Corin 2 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Moje propozycje: dodanie do sklepu autokampy dodanie sklepu dla vip w sklepie bylo by np. gold deagl x2dmg lub gold ak/m4 x2dmg Edytowane 22 Października 2015 przez Corin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukkuA 47 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Dodanie autokampy do sklepu odpada - zbytnio ułatwiłoby to rozgrywkę. Sklep dla VIP'ów to ciekawy pomysł i myślę, że można wprowadzić przynajmniej na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Zacznijmy od tego że w sumie nie tak dawno zostało wprowadzone wiele zmian. Przywrócenie knifeblink - Odpada. Masz specjalną klasę zombie która zastępuje knife blink Jakieś gold bronie - odpada Sam właściciel nie wyrazi na to zgody, już wiele razy było to wałkowane. Dodanie do sklepu Autokampy - bezsens... Przecież to serwer z gunxp. Co do odpychania - to jedyny dobry pomysł z tym big zombie. Ultimateclip - nie może być droższy ponieważ zapomniałeś o graczach grających na serwerze bez vipów. A z tym lvl'owaniem - to jest to specjalnie ustawione, tak jak jest. Wyobraż sobie że wchodzi na serwer nowy gracz w tym momęcie, on zaczyna z pistoletami, a ja mam już autolame. No i jeszcze na dodatek nowy gracz bez vip. Link w którym macie przedstawione nowości : http://forum.cs-classic.pl/topic/38161-zombieexpmod-v3-nowo%C5%9Bci/ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajzemberg 2 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Może dodać czerwone lasery jako vip a zółte lasery jako zwykli gracze i dodac pippinade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Może dodać czerwone lasery jako vip a zółte lasery jako zwykli gracze i dodac pippinade Jakie lasery? jakie pippinade? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 hajzemberg, w 22 Paź 2015 - 20:28, powiedział: Może dodać czerwone lasery jako vip a zółte lasery jako zwykli gracze i dodac pippinade Jakie lasery? jakie pippinade? zakładam, że chodzi o to zamiast Niebieskich lm'ów to zwykly gracz będzie mial zółty (inny kolor) a Vip Czerwony a Pippinade sam niewiem co to jest ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kay 0 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Ten serwer jest po prostu za łatwy mając ten 24 lvl (?) autokampe już jest koniec gry. Na 1 zombie madness napewno nikt nie przejdzie conajmniej 2-3. Ew bomba zabija chyba że jestes ostatnim żywym. Dlatego słabo podoba mi się balans ludzie/zombie. Ja mam 10 lvl i chodze zm5 i mam co runde 2-3 miejsce, gdzie z autokampa bym mial po 130 fragów na runde. Proste fakty. Grałem tutaj z 2-3 edycje gdzie balans na poprzednich edycjach był zdecydowanie lepszy. @a klasa banshee gówno daje jak stoisz za miną także proszę nie pierdolić Edytowane 22 Października 2015 przez Kay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Ten serwer jest po prostu za łatwy mając ten 24 lvl (?) autokampe już jest koniec gry. Na 1 zombie madness napewno nikt nie przejdzie conajmniej 2-3. Ew bomba zabija chyba że jestes ostatnim żywym. Dlatego słabo podoba mi się balans ludzie/zombie. Ja mam 10 lvl i chodze zm5 i mam co runde 2-3 miejsce, gdzie z autokampa bym mial po 130 fragów na runde. Proste fakty. Grałem tutaj z 2-3 edycje gdzie balans na poprzednich edycjach był zdecydowanie lepszy. własnie nie. gdy sie wbija 24 lvl. robi sie reset + dostaje się darmowego Vipa a zmiany co do sklepu oraz cen zmienialismy 4 raz i tak wszystkim pasuje. nie nie nie. LVL zostaja. i tak sie zaczyna z 9 lvl'em wiec jest latwo ja nie wyrażam zgody na usuniecie lvl. żadnych lm'ów nie dodawać jest dobrze. 1 starcza na runde a s a 2. a z tymi LM kolorami to czekamy na odpowiedz od mn9 lub -_- Edytowane 23 Października 2015 przez JC PLAMBYGG AS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajzemberg 2 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Tak chodzi mi oto a pipinade to się żuca jak masz 10000 kasy i you przyciąga kombi i wtedy bum xd i czerone lasery ma vip a zwykli gracze żółci ale lasery a nie jakieś tam małe budki xd i jakby usunąć te lvl bo to do dupytania każdy nowy gracz będzie musiał grać z golem bez sensu moja propozycja to dodać menu broni tam by się wybierało się bronie jakie chcesz a nie jakieś lvl xd Edytowane 22 Października 2015 przez hajzemberg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corin 2 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Jedyne dobre propozycje teraz to te lasery, lecz mozna by bylo dodac ze da vip+ sa bardziej wytrzymale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corin 2 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Albo mozna dodac 1lm Edytowane 23 Października 2015 przez Corin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Mam pomysła bo wiem ,o tym że polaczek lubi robić konkursy itd. Znam go już trochę . Więc co wy na to, aby stworzyć Elitę Humanów , czyli z 7 osobową grupę która by od czasu do czasu wchodziła na jakiś pusty server ffa i trenowała celność i wgl i ta Grupa Elite Humanów by nas reprezentowała w różnych konkursach typowych serverowych Mniej więcej jakby się odbył konkurs, że server zombi mod na server cod moda itp. Wiecie o co mi chodzi Edytowane 3 Listopada 2015 przez mn9 Nie wiem czy ten pomysł wypali. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Mam pomysła bo wiem ,o tym że polaczek lubi robić konkursy itd. Znam go już trochę . Więc co wy na to, aby stworzyć Elitę Humanów , czyli z 7 osobową grupę która by od czasu do czasu wchodziła na jakiś pusty server ffa i trenowała celność i wgl i ta Grupa Elite Humanów by nas reprezentowała w różnych konkursach typowych serverowych Mniej więcej jakby się odbył konkurs, że server zombi mod na server cod moda itp. Wiecie o co mi chodzi HIHIHIHI Hedy na zm to moja specjalność XDD Powiem ci tak. gram w cs'a przeszło 6 lat ponad 3 lata to byly same ffa hihi więc jakaś wprawa jest ^^ pozdrawiam i polecam opcje Edytuj XD Edytowane 3 Listopada 2015 przez mn9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 JC. Heady na zombiakach łatwo wchodzą, ale czy tak łatwo Ci wchodzą na serverze ffa ? A poziom polaczka bardzo wysoki jest . Mierzyłem się nie raz gdy miałem formę i zawsze dostawałem po tyłku więc jak by mój pomysł wypalił to trenować i to ostro byśmy musieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Dobra widzę że odpada pomysł z elitarnymi humanami :-D ale next pomysł . Jestem za tym aby dodać taki plug-in ze dajmy na to nemesis albo multiinfekcja odbywały się nocą. W końcu Human musi kiedyś skorzystać z noktowizora albo latarki. A jak nie infekcje to dodać mapy gdzie jest noc;) Edytowane 12 Listopada 2015 przez mn9 Czekam na opinie innych co do tego pomysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 I to jest bardzo dobry pomysł medyku za jasno jest na naszym ZM niech humani poczują troszke grozy i ciemnosci ja się zgadzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Może zrobić coś jakby kamuflaż na parę sekund. Kupując w sklepie będąc zombie, biegasz przez np. 5 sekund w stroju humana i odwrotnie. Pozwoliłoby to na zmylenie przeciwnika, ułatwiając lub utrudniając grę obu stronom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Na zombiemod to wgl nie pasuje... To nie CoDmod 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Pierw napiszę o bugu : Na serwerze za śmierć powinno się dostawać 1 ap oraz 5 expa, jest to zbugowane i czasami wgl ani expa ani ap nie daje. ( chyba nawet zawsze ) i teraz 2 sprawa ( pomysł Blacka 14) Dodać na serwer coś co będzie odróżniało ProVipa od Vipa, żeby nie było problemów co do wchodzenia 2 ProVipów do 1 kampy. ( Może zmienimy 24 lvl z Opcji "reset" na broń Zloty Glock? XDD [ puchatkowi by sie spodobał ^^ ] i można dodać 25 lvl jako reset.) z tymi broniami to się śmiałem a co do zmiany jakiejś w ProVipie to może np... zrobić na say /provip i wypisuje kazdego pro vipa i juz bedzie wiadomo Edytowane 10 Grudnia 2015 przez mn9 1ap za śmierć bedzie poprawione,postaram się by komenda /provip została wdrożona. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawson99 6 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Według mnie dobrym pomysłem byłoby dodać kolejne poziomy po 23 na przykład tak jak inni pisali złote bronie albo inne ich ulepszenia, ponieważ gra po osiągnieciu tego maksymalnego poziomu to nie to samo, nie ma już takiej motywacji jak przedtem. Edytowane 10 Grudnia 2015 przez mn9 Złote bronie odpadają,a o następnych poziomach pomyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Co do stroju dla provipa. Jeżeli damy inny model provipa, to będzie się on bugował z modelami zombie. Będą sytuacje w których provip jako zombie będzie miał model humana rozumiecie? Co do następnych lvl'i i złotych broni to nie wiem czy to przejdzie, ponieważ sam właściciel nie wyraża zgody Co do bugowania "1ap i 5 expa za killa" myślę że da się to naprawić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Moim pomysłem jest dodanie surfovi eliminator rozrzutu. Edytowane 31 Stycznia 2016 przez mn9 Czekam na opinie innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Moim zdaniem można dodać na próbę, ale może być wtedy za łatwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funny358 38 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) jest to dobry pomysl albo w 50 % zmiejszyc rozrzut chociaz bo na ak to jest koszmar z tym rozrzutem Edytowane 30 Grudnia 2015 przez Funny358 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fin3ez 73 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) Dodać Klasę Duch. Miała By Dajmy np. Niewidzialność na 4 sek ( Jak Jest Duża Kampa By Nie Widać Zombie Gdy Wchodzi do kampy.) Skill Ładuje się np. 40 sek. I Można Go Uzyć 3-4 Razy Na Rundę. (Zależy ile bedzie chcial Admin Sekund ) Edytowane 28 Stycznia 2016 przez mn9 Taka klasa odpada, ale na dniach bedę myślał nad jakąś nową. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi