PrawdziweKkk 7 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Nie nalicza questa rakieta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 14 godzin temu, PrawdziweKkk napisał: Nie nalicza questa rakieta Poprawione Dodano TOP3 mapy - dajcie znać czy działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pycek 47 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Po wgraniu nowych map bo zauważyłem że jest np. Westwood,serwer się crashuje następuje koniec mapy piszę wynik 15:13 i mapa nie chcę się zmienić na następna.Kiedy łączyłem się z serwerem 1 raz dziś zmieniała się mapa od razu po wczytaniu np. z Dust II na aztec po kilku mapach pojawiła się mapa westwood i nie chce się zmienić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Poprawiono questy Godzinę temu, Pycek napisał: Po wgraniu nowych map bo zauważyłem że jest np. Westwood,serwer się crashuje następuje koniec mapy piszę wynik 15:13 i mapa nie chcę się zmienić na następna.Kiedy łączyłem się z serwerem 1 raz dziś zmieniała się mapa od razu po wczytaniu np. z Dust II na aztec po kilku mapach pojawiła się mapa westwood i nie chce się zmienić Tak jak wspominałem na serwerze Tyczy się to westwood, eldorado, dd2002, sauna, lidl - będę w tym kierunku działał Poprawiono pierścień zjawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meroo 60 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Lekkie plytowe buty dzialaja odrazu po kucnieciu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 na szkrzydlatym harounie kiedy klikniemy ctrl mamy long jumpa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrawdziweKkk 7 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Czasem exp się buguje np że mam 172% ,lecz sam sie naprawil po 1 rundzie Quest zabij 50 z mp7 powinien byc z mp5 bo z tej broni nalicza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 4 godziny temu, SharMx1337 napisał: na szkrzydlatym harounie kiedy klikniemy ctrl mamy long jumpa 5 godzin temu, meroo napisał: Lekkie plytowe buty dzialaja odrazu po kucnieciu Sprawdźcie teraz proszę Poprawiłem też questy oraz poprawiłem tracenie wytrzymałości dla itemu/runy przy ataku odbitym 2 godziny temu, PrawdziweKkk napisał: Patrząc na czat, miałeś po prostu więcej XP niż wymagane jest na Twoim lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 nw czy to bug ale dust2002 jest w malych malach i skrzydlaty harpun ma long jumpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 10 minut temu, SharMx1337 napisał: nw czy to bug ale dust2002 jest w malych malach i skrzydlaty harpun ma long jumpa Twój nóż pozwala Ci teleportować się co 3 sekundy i zrobić długi skok jak kucniesz na 3 sekundy Myślałem wcześniej, że chodzi CI oto, że nie działa poprawnie, bo miał ten sam błąd (bo to ten sam skill), który podał Koyot. Ten item ma przecież długi skok po kucnięciu, więc nie rozumiem gdzie błąd Co do 2002 już przeniosłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 zniewilonego widac na kosie kiedy chodzi na shifcie co jest za op Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 3 minuty temu, SharMx1337 napisał: zniewilonego widac na kosie kiedy chodzi na shifcie co jest za op Poruszamy ten temat tutaj - proszę o reakcje + dodano bełty na Łowcy. Bez kuszy, tak jak prosiliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) Wydaje ni sje ze podpalenie khazry ma niekgarniczony dmg z ognia. Raz dostjae z nego po 70 a raz po 30. Btw kiedy bedą miny u lowcy? czasami one zabija od razu Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez SharMx1337 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 3 godziny temu, SharMx1337 napisał: Wydaje ni sje ze podpalenie khazry ma niekgarniczony dmg z ognia. Raz dostjae z nego po 70 a raz po 30 Musisz rozwiną, bo on ma skilla i efekt po strzale dla podpalenia Sam efekt podpalenia, a nie skill, to ignite z SM i w tym przypadku dodatkowo ingeruje w DMG (DMG / INT) 3 godziny temu, SharMx1337 napisał: Btw kiedy bedą miny u lowcy? Na razie dodałem bełty, bo wzceśniej ustalono jak ma to działać, czyli bez kuszy. Zaraz pojawi się post odnośnie pułapek @SharMx1337 czyli przelicznik za duży Sprawdź proszę teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 chodzi mi o to ze podpalenie z tych 14% zabja na hita lub zabiera 100hp. XD vister dal zmieszany bo nie bedzie juz to dzialalo XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Liczyły się rzecz jasna zgłoszenia w temacie i ustalałem punkty w zależnosci od tego, jakie było to zgłoszenie. Zapraszam na PW @meroo 16 @SharMx1337 14 @Pycek 10 @Visteris3 7 @PrawdziweKkk 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pycek 47 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Bug dotyczy graczy co posiadają VIPA. Vip na start dostaję HE FLASH SMOKE granatu zapalającego nie dostaję gdy kupimy go sami i nie stracimy go podczas rundy i zacznie się następna granat zapalający znika 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Resetuje granaty co co spawn by nie spadały na ziemię, stąd taki efekt - nie jest to błąd Zostało to zmienione i wejdzie wraz z resetem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 nie moge wejsc na serwa nawet kiedy mam vipa i nawet przez connecta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrawdziweKkk 7 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Nagrodą za questa jest lokacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Gdy siewxa wypusci rakiete i jest w biegu lub skacze rakieta wybucha w nim. I czy jest mozliwosc powiekszenia obszaru tej rakiety bo jest on malutki i trzeba idealnie trafic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 21 godzin temu, SharMx1337 napisał: Gdy siewxa wypusci rakiete i jest w biegu lub skacze rakieta wybucha w nim. I czy jest mozliwosc powiekszenia obszaru tej rakiety bo jest on malutki i trzeba idealnie trafic Chodzi Ci o wielkość modelu czy promień wybuchu? Co do pierwszej części, sprawdź po zmianie mapy -> to samo tyczy się plazmy, fireball, kula 17 godzin temu, rilu napisał: (stoje w miejscu i na typa celuje i jest ze "musisz stac w miejscu albo musi to byc ta widoczna postać") @-_- No to musiałeś się chociaż lekko ruszyć Co do widzialności, to po prostu klasa, w którą mierzyłeś miała taką widzialność, która nie pozwalała Ci jej ruszyć - sprawdza się tutaj zmienną odpowiedzialną za widzialność i jeśli jest ona większa niż dana ilość, to nie możesz w nią strzelić, przenieść, etc, bo jest tak jakby niewidzialna. Zwiększę tę wartość, bo w sumie jest zbyt mała 17 godzin temu, rilu napisał: 3. Fala uderzeniowa raz działa raz nie (szkoda ze nie ma żadnego czerwonego okręgu gdy jej używamy) (czasem pierdzi ogniem czasem nie pierdzi ogniem) To pierdzenia nie ma związku z wybuchem, jest tylko efektem. Jeżeli na czacie bylo napisane, że użyto tego skilla, to go użyłeś, bo atak to osobna rzecz i nie ma związku z efektem. Efekt po prostu jest, ale nie ma wpływu na atak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ALCMDZ Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 (edytowane) 2. Plazma buguje się na niektórych mapach i nie wystrzeliwuje. (np (aztec/westwood/mirage) 3. Fala uderzeniowa raz działa raz nie (szkoda ze nie ma żadnego czerwonego okręgu gdy jej używamy) (czasem pierdzi ogniem czasem nie pierdzi ogniem) 4. Hak Baal'a nie zawsze łapie przeciwników mimo, że stoimy w miejscu. (stoje w miejscu i na typa celuje i jest ze "musisz stac w miejscu albo musi to byc ta widoczna postać") @-_- Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez rilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 17 godzin temu, rilu napisał: 2. Plazma buguje się na niektórych mapach i nie wystrzeliwuje. Bez podani nazw mapy i miejscówki nie będę w stanie zweryfikować problemu 17 godzin temu, rilu napisał: 1. Plazma to cud aby trafić.... Tylko że to temat ze zgłoszeniem bugów, a to nie jest błąd 17 godzin temu, rilu napisał: 3. Fala uderzeniowa raz działa raz nie (szkoda ze nie ma żadnego czerwonego okręgu gdy jej używamy) Kiedy działa, kiedy nie 17 godzin temu, rilu napisał: 4. Hak Baal'a nie zawsze łapie przeciwników mimo, że stoimy w miejscu. Kiedy nie łapie i co jest napisane na czacie? To co podałeś, to szczątkowe informacje, a nikt inny nie zgłaszał takich problemów. Proszę opisywać dokładnie problemy 17 godzin temu, rilu napisał: (stoje w miejscu i na typa celuje i jest ze "musisz stac w miejscu albo musi to byc ta widoczna postać") @-_- No to musiałeś się chociaż lekko ruszyć Co do widzialności, to po prostu klasa, w którą mierzyłeś miała taką widzialność, która nie pozwalała Ci jej ruszyć - sprawdza się tutaj zmienną odpowiedzialną za widzialność i jeśli jest ona większa niż dana ilość, to nie możesz w nią strzelić, przenieść, etc, bo jest tak jakby niewidzialna. Zwiększę tę wartość, bo w sumie jest zbyt mała 17 godzin temu, rilu napisał: 3. Fala uderzeniowa raz działa raz nie (szkoda ze nie ma żadnego czerwonego okręgu gdy jej używamy) (czasem pierdzi ogniem czasem nie pierdzi ogniem) To pierdzenia nie ma związku z wybuchem, jest tylko efektem. Jeżeli na czacie bylo napisane, że użyto tego skilla, to go użyłeś, bo atak to osobna rzecz i nie ma związku z efektem. Efekt po prostu jest, ale nie ma wpływu na atak 17 godzin temu, rilu napisał: 2. Plazma buguje się na niektórych mapach i nie wystrzeliwuje. (np (aztec/westwood/mirage) Znalazłem tylko błąd na bombsite, więc go naprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meroo 60 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Item Gotycki miecz nie zwieksza obrazen na nozu, zadaje 55 ciezkim atakiem. 3 razy sprawdzilem obrazenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi