Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 W tym temacie będą poruszane kwestie związane z klasą Talic na serwerze New Diablo Mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Usunecie zmiany koloru ( gdy uruchamia aure)ponieważ postać staję się bardziej widoczna a na pierścieniu zjawy staje się widoczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeowTO 8 Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Zgadza sie zjawa jest kompletnie bezuzyteczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 To mogę po prostu na pierścieniu zjawy dodać blokadę aur, a raczej ich koloru. Wtedy nie będzie to utrudniać rozgrywki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Eagle 2 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Aktualny wygląd klasy + moje propozycje Talic Na Nóż+R może aktywować Aure (Ofensywna lub Defensywna, wybór pod komenda /talic) + Tutaj nie mam pomysłu jak to zmienić ale wydaję mi się bezużyteczne ;] Z każdym trafionym strzałem regeneruje mu się 7HP + powinnien wysysać koło 10hp ( do ustalenia ) Na nożu porusza się znacznie szybciej niż pozostali + bez sensu jak dla mnie bo każdy i tak przez zwinność chodzi szybciej, zastąpiłbym to np +15 do zręczności lub do siły więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 @Red EagleWyobraź sobie takiego talica z wszystkim w hp, aurą defensywną, 10 per hit, do tego bierzesz xm1014, czyli 60hp, ewentualnie infinity ammo i co o tym myślisz? BONUS 120?HP na start + twoje 15 w siłę, 30 poziom wbija się +-3 dni + 20 hp z questow i masz klasę 200hp leczącą się szybciej niż Hades za złoto. Swoją drogą talic z xm jest świetną kontrą na nihlathaka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Ludzie po prostu nie doceniają talica, tak jak hades napisał z pompą masz duże wysysanie ... do tego item można trafić na wysysanie oraz runkę ... cieszę się, że na serwerze nie ma ogarniętego talica, bo moje 300 hp schodziłoby na 3 strzały xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 2 godziny temu, ziomm napisał: Ludzie po prostu nie doceniają talica, tak jak hades napisał z pompą masz duże wysysanie ... do tego item można trafić na wysysanie oraz runkę ... cieszę się, że na serwerze nie ma ogarniętego talica, bo moje 300 hp schodziłoby na 3 strzały xd Grałem dawniej "talic" 80 w zrenke runa crimson i aura defensywna (10% redukcji) posiadasz 170 HP raczej i z AK w głowę dostajesz 55 HP a za jednym z pompy strzałem potrafi zwrócić z 40 HP lub więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Eagle 2 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 To są moje luźne propozycję, które można z łatwością odrzucić albo zmodyfikować :). Jeśli twierdzicie, że Talic jest mocny to dość dziwne że może jednego spotkałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 41 minut temu, Red Eagle napisał: To są moje luźne propozycję, które można z łatwością odrzucić albo zmodyfikować :). Jeśli twierdzicie, że Talic jest mocny to dość dziwne że może jednego spotkałem. Red Eagle po Piewsze musisz nabic 30+lvl w siłe zeby mial z czegoś regenerowac hp a teraz to na takich klasach z 1lvl trudno sie expi jak cały server 30+lvl pozatym lepszą wersją talica(według mnie) to druid i scavenger, przydało by się zeby talic mial na starcie 125hp (dwie inteligencje= +5 hp) + moze jakieś 20dmg większe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Eagle 2 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Może dodać umiejętność ładowaną na nożu, np dostaje ak47 i kevlar z hełmem? Albo cokolwiek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) Godzinę temu, Red Eagle napisał: To są moje luźne propozycję, które można z łatwością odrzucić albo zmodyfikować :). Jeśli twierdzicie, że Talic jest mocny to dość dziwne że może jednego spotkałem. Do wyboru masz xm lub mp7 dlatego mało osób nim gra. Klasa jest mocna ale tylko 2 sposoby na grę tą klasą. 3 minuty temu, Red Eagle napisał: No więc właśnie a trochę słabo grać tylko 2 bronie bo z innych np już nie dajesz rady zabić czy coś ;d Kiedyś talic się leczył po 7 (teraz po 5) ale kto będzie grał z ak skoro lepiej wyjdzie jeśli będzie grał mp7 lub xm? Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez _Hades Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Eagle 2 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 1 minutę temu, _Hades napisał: Do wyboru masz xm lub mp7 dlatego mało osób nim gra. Klasa jest mocna ale tylko 2 sposoby na grę tą klasą. No więc właśnie a trochę słabo grać tylko 2 bronie bo z innych np już nie dajesz rady zabić czy coś ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 A ktos wie w co trzeba isc na talicu zeby dostawal więcej hp za trafienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 20 minut temu, SharMx1337 napisał: A ktos wie w co trzeba isc na talicu zeby dostawal więcej hp za trafienie? Ulepszenie za mane pod komendą /m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Jest możliwość, żeby aury talica działały również na sojuszników? Jeżeli w promieniu x metrów ktoś z naszego teamu stałby to otrzymywałby bonusy aury talica. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 10 godzin temu, ziomm napisał: Jest możliwość, żeby aury talica działały również na sojuszników? Jeżeli w promieniu x metrów ktoś z naszego teamu stałby to otrzymywałby bonusy aury talica. Pewnie i można, ale po co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 No byłby plus dla klasy talic. Jak narazie nie widać żadnego gracza, a tak to by może ktoś nim grał, żeby pomóc drużynie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Okej, przemyślę sprawę, ale pomysł nie jest wcale zły, więc raczej coś takiego powinno wejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ckbs 11 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 (edytowane) Mozna by dodac jakies info o tym jak dzialaja aury, bo z tego co dzisiaj sprawdzalem z demolitionem i michuyikiem to aura defensywna zmniejsza obrazenia o 1 pkt tylko a ofensywna (zmniejsza obrazenia?) trzeba sprawdzic jeszcze. Jeszcze co zauwazylem to nie zawsze sie leczysz te 5 hp (i tak trafilem typka) Edytowane 28 Czerwca 2018 przez ckbs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Sprawdzimy to, a tak nawiasem mówiąc to ja Wam udowodnię, że ta klasa jest bardzo dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ckbs 11 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Dzisiaj z Hadesem bylo testowane ze aury nie dzialaja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Hp za trafienie nie dziala 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ckbs 11 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 (edytowane) - Nie dzialaja aury, tylko zmienia sie kolor - Nie leczysz sie za kazdym strzalem np w 2 sekundowych odstepach dziala ale jak strzelasz seria to nie dziala Edytowane 4 Lipca 2018 przez ckbs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Dzisiaj przygotuję listę poprawek i zostanie to załatane, jeśli jest tak jak mówicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi