Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Kiedy niby ktoś pisał coś o 1/2 LPM na komandosie? Już sprawdzam tą klasę. Sprawdź klasę komandos na następnej mapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Nie wiem czy coś robiłeś, ale wyrzuca mnie z serwa po 2 minutach (steam) było już tak raz kiedyś na ktorymś z serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Pewnie znowu wina połączenia ze steam, tak jak to było prawie rok temu. Zaraz napiszę do pukawki by to naprawili. Podaj tylko powód kicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawaj dawaj nie przestawaj 17 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Fajnie że skomentowałeś moje propozycje poprawy perków.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netia 10 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 wydaję mi się skoro zmniejszyłeś dmg z rakiet to to samo powinno być co do min bo to jest tragedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Fajnie że skomentowałeś moje propozycje poprawy perków.... Fajnie że czytasz co pisze Odpowiadam na to co w danej chwili robię, zauważ, że nie siedzę tylko przy 350, a nie będę dodawał każdej propozycji o której piszecie. Skupiam się na tym co sobie wybrałem na dany moment. Niektóre propozycje rozpatrzyłem dopiero po tygodniu i te osoby do mnie o to wontów nie miały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Już jest wszystko ok ! :czapka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Joł joł joł. Na sam początek wosolutkich świąt Teraz poprawki sugerowane ode mnie -usunąć ratsy (te w ktorych nie ma wentylatorów, bo wtedy ct nie ma za dużo do wyboru... albo po drabinie albo w lewo, a tam ciągle snajperzy czekają) - perk nóż medyka czy jak go tam, to perk ktory jest malo uzywany, ponieważ nie ma sensu... dostajesz 5hp za 5 sek czekaniu na nożu. powinno być 50 hp za 10 sek -Adrenalina (dozuc 5 dmg i wiecej osob sie pokusi ) -Buty Grawitacyjne ( perk chyba do wyrzucenia :/ ale jeśli mialbys cos poradzić to żeby była mniejsza grawitacja i skoki żeby byly porzadne ) -Rozbłysk- ten perk bez sensu. wystarczą naboje oślepiające -Zatruty Nabój (ja go sam osobiście niekiedy używam, mało przydatny ale jak chce się pobawić to raz na jakiś czas go włączę) za maly dmg zabiera i to jego problem tyle Już się tym zajmuje wydaję mi się skoro zmniejszyłeś dmg z rakiet to to samo powinno być co do min bo to jest tragedia Gotowe Rozbłysk usunięty Buty grawitacyjne - tylko grawitacja, nic innego nie zmieniam, więc wybór należy do was (usunąć czy poprawić grawitacje) Adrenalina - to samo co wyżej Zatrute naboje - poprawiono dmg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zmień żeby nie dało się zabić hostów, albo daj im XXXXXXXXX HP....... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Buty grawitacyjne do wywalanie, denerwuje strasznie jak zabiję kogoś z awp zdobędę te butki, chce zabić drugiego podskakuję żeby jakoś źle trafiał a tu dupa, po sufitach latam i nie ląduję.Adrenalina to samo, ten perk nadaje się na taką tylko opcję/sklep23i 5 monet w kieszeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siekatroniks 9 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Moim skromnym zdaniem tą grawitację można usunąć chyba nikt wgl jej nie używa. Co do innych propozycji "Dawaj dawaj nie przestawiaj" jestem za tym żeby przynajmniej usunąć mapki rats bez wentylatorów. Gdyż naprawdę jest to wkurzające jak są ratsy to każdy sjanper/kapitan ma znaczne ułatwienie dla tego że może z łatwością pozbyć się większości drużyny przeciwnej... A "Noż Medyka" mógłby dodawać te 30/40HP co 10 sekund wtedy perk byłby częściej używany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 To tak, wgrano testową wersję pluginu duch kaprala i betonowych pleców, poprawki:1. Duch kaprala poprawiono pasek ładowania (zmieniono jego sposób wyświetlania, co niekoniecznie musi oznaczać, że się to naprawi) 2. Betonowe plecy poprawiono pasek ładowania (tak jak wyzej) oraz poprawiono dmg z kosy. Proszę to sprawdzić. Przypominam, że robię wszystko stopniowo, każdą propozycję sprawdzam, ale jestme człowiekiem, nie narzucę na siebie wszystkiego na raz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Nazwy klanu dalej nie ma. Jeżeli da rade w jakiś inny sposób ustawić to by było fajnie, a jeśli nie to czekam do resetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawaj dawaj nie przestawaj 17 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Walnij jakiś nowy park świąteczny, coś rewelacyjnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siekatroniks 9 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Było by fajnie jakbyś coś dodał lecz i tak jesteś zapewne zawalony poprawkami/propozycjami więc się nie dziwię jak nic nie będziesz dodawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Nazwy klanu dalej nie ma. Jeżeli da rade w jakiś inny sposób ustawić to by było fajnie, a jeśli nie to czekam do resetu Poczekasz do resetu, bo ja ci nazwy nie zmienię, niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Poprawki które miałem dzisiaj przygotowane Usunięto adrenalinę Nóż medyka - 40 hp 10 sekund Choinka zamiast paki Paczki wypadające po zabiciu -usunąć ratsy (te w ktorych nie ma wentylatorów, bo wtedy ct nie ma za dużo do wyboru... albo po drabinie albo w lewo, a tam ciągle snajperzy czekają) Podaj te ratsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteAngel 17 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) Proponuje , aby zwiększyć troszeczkę obrażenia u wsparcia ogniowego . Te rakietki jak grałem przy trafieniu zadaja 55 dmg a jak idealnie trafie to po 72 , według mnie to za mało jak na 2 rakietki. Klasa lekarz , aby miała tylko 1 leczenie , lub to leczenie dawało 100 hp , ponieważ załużmy że rozdam se 300 w hp klikne "e" i sie nie da mnie zabić. Rzadko używane perki: -Ogranicznik rozrzutu -Weteran noża -Wytrenerowany rekrut -Marzenie komandosa -Buty szturmowego -Buty grawitacyjne -Nóż medyka -Krytyczne naboje -Naboje Kapitana -Peleryna Kucacza Edytowane 24 Grudnia 2014 przez WhiteAngel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) Duch kaprala/betonowe - nadal brak paska czasu trwania po zmianie broni Krytyczne naboje zostaja, peleryna to jeden z podstawowych perkow na codzie. Takie moje zdanie Edytowane 24 Grudnia 2014 przez Shikkibane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 jest koleś (nie ma nawet 100 lvla) i wali z rakietek po 170+... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteAngel 17 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 jest koleś (nie ma nawet 100 lvla) i wali z rakietek po 170+... Ja z tych rakietek na 21lvl-u średnio biłem po 72. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 To dziwisz się? Im więcej INT dodasz tym będziesz więcej walić. Czego Ty wymagasz od 21 lvla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siekatroniks 9 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) Dobrze powiedziane masz zaledwie 21 lvl. chcesz od razu rozwalać każdego z rakietki ktoś na 92 lvlu z rakietki wali podajże 175 z czego ja mam 200hp. Więc nie przesadzaj że tak mało się wali rozumiem jakbyś miał tylko usp i 2 rakietki ale masz też mp5 co na bliskie odległości i na średni dystansy jest wystarczającą bronią dla takiej klasy Edytowane 24 Grudnia 2014 przez Siekatroniks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Wiele osób mówi że fajnie by bylo gdybyś dodał jakieś Nowe mapy świąteczne albo chociaż zwykle jakieś Nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteAngel 17 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 To dziwisz się? Im więcej INT dodasz tym będziesz więcej walić. To proponuje dodać to do opisu klasy ( rekietki biją +int) , ponieważ nie wszyscy mogą się zorientować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi