Skocz do zawartości

[COD 350]Propozycje

Miłosz

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli nie możemy dogadać się w sprawie klas, proponuje przywrócić klasę poprzednią, a był to albo tropiciel albo amadeusz, jeśli chodzi o tropiciela był słaby to racja ale przecież można ulepszyć.

Był:

Staty nie pamiętam,

Bronie: aug, mp5

Opis: 3 rakiety, radar, nie wiem czy było coś jeszcze.

Nowy:

Staty:

10

30

20

30

Opis: +8 dmg, radar, ciche kroki. Klasa chyba w miarę.

Czekam na wypowiedzi, i wydaje mi się że tropiciel to lepszy pomysł niż amadeusz :D

J

W dniu 15.04.2016 o 10:38, BoteczeQ napisał(a):

Jeżeli nie możemy dogadać się w sprawie klas, proponuje przywrócić klasę poprzednią, a był to albo tropiciel albo amadeusz, jeśli chodzi o tropiciela był słaby to racja ale przecież można ulepszyć.
Był:
Staty nie pamiętam,

Nowy:
Staty:
10
30
20
30

Czekam na wypowiedzi, i wydaje mi się że tropiciel to lepszy pomysł niż amadeusz :D

Jestem za Botek :D podoba mi się Twój pomysł ;) amadeusza raczej nie ale tropiciela ok ;)

• Like 1

W dniu 15.04.2016 o 10:38, BoteczeQ napisał(a):

Był:

Staty nie pamiętam,

Nowy:

Staty:

10

30

20

30

Jestem za, tylko mp5 można wymienić na sg i klasa może być ;)

Botek, to tylko propozycja ;D

Edytowane przez FunnyPuma ^^

Statystyki jak już wspomniałem wcześniej 

Klasa zwykła maksymalnie 30 statystyk na + 

Klasa premium maksymalnie 55 statystyk na + 

Więcej nie ma, a twoja propozycja 90.

Jeszcze jedna informacja, klasa premium może maksymalnie jedna powstać nowa, reszta do zmiany jak wam się nie podoba. 

Tak samo z klasami zwykłymi, prócz możliwości dodania maksymalnie 3 nowych. 

Odnośnie rambo? 

Jak ona ma w końcu wyglądać? 

Ja bym proponował (staty te same) , sg552 .(1/7) szansy na; podpalenie / otrucie / %HP regeneracja po strzale(szansa na 1-5HP los) / zabójstwo(~20/25HP)/zamrożenie na 1-1,5sek + ~5dmg. i longjump (co 7sek) /1/5 HE które podpala/zamraża/otruwa wroga - w zależności od wyboru szansy 1/x. 

• Like 1

W dniu 15.04.2016 o 14:42, Siwy napisał(a):

Statystyki jak już wspomniałem wcześniej

Klasa zwykła maksymalnie 30 statystyk na +

Klasa premium maksymalnie 55 statystyk na +

Więcej nie ma, a twoja propozycja 90.

Jeszcze jedna informacja, klasa premium może maksymalnie jedna powstać nowa, reszta do zmiany jak wam się nie podoba.

Tak samo z klasami zwykłymi, prócz możliwości dodania maksymalnie 3 nowych.

Odnośnie rambo?

Jak ona ma w końcu wyglądać?

Ja bym proponował (staty te same) , sg552 .(1/7) szansy na; podpalenie / otrucie / %HP regeneracja po strzale(szansa na 1-5HP los) / zabójstwo(~20/25HP)/zamrożenie na 1-1,5sek + ~5dmg. i longjump (co 7sek) /1/5 HE które podpala/zamraża/otruwa wroga - w zależności od wyboru szansy 1/x.

Jeśli chodzi o Rambo to nie a jak o tropiciela to statystyki:

0

30

-5

30

Pasuje?

Funny co żeś się uparł na to sg552? Nawet nie wiesz jakie mp5 jest dobre na cod :)

Edytowane przez BoteczeQ

Rambo :

int 0

hp30/35

wytrz.0

konda 30/40

bronie Aug, mp5

Opis . dmg +8 1/6 wyrzucenie broni / 1.5 he, ciche kroki .

myślę że aug jest słabszy od sg552

Co wy na to ?

Edytowane przez Zeus446
  • Like 1

W dniu 15.04.2016 o 15:18, Zeus446 napisał(a):

Rambo :

int 0

hp30/35

wytrz.0

konda 30/40

bronie Aug, mp5

Opis . dmg +8 1/6 wyrzucenie broni / 1.5 he, ciche kroki .

myślę że aug jest słabszy od sg552

Co wy na to ?

Wyrzucenie broni jest tak samo do kitu jak oslepienie, czasem nawet 2 hity wyrzuca Ci 2 bronie :c a więc 1 na 1 zero szans.

Aug może i jest słabszy od sg552 ale nie róbmy jakiejś zbyt mocnej klasy, jednak wolę swoją wersję sorry :P

Edytowane przez BoteczeQ

Rambo :

int 0

hp30/35

wytrz.0

konda 30/40

bronie Aug, tmp

Opis: Posiada 1/5 szanse na zadanie 1.5 x większych obrazen, ogranicznik rozrzutu 1 apteczka.

Edytowane przez MichciO

W dniu 15.04.2016 o 16:56, MichciO napisał(a):

Rambo :

int 0

hp30/35

wytrz.0

konda 30/40

bronie Aug, tmp

Opis: Posiada 1/5 szanse na zadanie 1.5 x większych obrazen, ogranicznik rozrzutu 1 apteczka.

Myślę że krytyczne obrażenia odpadają bo dalej jest duży dmg  .

W dniu 15.04.2016 o 15:27, BoteczeQ napisał(a):

Wyrzucenie broni jest tak samo do kitu jak oslepienie, czasem nawet 2 hity wyrzuca Ci 2 bronie :c a więc 1 na 1 zero szans.

Aug może i jest słabszy od sg552 ale nie róbmy jakiejś zbyt mocnej klasy, jednak wolę swoją wersję sorry :P

Więc jeśli nie oślepienie wyrzucenie broni to tak jak proponował Siwy dać podpalenie/otrucie/zamrożenie (to już do Was )

ale myślę że bronie które podałem są dobre więc niech bronie już zostaną zajmijmy się umiejętnośćiami tej klasy

Edytowane przez Zeus446

W dniu 15.04.2016 o 18:03, Zeus446 napisał(a):

Myślę że krytyczne obrażenia odpadają bo dalej jest duży dmg .

Więc jeśli nie oślepienie wyrzucenie broni to tak jak proponował Siwy dać podpalenie/otrucie/zamrożenie (to już do Was )

ale myślę że bronie które podałem są dobre więc niech bronie już zostaną zajmijmy się umiejętnośćiami tej klasy

Jeszcze wcześniej podobała Ci się moja propozycja o ulepszeniu tropiciela.. klasa nie ma żadnych zamrożen ani innych typu: otrucie, podpalenie.

Oraz dodam, że grałem na wielu serwach gdzie była trucizna i słabo się grało. Zatruwasz, uciekasz, Zatruwasz, uciekasz itd. Trucizna, podpalenie, zamrożenie nie daje fragow w ranku( jeśli zabijesz), a raczej gracze chcą być w topce :P :P

@edit Zeus nie wiem czy zauważyłeś ale w propozycji tego nowego tropiciela nie było rakiet :D

Edytowane przez BoteczeQ

W dniu 15.04.2016 o 18:37, BoteczeQ napisał(a):

Jeszcze wcześniej podobała Ci się moja propozycja o ulepszeniu tropiciela.. klasa nie ma żadnych zamrożen ani innych typu: otrucie, podpalenie.

Oraz dodam, że grałem na wielu serwach gdzie była trucizna i słabo się grało. Zatruwasz, uciekasz, Zatruwasz, uciekasz itd. Trucizna, podpalenie, zamrożenie nie daje fragow w ranku( jeśli zabijesz), a raczej gracze chcą być w topce :P :p

Hmm no ok ale rakiety też nie dają rankingu w przypadku tropiciela ;)

Tak czy owak tropiciel może dość jak to ujął Siwy jedna klasa premium .

A rambo prosił bym już o jakąś edycję lub wybranie przez opiekunów którejś z propozycji ponieważ zbyt dużo narzekania jest na tą klasę :)

W dniu 16.04.2016 o 09:28, MichciO napisał(a):

Kiedy macie zamiar sie wziąć za ta klase?....

Zrobienie klasy to nie jest problem tylko będzie tak jak wcześniej: coś zmienimy a zaraz 1000 skarg, że jest źle. Zdecydujcie się ostatecznie i zostanie to wprowadzone.

W dniu 16.04.2016 o 10:44, ORION napisał(a):

Zrobienie klasy to nie jest problem tylko będzie tak jak wcześniej: coś zmienimy a zaraz 1000 skarg, że jest źle. Zdecydujcie się ostatecznie i zostanie to wprowadzone.

Było dużo dobrych opinii apropo tropiciela:

Staty:

0

30

-5

30

Opis: +8 dmg, radar, ciche kroki.

Klasa chyba najbardziej odpowiednia.

Przypominam o ulepszeniu kapitana na:

0

15

0

35

Bronie: AWP, m4, deagle

Opis: 1/1 z AWP, 1/3 z HE oraz +3dmg.

Edytowane przez BoteczeQ

W dniu 16.04.2016 o 10:44, ORION napisał(a):

Każdy ma inne propozycje, propozycje są dla was żebyście wybrali najbardziej pasującą. Nie wiem jak wyobrażasz sobie 30 osób jednogłośnie wybierającą klasę. Zróbcie ankiete z podanymi propozycjami i niech ludzie wybierają albo wprowadźcie tą która najbardziej pasuje. ;f

wlaśnie o to chodzi że nigdy się nie zdecydujecie na odpowiednią klasę, każdy ma swoje propozycje. 

Teraz żeby zakończyć ten temat ja daje propozycje, a wy poprawiacie ją. 

Rambo, staty te co są 

sg552 i mp5, 1/7 na podpalenie, +5dmg, 1 mina (65dmg+inta) 

Edytowane przez Siwy

W dniu 16.04.2016 o 12:27, Siwy napisał(a):

wlaśnie o to chodzi że nigdy się nie zdecydujecie na odpowiednią klasę, każdy ma swoje propozycje.

Rambo, staty te co są

Nie, nie i nie. Ja zaproponowałem dobra oraz zrób vote na swoją i inne. Edytowane przez BoteczeQ

W dniu 16.04.2016 o 12:27, Siwy napisał(a):

Rambo, staty te co są 

Nie podoba mi się klasa rambo teraz osłaliliście ja i to porządnie .  Nikt nie proponował min w klasie rambo .

Chciałbym zapytać po co na serwerze została wprowadzona rozgrzewka skoro nikt  nie dawał takiej propozycji i dlaczego klasy premium nie są oddzielone od innych klasa teraz cały czas są pomyłki .

Kolejny bład nie widać ile posiadamy monet .

Edytowane przez Zeus446

Mapa de_dust

Godzina 16:08

Każdy gracz dostał lvl od innej osoby. Ja miałem około 50lvl na Kapitanie a teraz mam 30lvl na skoczki i po 3-4 lvl na innych klasach.

30lvl też nie ma.

Edytowane przez PumasS

W dniu 16.04.2016 o 14:13, PumasS napisał(a):

Mapa de_dust

Godzina 16:08

Każdy gracz dostał lvl od innej osoby. Ja miałem około 50lvl na Kapitanie a teraz mam 30lvl na skoczki i po 3-4 lvl na innych klasach.

30lvl też nie ma.

Nwm czy każdy o tym wie ale większości ludzi na serwie zabrało lvl . Mi 148 na Rambo ;d 

Proponuje osobny temat do tej sprawy :)

Pozdrawiam BoBo

Edytowane przez (Pl)BoBo

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności