Haze. 117 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Małe mapy - zostały dodane ( będą działać dokładnie od jutra ( 00:00 ) ) -------- Teraz wgrywam duże mapy - zobaczymy jak one się przyjmą :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Co z modelami dla vipa? Mam szukać czy też zostaje klasycznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Ja bym był za tym żebyś poszukał tych modeli. Mi się podobają modele z FFA, a szczególnie ten TT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Moim zdaniem trzeba wyrzucić mapę de_nuke. Można grać na niej tylko 10vs10 a pozostali gracze muszą czekać. Jeśli w drużynie jest więcej niż 10 gracz to są zabijani automatycznie. Mam jeszcze takie mapy: de_dune http://www.cs16.pl/pobierz/de_dune,36.html de_dustlong_winter po zimie można zmienić na zwykły de_dustlong http://cs.gamebanana.com/maps/184292 cs_shithouse http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1015/ cs_italy2 http://maps.cs-bg.info/maps/cs/122/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Blancik, wystarczy wgrać mapę de_nuke 32 slotową i każdy będzie miał respa. ---- http://maps.cs-bg.info/maps/cs/281/Jest możliwość zablokowania VIPA na mapie awp_india ? Jeżeli tak to prosiłbym o zrobienie tego bo to nie fair wobec innych graczy. Edytowane 19 Stycznia 2015 przez maikeru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesniki 9 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Moja propozycja to dodanie multi jumpa dla vipa czyli 2 lub 3 skoki pod rząd. Na 4Fun -ie często sie przydaje zeby sobie z kogoś pożartować i skakac po skrzynkach tak zeby nas nie zauważył. Możliwe jest ze by to zachęciło może kogoś do kupna Vipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Nie to odpada Nalesnik, ewentualnie można zrobić nóż który ma 2-3 skoki zamias tego z grawitacją. Edytowane 22 Stycznia 2015 przez maikeru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesniki 9 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Proponuje wyłączyc Tarcze u ct i obydwie autokampy albo chociaż same tarcze bo ludzei sie buzuja i wychodza jak je zobaczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
representSTAFFu 4 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Jestem za pomysłem Naleśnika odnośnie tarczy i autokamp. Fajnie jakby na serwerze był plugin "asysta", jak gracz zrobi jakieś szkody i ktoś mu dobije "fraga" to ma asyste. Wlicza sie to do stasystyk ale nie do ranku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ale to jest 4fun więc ta tarcza i autolamy powinny być włączone mimo to jestem również jestem za wyłączeniem tego. A co do tego pluginu to jestem neutralny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4fk4 0 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Cześć, mam propozycje możliwosci wyłączenia komendą dźwieków typu "ale dupszot" itd. Spotkałem się na serwerze z osobami które się pytały czy da się to wyłączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Powinna być od tego komenda typu /offskill /offsound czy coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Wgrac plugin /topme żeby sprawdzić kto jest w ranku przed nami. Wprowadzić zakaz auto-szmat i tarcz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Wgrac plugin /topme żeby sprawdzić kto jest w ranku przed nami. Wprowadzić zakaz auto-szmat i tarcz. jestem ZA dodatkowo poprawić trzeba /ruletka bo nie raz się strzela z noża. Występuje to zazwyczaj z każdą bronią wylosowaną z ruletki. Wiem, że to nie ten temat ale nie będe pisał nowego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4fk4 0 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Wgrac plugin /topme żeby sprawdzić kto jest w ranku przed nami. Wprowadzić zakaz auto-szmat i tarcz. Też jestem za tarcz tak często się nie spotyka ale auto kampy już tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 amx_ip nie działa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 amx_ip nie działaNie działa też listmaps i votemap. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Nie wiem czy to bug pluginu ale jeśli wyciągniemy nóż przed rozpoczęciem rundy to można już iść. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Nie wiem czy to bug pluginu ale jeśli wyciągniemy nóż przed rozpoczęciem rundy to można już iść. To jest bug pluginu. Tak samo jak z tą ruletką są bugi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Po co usuwać auto-kampę ? to jest przecież 4fun więc wszystkie bronie powinny być dozwolone wkońcu się tu liczy zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Gdy już będzie nowy Opiekun proponuję włączyć votemap, nomination, listmaps oraz dać flagę adminom by mogli votować i zmieniać mapy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ten knife mod aż tak potrzebny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Jeżeli nie da się tego naprawić to można usunąć według mnie. Wszyscy i tak używają tego aby zraszować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ja bym to troche poprawił, bo ten serwer to syf jeżeli chodzi o pluginy. Typowego 4funa widzę tak: przyklejanie paki i bieganie z paką smugi za granatami Informacja o najlepszym graczu rundy Wyrzucanie granatów po śmierci Blokada flashe na dany team (czyli jeżeli ktoś próbuje oślepić swoich kolegów z drużyny to nie będzie mógł tego zrobić) Spadochron Info z DMG Przenoszenie paki Wywalanie AFK Wyrównywanie druzyn Wywalanie za ping dźwięki typu headshot, itd Stawianie na kolegów z drużyny Porządna ruletka Rozgrzewka Broń na plecach Przenikanie przez swoich Info po śmierci Rangi Resetowanie ranku Ściemnianie mapy gdy jest noc Czas paki itd. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Ja bym to troche poprawił, bo ten serwer to syf jeżeli chodzi o pluginy. Typowego 4funa widzę tak: przyklejanie paki i bieganie z paką smugi za granatami Informacja o najlepszym graczu rundy Wyrzucanie granatów po śmierci Blokada flashe na dany team (czyli jeżeli ktoś próbuje oślepić swoich kolegów z drużyny to nie będzie mógł tego zrobić) Spadochron Info z DMG Przenoszenie paki Wywalanie AFK Wyrównywanie druzyn Wywalanie za ping dźwięki typu headshot, itd Stawianie na kolegów z drużyny Porządna ruletka Rozgrzewka Broń na plecach Przenikanie przez swoich Info po śmierci Rangi Resetowanie ranku Ściemnianie mapy gdy jest nocitd Jeżeli masz na to czas by to poprawić zrób wszystko to co napisałeś jestem jak najbardziej ZA co do knife moda to można zrobić go tylko dla vipów ewentualnie całkiem wyrzucić ten plugin ! Jeżeli byłaby możliwość wgrania starych modeli dla vipów z ffa to fajnie by było. Dla @ nie opłaca się robić modeli ponieważ na 4fun większość vipów to @ prócz Mordki i chyba jeszcze jednej osoby. Edytowane 26 Stycznia 2015 przez maly. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi