favOxel 11 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Dobry pomysł i można by było dodać taką małą drobnostkę, żeby admini mieli huntsman-a i butterfly-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Dzisiaj zostanie dodane kilka map, więc prosiłbym o sprawdzenie ich w wolnym czasie Jeżeli coś nie będzie działać, proszę pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klon 4 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 deathrun_holyshit_v2 jest mapą bardzo nie trafioną. Gracze zatrzymują się na platformie na początku, bo jest zbugowana, może być na niej tylko jedna osoba, a jak wiadomo, na serwerze graniczy to z cudem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
favOxel 11 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 deathrun_revolution_beta ta mapa jest zbugowana, tło jest zniekształcone, ciężko się na niej gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoTek 1 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 chcialbym zeby gracz mial grawitke 80% a vip podwojny skok zeby terrorysci byli tylko 2 zeby byla komenda !sklep i tam sie znajdywalo noze , traile (ze jakies gwiazdki/kreski byly po sladzie) , skiny postaci , prefixy , wiecej adminow/moderatorow , wiecej mapek i dodatki gravitka +20 hp predkosc za pieniadze mysle ze jakis pomysl dodasz Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Grawitka moim zdaniem sie nie przyjmie. Dla osob ktore robia bh na szybkosc grawitka tylko przeszkadza. Traile mozesz wylosowac z ruletki. Admini? Wylecial jeden ostatnio, a w podaniach cisza. Mapek nie ma za duzo, daj jakies linki. Co do modeli to -_- ma glowne zdanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Reset całego servera? Moim zdaniem byłby ok. Jeszcze jakby były klasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 też właśnie myślałem o jakiś klasach (bez perków), ale nie wiem czy wszystkim się ten pomysł spodoba. Ja widziałbym to tak: Stworzenie systemu klas opartych na cod, dodanie tych statystyk przejść map. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Właśnie mi o to chodziło. Tak jak jest w cs 1.6. Podobało mi się tam tylko nie byłem przyzwyczajony do tamtych map Moim zdaniem byłoby ok. Reset servera dobrze zrobi. Nowi gracze itp itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Jeśli klasy premium byłyby tak op jak vip to lepiej nic nie ruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 No właśnie przydałoby się coś wspólnymi siłami stworzyć, a klasy według mnie łatwiej ustabilizować niż VIP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klon 4 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Trzeba najlepierw ustalić, po co te klasy oraz jakie byłyby ich możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Zwykle na deathrunie klasy mają grawitacje , speeda, double jumpa, powolne opadanie itd Można wymyślić coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klon 4 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Najlepiej zapytać się o zdanie graczy, oni, moim zdaniem wiedzą lepiej, co byłoby dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Większośc graczy jest nowych więc raczej nie wiedzą co mogło by urozmaicić rozgrywkę. Według mnie można by rozwinąć serię zabójstw. Edytowane 28 Marca 2015 przez F00lISH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klon 4 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Może i faktycznie są nowi, ale po niektórych widać, że mieli styczność z deathrunnem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 W czwartek zacznę nad tym pracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:PeZo:. 4 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Pomysł klas to dobry pomysł A co do premium to tylko uważać żeby nie były zbyt op Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaszczompO 8 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Moim zdaniem klasy to zły pomysł; Z doświadczenia wiem, że teraz bardzo ciężko jest znaleźć serwer bez klas, chodzi o to by każdy miał równe szanse. A co do statystyk na mapach to fajny pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Czemu zły pomysł? Stworzenie klas z różnymi umiejętnościami, bez zbędnych wspomagaczy, tylko coś na zasadzie "Wybierz umiejętnosć dla siebie" PS: Podstawę mam gotową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Problemem są tylko mapy. Te które są teraz, są za małe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaszczompO 8 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Nie za bardzo wiem o jakie umiejętności ci chodzi, ale jeśli są to np. kondycja, zdrowie itp. to nadal zostaję przy swoich przemyśleniach. Coś takiego od razu dyskwalifikuje nowych graczy, co ktoś taki może zrobić osobie która ma 250hp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klon 4 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Przydałaby się możliwość wejścia na specta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:PeZo:. 4 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 @Klon dobrze mówi , często jak chcę zobaczyć czy ktoś skraca to się bardzo przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Nie za bardzo wiem o jakie umiejętności ci chodzi, ale jeśli są to np. kondycja, zdrowie itp. to nadal zostaję przy swoich przemyśleniach. Coś takiego od razu dyskwalifikuje nowych graczy, co ktoś taki może zrobić osobie która ma 250hp. Jak dyskwalifikuje graczy skoro każdy będzie miał swoją własną umiejętność? Np: jeden weźmie sobie klase Biegacz i będzie szybko biegał, drugi weźmie sobie Skoczka i będzie miał double jump, itd Problemem są tylko mapy. Te które są teraz, są za małe. Co do map, to przydałoby się podać jakieś nowe ;d Przydałaby się możliwość wejścia na specta. Potem to sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi