xKardzio 668 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Moim zdaniem to sie nie przyjmie. To jest DR + Klasy. Na normalnym DR moze, ale tutaj jest za duza roznica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Może by wprowadzić trochę więcej klas premium żeby ludzi zachęcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Najpierw trzeba mieć na nie pomysł. Propozycje można składać, nie zabraniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) Może klasa premium z double jump i +20 do kondycji ? Edytowane 24 Lipca 2015 przez lemiwiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Sam vip ma podwojny skok więc taka klasa się nie przyjmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) Zmiany w starych klasach: Znerfić trochę ninje żeby miał 1/4 z kosy i wprowadzić 1/8 z kosy na lewy przycisk Można by też pomyśleć nad zmianą czasu na jaki zamraża zlodowaciały bo jest on dość spory. Medykowi dać 2 apteczki żeby zachęcić ludzi do grania nim,i tak ninja go zdejmie na hita xD Szybciorowi dać +70 do speeda może to zachęci ludzi Nowe klasy: [Z]1-250 albo 300 hp[P]2-Po naciśnięciu przycisku podpala innych wokół siebie które by lekko spowalniało [P]3-200hp,+20 kondycji,itemy w sklepiku jakby się dało to mogły by być o 40% taniej [P]4-Losowy trail za darmo 180hp +10 kondycji nakłada oślepienie 3s na przeciwnika którego uderzy z ppm przycisku myszy nożem[Z]5-Trail,+20 kondycji jakby weszła to można by było wprowadzić zmianę w shop żeby trail zamiast 800$ będzie kosztował 5000$ żeby było to coś specjalnego a nie że każdy go będzie miał,takie moje zdanie. Legenda: [P]-klasy premium [Z]-zwykła klasa Zmiany w zestawie do kupna: Może wprowadzić plugin na top lvl ? Wprowadzić w klasach premium jak by się te przyjeły podział na 2 zestawy i każdy zestaw by kosztował co teraz premium 1: [P]Zlodowaciały [P]4 2: [P]2 [P]4 Bugi: Gdy gram ninją to ciągle na początku rundy wyświetla mi się komunikat ------Jesteś Niewidzialny------ mimo że jestem widzialny Edytowane 25 Lipca 2015 przez lemiwiki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Zamiast się skupiać na klasach to może by się zająć w końcu ta grawitacja. Mam 100 w speeda, a dopoki nie zrespi granatu mam zwykla predkosc. Najczęściej jest free więc to nie ma sensu. A nerfic ninje trzeba było na początku A nie teraz po miesiącu jak każdy lv zdążył nabic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Więc przy dodawaniu kondycji ma być zmniejszana grawitacja? Co do klas to się pomyśli. Po zakończeniu konkursu pomyślę nad tym balansem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Tak było tydzień temu ze im Więcej speeda tym mniejsze skoki i było szybciej. Teraz mam domyślną prędkość dopóki nie dostanę granatu w rękę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Tak to co pisze Visha to prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzerwonyRanger 3 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 nie wiem jak jest w ninjy ale w szybciorze jak nie dziala speed to pisze use_class i dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 (edytowane) Naprawianie bugów też jest ważne,ale przydałoby się rozwinąć trochę premium bo na razie 1 klasa nie przekonuje do kupienia tej usługi. @xKardizo jest tylko 1 premka :/ Edytowane 25 Lipca 2015 przez lemiwiki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Przecież są 2 premki. Co do bugów proszę wypisywać je w temacie z bugami i proszę. Po powrocie pomyślę nad nowymi klasami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virex 0 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Zmiany w starych klasach: Znerfić trochę ninje żeby miał 1/4 z kosy i wprowadzić 1/8 z kosy na lewy przycisk Można by też pomyśleć nad zmianą czasu na jaki zamraża zlodowaciały bo jest on dość spory. Medykowi dać 2 apteczki żeby zachęcić ludzi do grania nim,i tak ninja go zdejmie na hita xD Szybciorowi dać +70 do speeda może to zachęci ludzi Nowe klasy: [Z]1-250 albo 300 hp [P]2-Po naciśnięciu przycisku podpala innych wokół siebie które by lekko spowalniało [P]3-200hp,+20 kondycji,itemy w sklepiku jakby się dało to mogły by być o 40% taniej [P]4-Losowy trail za darmo 180hp +10 kondycji nakłada oślepienie 3s na przeciwnika którego uderzy z ppm przycisku myszy nożem [Z]5-Trail,+20 kondycji jakby weszła to można by było wprowadzić zmianę w shop żeby trail zamiast 800$ będzie kosztował 5000$ żeby było to coś specjalnego a nie że każdy go będzie miał,takie moje zdanie. Legenda: [P]-klasy premium [Z]-zwykła klasa Zmiany w zestawie do kupna: Może wprowadzić plugin na top lvl ? Wprowadzić w klasach premium jak by się te przyjeły podział na 2 zestawy i każdy zestaw by kosztował co teraz premium 1: [P]Zlodowaciały [P]4 2: [P]2 [P]4 Bugi: Gdy gram ninją to ciągle na początku rundy wyświetla mi się komunikat ------Jesteś Niewidzialny------ mimo że jestem widzialny Zgadzam się w 100%'ach :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow 3 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Dodanie RTV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Zmienie rsów Rs które sam zrobiłem: rs1 :http://www28.zippysh...2TJMS/file.html Zmienić mape po crashu serwera np na deathrun_hotdesert_nf Edytowane 22 Września 2015 przez lemiwiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sakowsky 9 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Proponuje wprowadzić dwie rzeczy które mogą usprawnić działanie serwera jak i poprawić rozgrywkę:~komenda rtv wszystkim dobrze znana z cs 1.6~kolejka na mapy nożowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 RTV narazie nie będzie. Kolejka na mapy nożowe? Tak jak na 1.6? Odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Od paru dni jest jedna mapa i nikt nie zauważył, czy tak ma być? Sklepik też jest zrąbany. Przy 2 osobach na serwie powinno normalnie przydzielać do tt, a dzieje się tak w co drugiej rundzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Wiemy, ze mapa sie nie zmienia. -_- narazie nie wie co jest tego przyczyna. Sklepik zostanie poprawiony jak reszta rzeczy. Z przydzielaniem tak nie bylo, ale ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Można by jakoś naprawić bugowanie się w TT bo jest to naprawdę irytujące zwłaszcza jeśli ktoś siedzi w terro przez 2 mapy a jeśly wyjdzie to dostanie bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makalele 45 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Moja propozycja jest taka żeby dodać autorespawn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Autorespawn jest dodany. Respi graczy przez pierwsze 10 sekund rundy. Później już nie. Bugowanie tt powinno być już naprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Dodanie czegoś w stylu radia(kto grał w dr 1.6 u nas to ogarnia). Masz radio i tam kanały(gatunki) wybierasz i masz odtwarzacz(ściszanie wyłączanie itd.). Bugowanie TT dalej nie naprawione ale rozmawiałem o tym z Dankiem już. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredsoon 12 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) Witam Chciałbym poruszyć temat adminów na DR. A mianowicie jakieś wyróżnienie na serwerze, ponieważ gracze będąc na serwerze nie wiedzą kto jest adminem a jak im się powie to nie dowierzają, i czy jest możliwość dodania na serwer choćby jakiejś komendy gdzie będą wypisani admini lub koloru nicku ewentualnie na czacie przed nickiem. Edytowane 21 Listopada 2015 przez Fredsoon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi