Hyzy 4 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Dobry pomysł żeby dodać osobny perk więc czekamy aż on się pokaże na serwerze :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Ja wciąż czekam aż ktoś zostanie mianowany opiekunem serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinner Concury` 30 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Eminem. Naprawdę, niebawem go dostaniecie. Cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 To nie chodzi tylko o mnie, tylko o ogół, coraz mniej ludzi gra na tym serwerze, potrzebny jest opiekun by zadbał o to by ludzi na nowo zainteresowali się grą tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyzy 4 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 No liczba ludzi jest bardzo mała teraz żeby był pełny serwer zadziała tylko reset :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Nie ma się co dziwić iż liczba ludzi jest mała, ponieważ:1. brak reklam serwera 2. brak ciekawych konkursów itp. 3. Fatality na serwerze odpycha ludzi 4. brak opiekuna serwera 5. mała aktywność ludzi na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyzy 4 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Dlatego mówię że reset potrzebny serwer tego typu się nudzi bo bez ciągłego grania ma się słaby lvl a to wiąże się z karaniem przez kogoś innego :-)i wnoszę o usunięcie płaszcza dla mnie ten perk porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Ja również jestem za resetem i za usunięciem tego perku.A po 2 to jestem za tym by zrobić wkońcu jakieś reklamy by graczy ubywa bardzo szybko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyzy 4 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Mam nadzieję że opiekunem zostanie osoba z którą łatwo się będzie komunikować i decyzje nie podejmować po znajomości z kimś kto ja poda tylko z zdaniem innych graczy będzie się liczyć. Mam pomysł trzeba zorganizować jakiś konkurs na ma forum i do wygrania premka, vip na pewien czas wtedy by to przyciągnęło parę osób na forum :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Konkurs też by się przydał, ale najważniejsze jest by wkońcu jakieś reklamy porobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyzy 4 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Nasz opiekun serwera bodajże nie życzy sobie reklamowania na innych forach itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ale można przecież kupić reklamę na wiaderku czy CsSetti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyzy 4 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 No tak ale to wiąże się z kosztami które potem jakoś trzeba pokryć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Tak, ale samo utrzymanie serwera również łączy się z kosztami, a jeśli ludzie na nim grają to potem przynosi kasiorkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyzy 4 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) No tak to jest oczywiste ale reklama to dodatkowy koszt a tam gdzie zaproponowałes reklama trochę kosztuje Dobra zostawmy już ten temat bo to na rozmowę prywatną taką gadka nie w temacie :-) Edytowane 14 Maja 2015 przez Hyzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Nie ma się co dziwić iż liczba ludzi jest mała, ponieważ: 1. brak reklam serwera 2. brak ciekawych konkursów itp. 3. Fatality na serwerze odpycha ludzi 4. brak opiekuna serwera 5. mała aktywność ludzi na forum 1. Są. Nie wiem czy chodzi ci o reklamy na forach, ale jeżeli tak, to z góry mówię, że one nic nie dają. 2. Wybacz, nie ma opiekuna 3. ? 4. Zostało to wyjaśnione wyżej 5. No właśnie Tu bardziej chodzi o brak opiekuna, który gra na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyzy 4 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Chodzi mu o takiego gracza co ma duży lvl na klasie "człowiek bez głowy" którego jest ciężko zabić i dużo ludzi wychodzi z serwera jak on gra dlatego reset jest mile widziany z mojej strony ponieważ po nim serwer znowu będzie pełny :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Reset serwera, ale również zainwestowanie w jakąś reklamę też by się przydało, oczywiście także opiekun serwera by się przydał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinner Concury` 30 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Nie spamujcie po 10 razy tym samym, o tym wydtarczyło napisać raz. Połowe macie wyjaśnione, opiekun i reklamy także zostały już wyjaśnione. Nie dostałem odpowiedzi dotyczące Cichych butów w sklepiku Karolu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 To nie jest dział do dyskusji na temat tego, kiedy wrocisz do gry, więc skończ jeżeli możesz . Z tymi butkami jest znow ząg. Kupujesz raz i masz do konca mapy... Mogę je usunąć ze sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinner Concury` 30 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Ale za to dodać perk o takich właściwościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Ja tam jestem za usunięciem, powinny być na jedną rundę, albo dodać perk buty szturmowca gdzie nie słychać Twoich kroków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyzy 4 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Jestem za tym żeby zostały. Usunąć płaszcz Harrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Ten płaszcz to najbardziej znienawidzony perk na serwerze, też jestem za jego usunięciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Okej, To może w końcu jakieś nowe pomysły na perki lub propozycje odnośnie czegoś nowego na serwerze, bo na razie to każdy mówi, ale nie widzę propozycji xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi