WujoS 297 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Co wy na to żeby dodać na DR taki radar który by pokazywał jak szybko się poruszamy? Dzisiaj został wgrany timer, a w zestawie z nim był już taki licznik speeda, mam nadzieję że owy licznik wystarczy :) Screen Edytowane 11 Czerwca 2016 przez WujoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Witam , ostatnio doszedłem do pewnego wniosku że gracze idą na "darmoszki" tzn. Darmowy vip itp. Moja propozycja prezentuję się tak - Co miesiąc bądź w innych terminach podlicza się Topkę map , czyli sprawdzamy jacy gracze mają najwięcej najszybszych przejść i te osoby dostają Vipa na daną ilość czasu Na przykład - 1 miejsce ; Miesiąc . 2 Miejsce ; Tydzień . 3 Miejsce ; 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Witam , ostatnio doszedłem do pewnego wniosku że gracze idą na "darmoszki" tzn. Darmowy vip itp. Moja propozycja prezentuję się tak - Co miesiąc bądź w innych terminach podlicza się Topkę map , czyli sprawdzamy jacy gracze mają najwięcej najszybszych przejść i te osoby dostają Vipa na daną ilość czasu Na przykład - 1 miejsce ; Miesiąc . 2 Miejsce ; Tydzień . 3 Miejsce ; 3 dni Dobry pomysł tylko trzeba jeszcze trochę graczy na serwer przyciągnąć i pomyślimy nad takim konkursem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISSIU 16 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Jestem za dodaniem pluginu z głosowaniem na czas mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi