Skocz do zawartości

[COD 350]Propozycje

Miłosz

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 11.06.2016 o 22:20, MichciO napisał(a):

Co jakiś czas zaglądam na starego dobrego cod moda 350 i widzę że jamesov ciekawe zmiany wprowadza. Jak tak dalej pójdzie to jestem skłonny wrócić na starego dobrego cod moda.

Jedno co mi się w dalszym ciągu nie podoba to zbyt mocne co niektóre klasy (wcześniej już pisałem o które konkretni mi chodzi). Mam nadzieję że w końcu zostanie to poprawione ;/

Możesz już wracać a klasy możesz wypisać edytujac swój post powyżej :) tak aby nie musiał przeglądać całego tematu :D

W dniu 11.06.2016 o 22:20, MichciO napisał(a):

Co jakiś czas zaglądam na starego dobrego cod moda 350 i widzę że jamesov ciekawe zmiany wprowadza. Jak tak dalej pójdzie to jestem skłonny wrócić na starego dobrego cod moda.

Jedno co mi się w dalszym ciągu nie podoba to zbyt mocne co niektóre klasy (wcześniej już pisałem o które konkretni mi chodzi). Mam nadzieję że w końcu zostanie to poprawione ;/

Otworzyłem stary temat z propozycjami klas i obecnie tam tylko zaglądam.

• Like 1

Wielu z was jest zdziwiona tym, że sypią się bany na rozgrzewkach. INFORMUJĘ, że do regulaminu został dodany punkt dotyczący właściwie tych banów, brzmi on tak:

2.21 Na rozgrzewce zabijamy tylko i wyłącznie z noża [ban 10 mint - ban 30 min]

• Like 1

W dniu 12.06.2016 o 19:52, James0v. napisał(a):

Wielu z was jest zdziwiona tym, że sypią się bany na rozgrzewkach. INFORMUJĘ, że do regulaminu został dodany punkt dotyczący właściwie tych banów, brzmi on tak:

2.21 Na rozgrzewce zabijamy tylko i wyłącznie z noża [ban 10 mint - ban 30 min]

Nie wchodziłem w regulamin ale wiem że taka zasada obowiązuje :) a każdy do mnie z morda jak mowie że ban za pistolet xd

• Like 1

W dniu 12.06.2016 o 21:44, Zeus446 napisał(a):

Co Wy na to aby skrócić tą rozgrzewkę do 60/80 s ?

Rozgrzewka przed chwilą została przedłużona z 60 sekund do 120 na prośbę graczy.

Edytowane przez James0v.

W dniu 14.06.2016 o 10:57, ★ ZDW ★ napisał(a):

Jakieś konkretne zmiany macie na myśli wprowadzić? :D

Obecnie chcę nabyć nowych adminów, szybka rekrutacja jest otwarta więc możecie zachęcać ludzi, którzy tego nie wiedzą a są aktywni na serwerze.

W dniu 16.06.2016 o 21:54, BoteczeQ napisał(a):

Orion, pisałeś, że rsy są już gotowe to czemu jeszcze ich nie ma na serwie? ;) trochę słabo bez rs XD

Przepraszam, że tego nie dopilnowałem - cały czas wchodzę na serwer ze swoją muzyką, myślałem że to już jest załatwione, zaraz do niego napiszę.

W dniu 15.06.2016 o 21:23, James0v. napisał(a):

Obecnie chcę nabyć nowych adminów, szybka rekrutacja jest otwarta więc możecie zachęcać ludzi, którzy tego nie wiedzą a są aktywni na serwerze.

Chetnie bym wrocil ale moja ktywnosc jest zerowa (egzaminy) ;x

Z tego co tu sledze widze, ze wiele fajnych rzeczy wprowadzone i wielki plus za to chlopaki :)

W dniu 17.06.2016 o 17:29, MalaWredotka napisał(a):

Chetnie bym wrocil ale moja ktywnosc jest zerowa (egzaminy) ;x

Z tego co tu sledze widze, ze wiele fajnych rzeczy wprowadzone i wielki plus za to chlopaki :)

zapraszamy

W dniu 16.06.2016 o 21:54, BoteczeQ napisał(a):

Orion, pisałeś, że rsy są już gotowe to czemu jeszcze ich nie ma na serwie? ;) trochę słabo bez rs XD

rsy już działają, były na serwerze, ale się pomyliłem 

W dniu 18.06.2016 o 10:37, BoteczeQ napisał(a):

Fajnie, że są rsy ale to są stare rsy, myślałem, że skoro składamy propozycje to je przyjmiesz i zrobisz własne. Chyba, że nie te dodaldodałeś xd

jak to mowia stare ale jare :D

A teraz tak powaznie, zrobie rsy, postaram sie w najblizszych dniach bo u mbie zaczyna sie remont i az sie boje pomyslec co sie bedzie dzialo, a na tel bedzie ciezko cos zrobic. Skladacie propozycje to postaram sie zrobic 2 paczki rsy zeby byly na zapas jak nie bede mial dostepu do kompa

W dniu 23.06.2016 o 17:08, FunnyPuma ^^ napisał(a):

Co Wy na to, aby Vip nie mógł zdobyć z paczki niczego złego, np. trucizn?

Byłoby pięknie, niestety, nie przesadzajmy ;q

W dniu 1.07.2016 o 13:46, Zeus446 napisał(a):

Nic nie trzeba zmieniać z he wszystko jest ok muszą być jakieś utrudnienia .

I tak na małych mapach nie można używać HE a na dużych jest to bez różnicy.

• 2 tygodnie później...

Wiem , że temat nożówki był już poruszany ,jednak chce prosić w imieniu innych graczy i swoim takze o skrocenie rundy nozowej do 60sekund. Mysle , ze obecny czas trwania nozowki jest za dlugi. Wielu graczy nie bierze w niej udzialu , a takze kazdy pyta czy nie mozna jej skrocic. James0v i ORION bardzo Was prosze- uwierzcie 60 sekund to jest az nadto :)

W dniu 11.07.2016 o 08:11, MalaWredotka napisał(a):

Wiem , że temat nożówki był już poruszany ,jednak chce prosić w imieniu innych graczy i swoim takze o skrocenie rundy nozowej do 60sekund. Mysle , ze obecny czas trwania nozowki jest za dlugi. Wielu graczy nie bierze w niej udzialu , a takze kazdy pyta czy nie mozna jej skrocic. James0v i ORION bardzo Was prosze- uwierzcie 60 sekund to jest az nadto :)

Zapewniam Cię Renia, że wszyscy gracze biorą udział w rundzie rozgrzewającej. Ostatnio była debata na temat zwiększenia czasu rozgrzewki ale na to się też nie zgodziłem, uważam, że 120 sekund jest idealnie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności