mariusz2pa 321 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Nie podoba mi się klasa rambo teraz osłaliliście ja i to porządnie . Nikt nie proponował min w klasie rambo . Chciałbym zapytać po co na serwerze została wprowadzona rozgrzewka skoro nikt nie dawał takiej propozycji i dlaczego klasy premium nie są oddzielone od innych klasa teraz cały czas są pomyłki . Kolejny bład nie widać ile posiadamy monet . Wszystko już wróciło do normy Mapa de_dust Godzina 16:08 Każdy gracz dostał lvl od innej osoby. Ja miałem około 50lvl na Kapitanie a teraz mam 30lvl na skoczki i po 3-4 lvl na innych klasach. 30lvl też nie ma. nie ma 30lvl tylko 50 Nwm czy każdy o tym wie ale większości ludzi na serwie zabrało lvl . Mi 148 na Rambo ;d Proponuje osobny temat do tej sprawy Pozdrawiam BoBo spróbujemy to przywrócić Przyałoby się wybrać kilka dobrych propozycji i zrobić do nich ankiete, a nie że tak ma być bo ten tak chce itp zgłoś się do mnie na gg/PW bo nie mogę do Ciebie napisać bo masz pełną skrzynkę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Jak już było wcześniej to sorry. Od kilku dni na serwerze non stop SPAMUJE jakiś bot z ruskim serwerem " HAROD, KTO XO4ET ADMINKY TO BAM CyDa-> https://no link"Serio nie da sie tego zdania zablokować czy coś w tym stylu? Orion gotowe Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez MBlazE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Nie będzie się dało przywrócić lvl. Proponuje reset serwera w przyszłym tygodniu. bo dużo gracz narzeka, że zabrało im lvl itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoteczeQ 123 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Nie będzie się dało przywrócić lvl. Proponuje reset serwera w przyszłym tygodniu. bo dużo gracz narzeka, że zabrało im lvl itp. Zgadzam się, nawet w czwartek/piątek bo przez te 3 dni ( pn-śr) egzaminy, co każdemu nie na rękę a w tym mi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichciO 31 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgadzam się, nawet w czwartek/piątek bo przez te 3 dni ( pn-śr) egzaminy, co każdemu nie na rękę a w tym mi Najlepiej zrobic jak juz się uporamy z tym wszystkim. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Blokada perku Broń Szubrawcy dla Komandos . samo m3 w komandosie ma 1/5 lub coś podobnego jeśli ktoś ulepszy szybrawce na 1.3 jest każdy na shota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichciO 31 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Przyznaje ze klasa komandos jest ciut za op z tym m3. I bez szubrawcy ładnie wchodzi z tej broni. Proponuje zamienić te m3 na auto bh i dodatkowe 10 dmg z deagle i nie wprowadzać blokady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Przyznaje ze klasa komandos jest ciut za op z tym m3. I bez szubrawcy ładnie wchodzi z tej broni. Proponuje zamienić te m3 na auto bh i dodatkowe 10 dmg z deagle i nie wprowadzać blokady. Jestem za tylko zamiast 10 dmg z deagla to dac 5 dmg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Jeżeli chodzi o kapitana to: HP 15 Inta 0 Wytrzymalosc 0 Kondycja 30 1/1 awp, m4 3dmg , 1/4 HE Jeżeli taka propozycja się podoba proszę o wypowiedź 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoteczeQ 123 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Jeżeli chodzi o kapitana to: HP 15 Inta 0 Wytrzymalosc 0 Kondycja 30 1/1 awp, m4 3dmg , 1/4 HE Jeżeli taka propozycja się podoba proszę o wypowiedź Podoba się bo w sumie proponowalismy podobne i to bardzo Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez BoteczeQ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Am@z!nG 37 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Czy jest możliwość do klas które mają obrażenia zwiększane poprzez inteligencje dodać do opisu klasy przelicznik by każdy wiedział ile przypada int na 1dmg. Są to klasy: Terminator, Medyk, Strzelec wyborowy Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez Am@z!nG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Jeżeli chodzi o kapitana to: HP 15 Inta 0 Wytrzymalosc 0 Kondycja 30 1/1 awp, m4 3dmg , 1/4 HE Jeżeli taka propozycja się podoba proszę o wypowiedź Jestem za wprowadzeniem takiego bonusy dla kapitana . Czy jest możliwość do klas które mają obrażenia zwiększane poprzez inteligencje dodać do opisu klasy przelicznik by każdy wiedział ile przypada int na 1dmg. Są to klasy: Terminator, Medyk, Strzelec wyborowy Myślę że to będzie dobre rozwiązanie ponieważ nie wszyscy gracze posiadają forum i znają przeliczniki/ bonusy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Czy jest możliwość do klas które mają obrażenia zwiększane poprzez inteligencje dodać do opisu klasy przelicznik by każdy wiedział ile przypada int na 1dmg. Są to klasy: Terminator, Medyk, Strzelec wyborowy Mają przelicznik jeżeli dobrze pamiętam 0.1 Nie wiem czy jest sens dodawać to do opisu, bo większość i tak nie wie o co chodzi i nie czyta tych opisów. Zastanowię się co zrobić jeszcze z Rambo i podam tu propozycję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoteczeQ 123 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Rambo ( nazwa może ulec zmianie, dajcie tylko propo) 0 20 0 20 Bronie: aug, famas Opis: ogranicznik, ciche kroki, 1/5 na 2x większe obrażenia. Coś takiego wam pasuje? Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez BoteczeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichciO 31 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Mają przelicznik jeżeli dobrze pamiętam 0.1 Nie wiem czy jest sens dodawać to do opisu, bo większość i tak nie wie o co chodzi i nie czyta tych opisów. Zastanowię się co zrobić jeszcze z Rambo i podam tu propozycję. Kazdy czyta opisy klas przed wybraniem a jak nie to jego strata. Chodzi o to żeby było to zrozumiałe dla każdego np [10 pkt 1 dmg] o ile dobrze zrozumiałem te 0.1 xd Kolejna sprawa, zaczyna mnie już drażnić trochę to, że Ty jako opiekun starasz się zrobić to tak, żeby nikt nie miał do Ciebie pretensji i pytasz każdego o to czy klasa się podoba. Rozumiem wszystko... Zdanie graczy jest ważne, ale do cholery.. Ty decydujesz co wprowadzisz na serwer. Wg mnie pomysł z free lvl to też taka troche dupa (a bardziej jego wykonanie). Moim zdaniem powinna być komenda pod to "/freelvl" ktora pozwala na jednorazowe dodanie expa do jednej klasy i żeby nie było to 50 lcli tylko 20, maxymalnie 30 ponieważ to nie jest serwer z jakimś nie wiadomo jakim lvlem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Jeżeli chodzi o kapitana to: HP 15 Inta 0 Wytrzymalosc 0 Kondycja 30 1/1 awp, m4 3dmg , 1/4 HE Jeżeli taka propozycja się podoba proszę o wypowiedź Mi pasuje Rambo ( nazwa może ulec zmianie, dajcie tylko propo) 0 20 0 20 Bronie: aug, famas Opis: ogranicznik, ciche kroki, 1/5 na 2x większe obrażenia. Coś takiego wam pasuje? Takie coś w miarę mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Rambo ( nazwa może ulec zmianie, dajcie tylko propo) 0 20 0 20 Bronie: aug, famas Opis: ogranicznik, ciche kroki, 1/5 na 2x większe obrażenia. Coś takiego wam pasuje? Mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Rambo ( nazwa może ulec zmianie, dajcie tylko propo) 0 20 0 20 Bronie: aug, famas Opis: ogranicznik, ciche kroki, 1/5 na 2x większe obrażenia. Coś takiego wam pasuje? WIecie dobrze o tym ze mino iż to 1/5 i tak będzie wchodziło tak samo jak i oślepienie więc myślę że zwiększone obrazenia odpadają Blokada Perku Betonowe Cialo dla Klasy Szaleniec Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez Zeus446 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Rambo 0 15 10 20 1/5 na zadanie 2x obrażeń, ogranicznik bronie aug i fams 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoteczeQ 123 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Rambo 0 15 10 20 1/5 na zadanie 2x obrażeń, ogranicznik bronie aug i fams Z cichymi krokami było akceptowane więc myślę że to bd ok, niech się inni wypowiedzą ale chyba możnaby wprowadzić mam nadzieje że po resecie zmiany wejdą w życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Z cichymi krokami było akceptowane więc myślę że to bd ok, niech się inni wypowiedzą ale chyba możnaby wprowadzić mam nadzieje że po resecie zmiany wejdą w życie z cichymi to już za dużo, premka cichy jest niewidzialna i cicha nie łączmy 2 premek. Kapitan wejdzie już dzisiaj albo jutro, a rambo myślę, że przed resetem albo zaraz po 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Rambo 0 15 10 20 1/5 na zadanie 2x obrażeń, ogranicznik bronie aug i fams Mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Co do rambo to git, bo nie chce mieć zielonego ekranu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Myślę że pierw powinniście edytować klasę rambo ponieważ jest ona zbyt mocna dodanie dmg myślę że zajmie mniej czasu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Myślę że pierw powinniście edytować klasę rambo ponieważ jest ona zbyt mocna dodanie dmg myślę że zajmie mniej czasu . Jest 1/5 na 2x dmg i nie zawsze wchodzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi