Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Plugin wyłączyłem, sprawdzę go na testówce i dodam gdy będzie poprawnie działać. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Skorzystam z tego tematu. Admini DD2 którzy 'utracili' dostęp do amxmodmenu - ogl flagi wszystkie, które mieli wcześniej, zgłaszają się do mnie na PW. A najlepiej jak przed PW zobaczycie wiadomości, a szczególnie tą która była wysłana do was, albo wy wysłaliście ją do mnie w sprawie otrzymania admina. Każdy z was dostał wiadomość z hasłem, a nawet gotowca do skopiowania i wklejenia na serw. setinfo _pw "haslo" Brawo dla każdego, płaczecie że nie ma admina tak na prawdę bo jesteście leniwi, i to każdy z wyjątkiem miko który jako jedyny wpisał hasło które dostał po otrzymaniu admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Pon/Pt 7:15 do 13:45. 14:30- ? Sobota ? Niedziela? Od Poniedziałku do Piątku od 7:15 do 13:45 jestem ciągle na serwie Po 14:30 jestem dalej na serwerze ale normalka śniadanie prysznic czy zakupy i obiad wlasne sprawy . Sobota i Niedziele dałem znak zapytania bo nie jestem w stanie tego określić //Siwy OK Edytowane 5 Grudnia 2015 przez Siwy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t-mrka 0 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Mam pytanie odnośnie regulaminu serwera oDD2. Dostałem bana za podmiane modeli. Czy istnieje możliwość odbanowania jeśli wgram oryginalne modele?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 WSZYSTKO JEST OKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Mam pytanie odnośnie regulaminu serwera oDD2. Dostałem bana za podmiane modeli. Czy istnieje możliwość odbanowania jeśli wgram oryginalne modele?? Napisz na PW do Pawła, Opiekun może na takie coś przystać, ale to zależy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Siema dzisiaj grałem na serwie około godziny 16 i zauważyłem że plugin na informowanie kto nam rzucił fb sie psuje mianowicie : dostałem fb od ct a pokazało mi że dostałem go od swojego " uprzedzając głupie pytania tak na pewno go dostałem od ct " a gracz który niby mnie oślepił dostał komunikat że ja rzuciłem mu fb 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Zdarzają się takie bugi od strony pluginu. Nie jesteś jedyną osobą, która się z tym spotkała.Jednakże zostanie to zgłoszone do Karola :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OddawajSanki 12 Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 1. Data [godzina/minuta/dzien]: okolo 19 przedwczoraj 2. Opisz sytuacje w której padł serwer: rzucajac HE zatrzymal sie na glowie mojego, nie zdazylo sie to raz tylko kilka razy, świadkiem Kania z ehem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) 1. Data [godzina/minuta/dzien]: 07.10 godzina: 15:50/5 - ? 2. Opisz sytuacje w której padł serwer: Straszne lagi, chodzic się nie dało z pełnego serwera zrobił się pusty serwer. Grało około 20 osób zostało ok.5 . Edytowane 7 Października 2016 przez DuNg3()N 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 W nocy dostałem to Dziś na kilka topowych serwerów CS 1.6 znajdujących się na tej jednostce były przeprowadzane dość skuteczne ataki, co mogło doprowadzić do chwilowych problemów. Ograniczyliśmy ich skutki, także wszystko powinno już działać jak należy. Napisałem ponownie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Witaj, Rozłożyliśmy obsługę karty sieciowej na wszystkie rdzenie procesora, by była ona w stanie poradzić sobie z filtrowaniem ataku. Prosiłbym o informację, czy niestabilności nadal będą odczuwalne (wraz z przybliżonymi czasami występowania). Proszę informować co i jak na serwerze Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Dzisiaj w godzinach porannych było przez chwilę czuć jakby serwer zaczął lagować. Trwało to tylko przez parę minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) dzisiaj o 19:20 jak bylem na serwerze byly straszne lagi przy malym pingu. to samo co wczoraj. Edytowane 8 Października 2016 przez DuNg3()N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 potwierdzam z pełnego serwera w momencie na serwie została garstka ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 22 godzina . ostre lagi na serwerze. komunikacja zanikla i scina tak mocno ze nie da sie wycelowac. ;//////////// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xena 178 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 23:00 takie duże lagi, ze cofa mnie o kilka metrów, ścina graczy, nie można w nikogo trafić. Serwer się zwiesza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestz 122 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 23:30 bez zmian , ściny, cofki, przerywa micro.. , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Żeby nie było, wszystko zglaszam Pukawce, ale na razie bez odezwu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 na FFA dziś też takie momenty występowały, więc to wina pukawki. Kto ma chęć można zrobić pomiar jak takie coś występuje czyli wyjść z gry zastosować się do tego: http://forum.cs-classic.pl/topic/28250-problem-z-pingiem-na-naszych-serwerach/ i wkleić -_- wynik pomiaru :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipton 25 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Niestety coraz gorzej to wygląda jeśli chodzi o te ścinki, nie tyle że pojedyńczy gracze mają lagi, ale WSZYSTKIM z większym bądź mniejszym stopniu skacze ping, bądź tez jest wyższy niż normalnie ale nie skacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Pisałem już wyżej, że jakiś idiota atakuje serwer, nie tylko my mamy problem, ale tez inne sieci z topowymi dd2 To nie jest nasza wina, ja wam nic na to nie poradze 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Przypuszczam, xe pukawka w tej sprawie może nie pomc bo jeżeli ktoś zhackowal serwer to prawdopodobnie sama pukawka ma ten problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 FFA jest to samo, masakra, wczoraj nie dało się grać :( Tylko, że wiecie jeśli ktoś kupuje coś (usługę lub rzecz) to przysługuje mu gwarancja i jakieś zapewnienie że usługa będzie działała bez problemów. Jeśli pukawka ma problem z haxami to ich problem nie Karola, więc reklamacja jest zasadna i jeśli oni piszą, że ich atakują i oni mają problem to przyznają się do błędu i powinni ponieść tego konsekwencje czyli uznać gwarancję Karolowi i przyznać coś w zamian np. darmowy miesiąc na każdy serwer u nich dla 1 klienta lub dorzucić coś extra dla zaspokojenia klienta :) Myślę, że Karol już zajął się kwestią reklamacji i to im zrobi Ciśnienie, że muszą coś z tym zrobić,a nas wali to co zrobią. Niech zatrudnią sobie dobrego hackera i niech im ogarnie temat ma to działać i koniec kropka ! :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi