xKardzio 668 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Map jest malo. Przydaloby sie zrobic jakies autorskie ^_^ Nie jest to latwe ale mozna sprobowac cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autorskie, a znasz się? Proszę o linki, dodam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Gdybym znał się, to zrobiłbym to xd Dodać to, że jak admin wyjdzie z TT to nie dostaje bana na 1h. Czasami wołają, a jest ban >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:PeZo:. 4 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Jeśli były by te klasy to 2 pytania 1. Będzie np 3 klasy (normalnych nie premium) czy 10 ? 2. Jeśli ktoś ma Vipa to będzie miał jakieś premium @edit: Proponuje nowe mapy ( sprawdziłem je spoko są i nie mają raczej żadnych błędów ) 1. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=380731972&searchtext=deathrun 2. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=410240560&searchtext=deathrun 3. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=281030024&searchtext=deathrun Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez .:PeZo:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Może usunąć dr_stone_extended_dz buguje się na respie często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:PeZo:. 4 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgadzam się , ale trzeba szukać nowych mapek bo coś mało mamy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaneK 36 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam chciałem zaproponować dodanie na serwer tryb obserwatora(Spect) ułatwiło by to banowanie oszustów bo czesto się zdarza że nawet jak admin jest na serwerze a ktoś skraca to nie ma jak zobaczyć tej osoby nick a jak chce na poczatku umrzeć żeby zobaczyć kto to, to odradza cie bo za szybko się umarło uważam że ten tryb by ułatwił Adminom wykonywanie ich obowiązków . Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez DaneK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 + nie dawanie banow adminom za wyjscie z tt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 A te bonusy za zabójstwa. Raz mam bonus za 9 zabić a w nowej rundzie mam już 0. Na czym to polega xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Troszke zbugowane Masz 9 killi, zabijesz 2 to tak jakby 11, a max jest 10. Wtedy masz serie za 1 kill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:PeZo:. 4 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Niedługo i tak pewnie będą klasy (tak?) więc nie ma sensu naprawiać tej serii , ale proszę o dodanie map ( dodałem wcześniej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaneK 36 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) A ja proszę o dodanie trybu obserwatora . Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez DaneK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:PeZo:. 4 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Nowo dodane mapy zostały źle dodane ( tak mi się wydaje ) bo po wejściu w nie wywala serwer ( tzn. pokazuje ciągle tabelke i nie zmienia mapy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Mapy poprawione, sprawdzałem i czekałem na vote, działa teraz. Spectator sprawdzę w nocy, bo teraz mam inne rzczy na głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Można by dodać do regulaminu, że nie można przy teleportach kampić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Regulamin bedzie poprawiony 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 1. Skróciłabym czas rundy do 2-2,5 minut. 2. Zmieniłabym mapę po craschu z minecrafta na np. darkwoods, bo dosyć często wystepuja i gracze mają dosyć tej mapy. 3. Co z tym spectem, bo już miesiąc minął? 4. Od ostatniego updatu bugują się na niektórych mapach noże i nie da się z nich bić dopóki nie wpiszę się !knife, czasami trzeba parę razy i to co rundę. 5. Można przywrócić tą mapę lego, bo to nie była jej wina, że serwer się wtedy popsuł. Dziękuję c: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 1. Czas rundy zalezy od mapy. 2. Obojętnie jaka, tylko nie majkraft 3. Mozna dodac, ale za niedlugo (mam nadzieje) bedzie reset i powinien tam byc. 4. Dokładnie 5. Mozna dodac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invalid 4 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 (edytowane) Wywaliłbym mapę strange factory, gówniana mapa i tak mało osób ją przechodzi a zastąpić jakąś lepszą. Naprawić błąd, który jest bardzo stary mianowicie speed z ruletki,shopu,vipa nie działa jak powinien natomiast z serii zabójstw jest normalnie. Dodatkowo dodać RTV, jak graczom się mapa nie podoba a adminów brak to zawsze będzie można zmienić. Edytowane 7 Czerwca 2015 przez Invalid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 19.06.2015 po godzinie 20:00 serwer zostanie wyłączony i zostaną wprowadzone zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzerwonyRanger 3 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Server ma wlaczone wlasciwosci jak normalny turniej mianowicie jest czas na zakupy 15 sec jest friendly fire i ct blokuje sie na ct cos chyba sie popsulo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Serwer włączony, brakuje jeszcze jednej premki i trybu spect Jest to wersja BETA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzerwonyRanger 3 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Nie ma wlaczonego free a nie da sie podniesc broni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Jest problem z klasami że nie zalicza lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Jeśli to bardzo nie obciazylo by serwera, to może dodanie plugino żeby po wpisaniu komendy !style można było skakać bez autobh jak ktoś chce 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi