SaphiR;3 359 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Tylko żeby później płaczu nie było na mapę na 8 a znając życie będzie i będą płakać te osoby, które chciały zmianę. Chcę to zobaczyć :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 James ma rację, zawsze tak było, że Ci co krzyczeli o zmiany potem płakali żeby usuwać mapę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 ja nie mam zamiaru mieć pretensji o sprawiedliwość, pogodzę się z każdym wynikiem, ale chciałabym żeby więcej ludzi było zadowolonych z serwera. Przecież wiem, że ktoś zawsze będzie narzekał ale może nie aż tyle osób. Potrzeba czegoś nowego tutaj i wiele osób tak uważa, na pewno może być lepiej niż jest teraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) Ja płakać nie będę, obiecuję a tak na serio, to można się nad tym wszystkim zastanowić, do marca jest jeszcze trochę czasu. JESZCZE SIĘ TAKI NIE URODZIŁ, CO BY WSZYSTKIM DOGODZIŁ Edytowane 16 Lutego 2015 przez Fakel Proszę używac następnym razem opcji "Edytuj" a nie pisac post pod postem. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 JESZCZE SIĘ TAKI NIE URODZIŁ, CO BY WSZYSTKIM DOGODZIŁ święte słowa koleżanko : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooner96 48 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 to też zależy od mapy jaka ewentualnie będzie dodana, bo jak będziemy grać jakiegoś dusta, czy coś stworzonego na wzorze którejś mapy z cyklu jest to bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ytai 3 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 dajcie de_hell albo cos takie fajnego ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Nie pamiętam czy była o tym mowa - jeśli tak to z góry przepraszam za spam, ale co myślicie o tym, żeby dodać na serwer asystę? Wydaje mi się, że to przydatne jest bo nie raz idzie się mega wkurzyć jak zabierzesz typowi 80 czy więcej hp a ktoś Ci go dobije xd Co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 kiedyś chyba była taka propozycja. Mhmm nie odpada to, myślę że to zbędne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Nie aysty moze i sa fajne bo killa dostajesz ale pełne zabicie liczy się jak zadasz 100 dmg a nie 80. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Była taka propozycja i nie przeszła więc nwm czy jest sens to drążyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenaj 8 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Daniel : Albo jak zadasz 5 dmg na dobicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 nie, asysty nie są dobrym pomysłem na serwer FFA, niech zostanie tak jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Co myślicie, żeby dodać dział: "Zmiany wprowadzone na serwerze". Opiekunowie wpisywali by tam każdą zmiane, która została wprowadzona na serwer jak i usunięta. Plus? Nie trzeba by bylo przeglądac "propozycje zmian", żeby wyszukac co było a czego nie. Zbędne? Edytowane 1 Marca 2015 przez natalja 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Bardzo dobry pomysł bo czasami zdarza się tak że trzeba coś poszukać a tego nie ma albo nie można znalesc jestem jak najbardziej za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Jak dla mnie bardzo dobry pomysł. Nie raz trzeba szukać czegoś a tak to wszystko będzie w jednym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 najs pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Dobry pomysł i dziwne że ja na to nie wpadłem tylko żeby ludzie nauczyli się przeglądać forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 A nie lepiej zrobić temat w odpowiednim dziale ? Ty byś sama go pisała i by każdy wiedział. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Tak Shani, to lepszy pomysl. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenaj 8 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Dokładnie, zamkniety przypiety edytowany temat z datą i informacją o tym co się zmieniło bedzie świetnym rozwiązaniem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Tak Shani, to lepszy pomysl. Cieszę się, że się ze mną zgadasz. Przynajmniej ktoś by w końcu ład i porządek wprowadził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Czy plugin aby leczyć innego gracza przyciskiem E to zło? Według mnie jest to fajne a nie ma niestety u nas serwera odpowiedniejszego na taki plugin niż FFA bo DD2 według mnie ma za dużo slotów. http://amxx.pl/topic/3682-medyk/ Edit: Oj gdybyśmy mieli 4Fun to tam bym pisał Nie zaszkodzi napisać, może dostanę aprobatę i powstanie serwer z leczeniem ;3 Edytowane 7 Marca 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 yyyy czy to jest 4fun? takie cos sie na ffa nie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Nie nie nie stanowczo nie ! Czemu? Po co to? Nie nadaje sie to na FFA. Jak dla mnie to tylko zaśmiecanie serwera. Jak Cie obiją to w Twojej kwesti jest, zeby sobie z tym poradzic. Poza tym nie wyobrażam sobie później ciągłych krzyków przez mikro "wyleczcie mnie" (to jest napisane w grzecznej formi, bo zapewne inaczej by to brzmiało) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi