Frosty 17 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Proponował bym zmniejszenie szansy na zmiane na nóżu impa ponieważ zmienia na ten nóż średnio po trzech strzłach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samobójca 115 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 3 godziny temu, Frosty napisał: Proponował bym zmniejszenie szansy na zmiane na nóżu impa ponieważ zmienia na ten nóż średnio po trzech strzłach. Shotgunem to jest chyba 100% nawet xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frosty 17 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 3 godziny temu, Frosty napisał: Proponował bym zmniejszenie szansy na zmiane na nóżu impa ponieważ zmienia na ten nóż średnio po trzech strzłach. Na zjawie to samo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samobójca 115 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zwiększenie widoczności na Zniewolonym do takiej jaką ma teraz ninja. Zniewolony jest teraz za OP, nie widać nawet kosy. Grając nią odstraszam graczy, a i tak zmieniłem model rękawiczek aby było widać chociaż trochę bardziej jak biegam po mapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frosty 17 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Proponował by zwiększenie leczenia na siewcy zagłady do 60 hp. Zmienienie użycia rakiety na binda a nie na nóż r klasa aktualnie jest nie grana dlatego prrzydał by się buf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frosty 17 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 MIProponuje podniesienie procentu na wysadzenie granatów na pustoszycielu do 20% i usunięcie szansy na 40dmg i danie mu 6% szans na wysadzenie przeciwnika zadając 40dmg na 100y wokół wroga by przeciwnik również ranił toważyszy koło niego Na łowcy naprawienie płapki zadającej X2dmg i również danie możliwość ulepsznia int dmg z kuszy I naprawienie szybszego przeładowania na diablo albo danie umiejętności na odnowienie magazynka Usunięcie itemu Błogosławieństwo hawanina ponieważ nie działa. Klasy powyżej są nie grane co oznacza że potrzebują zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 12 godzin temu, Frosty napisał: Proponował by zwiększenie leczenia na siewcy zagłady do 60 hp. Zmienienie użycia rakiety na binda a nie na nóż r klasa aktualnie jest nie grana dlatego prrzydał by się buf On na bind ma już implikacje, więc jak mogę mu dać rakiete na bind? xD 11 godzin temu, Frosty napisał: MIProponuje podniesienie procentu na wysadzenie granatów na pustoszycielu do 20% i usunięcie szansy na 40dmg i danie mu 6% szans na wysadzenie przeciwnika zadając 40dmg na 100y wokół wroga by przeciwnik również ranił toważyszy koło niego Na łowcy naprawienie płapki zadającej X2dmg i również danie możliwość ulepsznia int dmg z kuszy I naprawienie szybszego przeładowania na diablo albo danie umiejętności na odnowienie magazynka Usunięcie itemu Błogosławieństwo hawanina ponieważ nie działa. Klasy powyżej są nie grane co oznacza że potrzebują zmian. Naprawienie pułapki? Co to znaczy? Bo ja nie rozumiem. Napisz dokładnie jaki jest z nią błąd. Na Diablo to działa, ale animacji nie obejde, wystarczy przy zmianie broni zrobić Q->Q, albo zmiana broni i powrót ręczny. Nie da się pominąć/przyśpieszyć animacje w taki sposob. Zresztą on będzie miał za to większy magazynek Błogosławieństwo hawanina nie działa, bo? Ten temat był tyle razy poruszany i ostatnio od byłego opiekuna nie słyszałem by po aktualizacji z bodajże początku listopada nie działał. Ogólnie jeżeli chodzi o top10 serwera w expie, to: Druid Zjawa Zabójca IMP Lord Duriel Duriel Duriel Upadły Zabójca Ogólnie najrzadziej używany jest Nihlathak Jeżeli chodzi o całokształt, to możecie podać klasy, które według Was są najrzadziej spotykane. Też nie możemy ciągle ulepszać klas, bo tak do niczego nei dojdziemy. Lepiej poprawiać te, które są najczęściej grane, a te najsłabiej LEKKO ulepszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 (edytowane) W dniu 25.12.2017 o 13:23, -_- napisał: On na bind ma już implikacje, więc jak mogę mu dać rakiete na bind? xD Lepiej zmienić żeby było leczenie na nóż+r a rakiete na bind wrzucić lub zostawić tak jak jest ale zmienić rakiete na fireballa. W dniu 25.12.2017 o 13:23, -_- napisał: Naprawienie pułapki? Co to znaczy? Bo ja nie rozumiem. Napisz dokładnie jaki jest z nią błąd. Pułapka trująca działa ok, ale ta druga nie zadaje dmg, zatrzymuje tylko i nic więcej. W dniu 25.12.2017 o 13:23, -_- napisał: Błogosławieństwo hawanina nie działa, bo? Ten temat był tyle razy poruszany i ostatnio od byłego opiekuna nie słyszałem by po aktualizacji z bodajże początku listopada nie działał. Błogosławieństwo i sprawiedliwość hwanina te itemy nic nie robią, no poza animacją wybuchu. Tak samo z dziennikiem demonologa z tym że przynajmniej jest 5hp więcej. W dniu 25.12.2017 o 13:23, -_- napisał: ...to możecie podać klasy, które według Was są najrzadziej spotykane... Nie ma sensu, jeden powie że wszyscy grają non stop ninjami, inny że każdy gra druidem. Jeśli masz jakieś statystyki jakie klasy są najczęściej grane to tym należałoby się kierować. Edytowane 26 Grudnia 2017 przez _Hades Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Samego grania raczej tak nie sprawdzę. Mogę sprawdzić na jakie klasy ludzie wchodzili i potem czy wbijali na nich dany lvl, bo innego wyjścia nie ma. Nie mogę sprawdzić jak długo grali na danej klasie z tym zapisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjaPL 2 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 proponuje żeby dodać klase Mnich miała by 5% więcej exp na nożu ładuje max 1 totem leczący co 1 sekundę regeneruje 5HP przez 20 sekund / +1 totem za 300 many max 2 ulepszenia i jeszcze można by pare rzeczy dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frosty 17 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 7 godzin temu, _Hades napisał: Błogosławieństwo i sprawiedliwość hwanina te itemy nic nie robią, no poza animacją wybuchu. Tak samo z dziennikiem demonologa z tym że przynajmniej jest 5hp więcej. To samo z wybuchem demonologa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suicide Wolf 9 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Ustawienie zniewolonemu od 1 do 10 punktow widzialnosci (nwm jaka jest skala) i usunecie mu cienia jesli to mozliwe 1 godzinę temu, NinjaPL napisał: proponuje żeby dodać klase Mnich miała by 5% więcej exp na nożu ładuje max 1 totem leczący co 1 sekundę regeneruje 5HP przez 20 sekund / +1 totem za 300 many max 2 ulepszenia i jeszcze można by pare rzeczy dodać Radze nie robic tankow gdy nie ma duzo kontr na nie pozniej mozemy widziec tylko paladynow , mnichow i druidow na serwerze + ninja stanie sie jeszcze bardziej nie przydatna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Pisałem setki razy, że nie widzę sensu tworzyć kolejne klasy gdy nie gra się aktualnymi. I prsozę, nie piszcie wiadomości za wiadomością, bo będą leciały warny. Ostatni raz upominam. To nie jest czat. Na forum jest opcja edytuj i proszę z niej korzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suicide Wolf 9 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Sprawdzenie co jest nie tak ze Postacir znikaja bez powodow i czemu na zniewolonym mozna to czesciej spotkac. (przynajmniej narazie to spotkalem) Moze jest jakis plugin ktory zaladuje jeszcze raz model postaci? albo zmieni na inny w czasie gry Nawet po zrestartowaniu csa przez Zniewolonego dalej bylo go nie widac.. mam nadzieje ze ktos sie dolaczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Znika cała postać czy tak jak wspomniał Hades, znika sam model postaci, a bronie/paka(itp) zostają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frosty 17 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 15 minut temu, -_- napisał: Znika cała postać czy tak jak wspomniał Hades, znika sam model postaci, a bronie/paka(itp) zostają? Nic nie widać Nawet broni na zniewolonym na innych klasach też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Sprawdziłem te pułapki i łowcy i obie działają. Pragnę zaznaczyć, że 2x dmg działa gdy dana osoba jest w tej pułapce, a nie gdy ona już minie. Poprawiłem u niej też dmg, bo mnożnik był zły, 1.5x zamiast 2x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Proszę zapoznać się z moim ostatnim postem. To sa poprawki które wejdą na pewno. Ogarniam jeszcze na szybko tego Diablo, ale pewnie jutro dopiero go przetestuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frosty 17 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Proponuje nerfa pierścienia zjawy. Widocznowść 10% i widoczny nóż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suicide Wolf 9 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) Dodanie adminowi mozliwosc patrzenia na enemy team dla lepszego zarzadzania wszystkim edit Dodanie rankingow gildii Resety ktore nie bede co "miesiac" Jestem nowy nwm jak bylo Danie adminom moc slayowania kopania itd Jakies pomysly na znerfienie Duriela : - Danie mu mniej hp na start - Danie mu max np 6 korzeni - Korzenie nie aktywuja sie na ninji 2 godziny temu, Frosty napisał: Proponuje nerfa pierścienia zjawy. Widocznowść 10% i widoczny nóż. Pierscien zjawy jest ok tak jak jest.. Pamietaj jest radar + zawsze mozna kupic latarke Edytowane 26 Grudnia 2017 przez Suicide Wolf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 To tak Slayowanie/slapowanie było zbędne, bo nawet nie ma nic o tym w regulaminie,a wcześniej było to nadużywane wielokrotnie przez różnych adminów Co do rankingu to chyba rozmawiałem o tym z poprzednim opiekunem i mieliśmy najpierw ogarnąć wszystkie błędy, a dopiero potem zabrać się za poprawi Oglądanie wszystkich team działa na spect przeciez Pierścień lekko (o 5 widzialnosci) zostanie poprawiony Z durielem to zależy od reszty, ale widziałem nawet sporo ich w topce, więc jednak coś jest nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lush 1 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Myślę, że to dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frosty 17 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) Moim zdaniem świetny pomysł Gracze będą mogli wypowiedzieć się na temat klasa i ich balnsu. Przecież nik tak dobrze nie wie jak wygląda sytuacja co do balansu niż os które grają na tym serwerze. Edytowane 26 Grudnia 2017 przez Frosty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjaPL 2 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 myśle że jest to dobry pomysł prawie każdy chciałby mieć włożoną prace w rozwój ulubionego serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 No to czemu nikt tutaj nie pisze? Wyraziłem już zdanie w tamtym temacie. Wszelkie propozycje składało się i składa w tym temacie. Serwer nie ma opiekuna. Jeżeli chcecie to możecie sobie pogadać na ten temat na TS i napisać tutaj ogólną propozycję, napisaną przez jednego z Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi