepiej byłoby gdyby zapisywały się na sid'a :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Września 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Tak one najczęściej znikają właśnie jak się dzień zmienia xd Wczoraj wieczorem jeszcze 1400 pkt miałem, dziś aż 40 xd Kiedyś też zmieniały się przy zmianie nicku, rozumiem że przy ns tak jest, ale dla graczy steam lepiej byłoby gdyby zapisywały się na sid'a :v no ale jak to miałoby dla CIebie wyglądać? Mam tworzyć osobny zapis dla NS i Steam? TO bezsesnu, albo jest zapis na SID, albo IP, albo nick, a że to serwer ns/steam to zapis jest TYLKO i wyłącznie na nick, tak samo jest na innych serwerach CS, nigdzie nie znajdziesz zapisu na SID, chyba że to serwer steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) @@-_- Mówiłeś mi coś, że to jakiś bug, niby wiedziałeś a to zrobiłeś czy zapomniałeś? Edytowane 13 Września 2016 przez Esme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Września 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Myślałem, że winę za to odpowiada fakt, iz informacja jest wczytywana za szybko i gracz może wyjść przed wejśćiem do gry, wiec dodałem warunek, który zapisywał ponownie dane dopiero wtedy gdy gracz wszedł i wczytał punkty. Wcześniej było tak, że gracz wchodził na serwer i przed wczytaniem mógł wyjść, ale wtedy miał 0 pkt, więc wychodząc ustawiało mu na 0 i tak też zapisywało, lecz z tego co widzę, to zmniejszyło tylko w jakimś mniejszym stopniu liczbę utraconych pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Września 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Latają jakieś czity na serwerze? Jeżeli tak, to czy są w nich gracze z SH? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Osobiście miałem tylko przypadki wh i aima. Żadnego SH nie zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Latają jakieś czity na serwerze? Jeżeli tak, to czy są w nich gracze z SH? Dzisiaj był jeden SH na serwerze ;d zauważyłam błąd w informacji "..., które wymienisz na nagrodę /nagroda /nagroda" ss: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) Usunąć pistolety z rozgrzewki bo boty przez ostanie 3 sek strzelają się. Edytowane 15 Września 2016 przez mako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Do menu amx do powodów bana dodać SpeedHack, bedzie szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Dla mnie wystarczy czitowanie :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Do menu amx do powodów bana dodać SpeedHack, bedzie szybciej.Wydaje mi się ze zbędne, wystarczy powód czitowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 W weekend zajmę się systemem nagród Tylko te pistolety aktywują się po skończonej rozgrzewce, wiec może po prostu zabije wtedy WSZYSTKICH graczy? KONIEC rozgrzewki = śmierć wszystkich graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Inaczej. Po rozgrzewce masz restart rundy za 3 sec, ustaw na 0,5 i będzie git. Do tego chyba trzeba by oddzielny plugin pisać bo chyba minimalnie w cs jest 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi