SpiochuxD 123 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Mam jedno pytanie do Fryzjera jak i Mistrza, pomijając fakt wypowiedzi na temat podani o admina na naszym forum to chciałbym zapytać, po jaką cholerę tak szybko przyjmujecie ? (Tak chodzi o podanie XENA) mamy otwartą jakąś szybką rekrutacje na admina o której ja nie wiem ? Nie jestem zły czy czuje się jakoś źle przez tą sytuację, wręcz przeciwnie śmieszy mnie ona bo pierwszy raz coś takiego widzę, brakuje mi Damian i polaczka, może dlatego jestem ciągle na nie w stosunku do was, ale wracając do tematu. W podaniu Xeny ilu wypowiedziało się adminów z DD2, nie licząc was samych jako opiekunów ? Nie sprawdzajcie napiszę wam, 1 !, 1 osoba ! Co to ma być Cyrk jakiś przyjechał ? Podanie w ledwo pół dnia załatwione od ręki to nie SEJM ! Ja też miałem sporo do dodania pod podaniem Xeny, może inni admini też coś chcieli napisać ? W końcu to Ona z nami i MY z nią mamy współpracować wspólnie tworząc zgraną ekipę, wy w tej chwili to zepsuliście, poczułem się lekko pominięty, jakby to było coś na zasadzie, dobra Goku i reszta ekipy nie musi się wypowiedzieć co oni mogą tutaj dodać ? są mało ważnymi osobami miejmy ich gdzieś, przyjmijmy podanie od ręki.Chłopaki słuchajcie na prawdę was szanuję i lubię (Mistrza nieco bardziej), ale po prostu musicie liczyć się ze zdaniem Adminów ODD2 a nie robić pod siebie, jestem zjechany i nie chce mi się więcej pisać a miałbym wiele do powiedzenia, np w sprawach przyjmowania skarg czy też zmian w regulaminie, ale po prostu nie mam na to siły.Pozdrawiam.Mateusz.P.S nie obrażajcie się jak dzieci i nie atakujcie mnie tylko dlatego że ja to zrobiłem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Mam jedno pytanie do Fryzjera jak i Mistrza, pomijając fakt wypowiedzi na temat podani o admina na naszym forum to chciałbym zapytać, po jaką cholerę tak szybko przyjmujecie ? (Tak chodzi o podanie XENA) mamy otwartą jakąś szybką rekrutacje na admina o której ja nie wiem ? Nie jestem zły czy czuje się jakoś źle przez tą sytuację, wręcz przeciwnie śmieszy mnie ona bo pierwszy raz coś takiego widzę, brakuje mi Damian i polaczka, może dlatego jestem ciągle na nie w stosunku do was, ale wracając do tematu. W podaniu Xeny ilu wypowiedziało się adminów z DD2, nie licząc was samych jako opiekunów ? Nie sprawdzajcie napiszę wam, 1 !, 1 osoba ! Co to ma być Cyrk jakiś przyjechał ? Podanie w ledwo pół dnia załatwione od ręki to nie SEJM ! Ja też miałem sporo do dodania pod podaniem Xeny, może inni admini też coś chcieli napisać ? W końcu to Ona z nami i MY z nią mamy współpracować wspólnie tworząc zgraną ekipę, wy w tej chwili to zepsuliście, poczułem się lekko pominięty, jakby to było coś na zasadzie, dobra Goku i reszta ekipy nie musi się wypowiedzieć co oni mogą tutaj dodać ? są mało ważnymi osobami miejmy ich gdzieś, przyjmijmy podanie od ręki. Chłopaki słuchajcie na prawdę was szanuję i lubię (Mistrza nieco bardziej), ale po prostu musicie liczyć się ze zdaniem Adminów ODD2 a nie robić pod siebie, jestem zjechany i nie chce mi się więcej pisać a miałbym wiele do powiedzenia, np w sprawach przyjmowania skarg czy też zmian w regulaminie, ale po prostu nie mam na to siły. Pozdrawiam. Mateusz. P.S nie obrażajcie się jak dzieci i nie atakujcie mnie tylko dlatego że ja to zrobiłem. Tu sie z Toba zgodze , zbyt pochopnie postapilem , ale mysle tez ze nie ma tu za czym czekac tylko brac puki sa jeszcze checi , bo trudno teraz o dobrych adminow , ktorzy sa chetni do niesienia pomocy serwerowi. Na przyszlosc bedziemy czekac dluzej :) Wlasnie dobrze ze piszesz takie sprawy , teraz wiemy ze popelnialismy blad , ktory na przyszlosc nie bedzie sie powtarzal. Edytowane 1 Lutego 2017 przez ODSMistrz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 O rekrutacji jest już wiadomo od tygodnia ogółem, że poszukujemy adminów . Ja nie rozumiem trochę Waszego nastawienia , jak Twoje SonGoku i Rewoxa. Opiekun to też gracz i chyba ma prawo wypowiedzieć się o danym kandydacie tak ? To tak samo jakby nie mieli się wypowiadać adminowie bo mają rangę admina? xD Na temat regulaminu raczej wszystkim adminom się podoba i nikt nie narzeka na temat regulaminu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaYoJuz 3 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Dziś godzina 23 około pojawiły się lagi na serwerze proszę Skiperek abyś przyglądał się tym iż gra się przez to tragicznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Dziś o 3:16 lekkie lagi na serwerze były Edytowane 5 Lutego 2017 przez Brat Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Cały czas staram się to ogarnąć , ale jak pisałem wcześniej . Nasz serwer ktoś sobie upodobał i cały czas atakuje zgłaszam to ciągle pukawce :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Dziś o 20:40 zlagowało tak że nikt nie mógł się ruszyć przez 5-7 sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Dziś na serwerze były ogromne ścinki 3/4 serwera ścinało, i to troszke utrudniało grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Coś mi się zdaje że nawet jak będziesz co te 5 min pisał o lagach nic, a nic się nie zmieni. Jeżeli widzisz w jakim stopniu są te lagi, 5-7 sek, a nawet więcej to jest spory napływ pakietów, i jedynie opcja zmiany hostingu coś by tu poradziła o ile to na hostnig się uwiezli bo Fryzjer pisze jak by to był serwer i hosting. Ale opcja rezygnacji z pukawki odpada, bo są te zniżki. Inaczej, atakując pukawke atakujesz wszystkie serwery podpięte pod ten hosting. Atak na serwer? Jak by ta grupa zaatakowała DD2 to by nawet nie wstawał. Edytowane 7 Lutego 2017 przez Miłosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Niestety co mi wiadomo i patrząc na statystyki to nie tylko nasz jest serwer ciągle atakowany, ale wiele wiele więcej . Głównym atakiem chakerów jest nasz serwer inaczej hosting czyli pukawka i nie tylko nasz serwer, gdyż ataki chakerów mają na celu zniszczyć lub zniesławić nasz serwer. Dlaczego ? Bo aktualnie moim zdaniem Only dd2 serwer stoi na rankingu dość wysoko , a nie wszystkim to się podoba :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 popieram Skiperka, z tego co zebrałem informacje Only dd2 serwerowni cs classic stoi w top serwerów oblicznym pod kontem graczy jak i w nocy tak i w dzień. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KochamOrgazmLaaury 43 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Wczoraj o 14:09 Nastąpił Crash, Pozdrawiam :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Wyśle ale nie teraz gdyż brak czasu ale jutro wszystko zostanie zgłoszone. Przepraszam ale po prostu nie dam rady dzisiaj co kolwiek zrobić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KochamOrgazmLaaury 43 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Też tak macie, że czasami nie słyszycie jak ktoś z przeciwnej drużyny mówi przez mikro? ;) chodzi mi to to gdy jestem już Dead :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twix! 38 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Laura, a głosy w Twojej głowie ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 To jest i tego nie da się naprawic to jest między ns a steam. A przy tym na prawdę trzeba się bardzo znać a nikt z nas się nie zna nawet karol :) A Ty Twix nie pisz zbędnych postów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 dokładnie, co chwile masz jakies nowe wersje ns, i aktualizacje steam, one czasami się nie zgrywają i powstają właśnie takie sytuacje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 HLTV wywaliło i nie ma go od 1-2 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Dziś o godzinie 20:50 około skraszowało serwer i wywaliło hltv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 (edytowane) 1. Data [godzina/minuta/dzien]: 2017.05.23 , między 15-16 2. Opisz sytuacje w której padł serwer: Nie padł lecz mniej więcej co 10min ping na serwerze skakał każdemu po 500. Wolałem nie zostawiać tego i napisać notkę Edytowane 23 Maja 2017 przez CWANIAKt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) 1. 13.072017 godzina 20.50 2. Straszne lagi ludzie znikają a pingi skaczą do 130. Edytowane 13 Lipca 2017 przez Netsky 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwerko 39 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 potwierdzam , świeże info z przed 3 min . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 1. Data [godzina/minuta/dzien]: 18.07.2017 godzina 14:00-14:07 2. Opisz sytuacje w której padł serwer: Straszne lagi serwera, ping często skaczę do 60 max 80 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 @up sytuacja tak wygląda od wczoraj, dzisiaj jest tylko gorzej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 ;v nie widziałem postów piwerka i netsky . Już pisze do hostingu w tej sprawie. Sorry za zwłokę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi